Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zachowanie Corleone  (Przeczytany 6542 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Zachowanie Corleone
    « dnia: Stycznia 03, 2015, 15:56:35 »
    Cóż jako, że ja i paru innych użytkowników zostaliśmy totalnie zignorowani. To przeznaczam sprawę do wyższej instancji i to już nie chodzi o grzeczne zwykłe pytanie ale też o godne pożałowanie zachowanie moderatora. Chciałbym zrozumieć po co to i na co. Czy już naprawdę moderacja wyjechała się w userów? Ja rozumiem, że karać i banować jest prosto ale też jest druga strona, że my możemy spytać o sens pewnych działań. Tymczasem dostajemy po głowie i obraca się do nas plecami.

Chodzi konkretnie o ten temat: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15684.msg295980#new

Ponawiam też moje pytania.

1) Czemu nie zostały spełnione podstawowe założenie umowy z tamtym portalem gdzie jest nasz dział u nich?
    2) Czemu są tu umieszczane same broszurki reklamowe i rekrutacyjne jak to się ma do 8smego punktu regulaminu forum?
    3) Czemu moderator kasuje tematy bez podania powodu i wyjeżdza z epitetami do użytkowników? Niepotrzebne to chyba.

Zostałem totalnie zignorowany, mało tego mój temat najpierw został dwukrotnie skasowany, dopiero został gdy dodałem odpowiednią adnotację. Do tego zarzucono mi, że "pier***le". Ja rozumiem, że jestem impulsywny ale tutaj nikogo nie uraziłem i nie miałem zamiaru jak zresztą widać w temacie.

Jeśli sam Corleone nie raczy odpowiedzieć a nie wiem czemu w sumie się uchyla od tego tematu skoro to nic takiego. To niech administracja zabierze w takim razie głos. Bo to jest niepoważne, chyba wszyscy siedzimy na tym forum wspólnie i my użytkownicy też mamy prawo wiedzieć a nie tylko zobaczyć środkowy palec od moderacji?

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    Odp: Zachowanie Corleone
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 03, 2015, 16:08:45 »
    Najpierw stadiony, potem pendolino a teraz to?! Świat umiera, cnota się puszcza w burdelu  i jak żyć?
    Wnoszę o przeszukanie lodówki oskarżonego w celu sprawdzenia czy nie przyjął jakichś korzyści, w zamian, za to!
    Należy powołać komisję śledczą, wyposażyć ją we wszelkie fundusze na zakup parówek i innych profesjonalnych przyrządów do badania afer i zbadać te sprawę.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 03, 2015, 16:17:52 »
    Witam, na wstępie chciałbym zaznaczyć że szanuję zarówno pracę pana Patryka jak i Grubego ze Sosnowca. Prosiłbym więc tym samym o merytoryczną dyskusję w tym wątku z powodu mojej estymy do tych dwóch wielce wyróżniających się użytkowników.
    Może więc rozbijemy na czynniki pierwsze całe bardzo nieciekawe zachowanie niejakiego MECHANIKA. Tak, nie zapominajmy o nim kim był, ponieważ od przeszłości nie da się uciec, a najwyraźniej nasz lekko otyły przyjaciel chciał wymazać swe początki. Niestety mam mu wiele do zarzucenia, jego arogancja i brak poszanowania względem innych userów aż biję po oczach i zapewne ostatni incydent ze wstawieniem strony o ARMIE przelał czarę goryczy u poznańskiego imigranta. Również ja poczułem się lekko zdegustowany oraz dotknięty tym, jakby to ująć, jednostronna przyjemnością jaką było wykorzystanie <seksualne?> mountblade.info przez Corleone, zapewne agenta armacoopcorps.pl
    Zgadzam więc się z IvE w każdym podpunkcie, ponieważ ma on świętą rację, chciałem mu dać piwo lecz niestety wcześniej mnie zdenerwował i nie mogę tego zrobić ponownie. Jeśli będzie potrzeba stanę na barykadach w pierwszej linii i będę własną piersią wraz z Barbarianem bronił ostoi normalności i praworządności w tym zepsutym do szpiku kości forum.

@Warder
    Brawo, takich ludzi jak Ty nam potrzeba. Ludzi, którzy wiedzą jak podejść do sprawy profesjonalnie i mają doświadczenie w rozwiązywaniu spisków. Gdyby było więcej użytkowników takich jak właśnie Ty, ja czy pan IvE12 to zapewne zapanowałaby tutaj piękna, międzyludzka równość, nie będąca utopią a jedynie spełnieniem naszych marzeń.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 03, 2015, 16:36:56 »
    Dobra, co prawda nie ja jestem adresatem pytań, ani tym bardziej adminem czy globalem, a jedynie moderatorem jednego działu i redaktorem, ale podejmę temat:
    1. W temacie o rozwinięciu współpracy zdanie o "swoim własnym kawałku podłogi" napisane w czasie przyszłym, nieokreślonym. Może tamtym forum (nie chcę nikomu ubliżać, nie znam osób, które pełnią tam jakieś funkcje) zarządzają osoby, które coś powiedziały i naprawdę mają zamiar to spełnić... w nieokreślonej przyszłości (czyt. nie chce im się, a deklaracje nic nie kosztują). Swoją drogą, prześwietliłem ich forum i znalazłem 3 tematy, którym można by dać dział, tak jak Armie na naszym forum (M&B2:BL, mody do M&B i wątek informacyjny TFW).
    2. Kluczowe jest tam drugie zdanie - "Jeżeli chciałbyś umieścić na forum reklamę własnego sajtu zgłoś to najpierw administracji." Być może administracja wydała zgodę?
    3. Na to pytanie nie odpowiem, bo to nie do mnie skierowane. Mógłbym napisać, że takie zachowanie jest w przypadku moderatora karygodne, ale byłbym wtedy hipokrytą, bo mi też zdarzyło się na forum odpowiedzieć niektórym użytkownikom w nieodpowiedni sposób.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 03, 2015, 16:55:01 »
    No chociaż Illew sobie nie splunął na wszystko. Tu chodzi o zwykłe wzajmne poszanowanie się ja rozumiem, że tawerna zeszła na psy ale chyba nie aż tak bardzo.

Jeśli administracja wyraziła zgodę to wystarczy to napisać i będzie ok. Choć jak dla mnie to podejrzane i nic nie wnoszące do forum poletko rekrutacyjne, jeśli jednak administracja zgadza się na to - ok. Proszę tylko o rozwianie moich wątpliwości tyle i aż tyle. Mam prawo spytać i coś poddać w wątpliwość chyba i zasugerować coś innego? No a co do zachowania Corleone to chociaż zwykłe przepraszam by wystarczyło nie chowam urazy, każdy popełnia błędy. Ja tylko proszę o wiadomość na temat tej wspólnej deklaracji współpracy czy tam powstanie ten dział czy nie.. Czy może jednak będzie inna forma współpracy. Jeśli jednak najpierw się piszę coś innego (że powstanie na pewno dział) a potem na pytanie dlaczego jest tak jest ( nie ma działu ) otrzymuje się odpowiedź, że ktoś pierdoli i plecie głupstwa i nic nie robi to, ręcę załamywać. Nie wspominam o kasowaniu tematu. I to nie chodzi nawet o ten cholerny dział tylko styl szanowania siebie nawzajem. A wystarczyło odpisać, że po prostu się zapomniało albo zmieniono formę współpracy i tyle.

Tylko do cholery niech będzie jakiś dialog a nie trollerka albo ignorowanie plebsu czyli bezmózgich użytkowników.

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 03, 2015, 17:05:50 »
    Cóż, jak widać nie potrafisz uszanować drugiej strony i po prostu dać trochę na wstrzymanie. Widocznie jak sobie zażyczysz to MUSISZ mieć od razu odpowiedź. Zauważ, że nie wszyscy mogą siedzieć 24/7 na forum i czekać tylko na odpowiedź. Odpowiem Ci w tamtym miejscu, nie będę robił jak Ty burdelu wszędzie.

Co do reszty, po prostu nie skomentuję, szkoda mojego czasu.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 03, 2015, 17:10:03 »
    Szczerze powiem że nie widze sensu takiej reklamy. Gram w Armę czasami ale jakbym chciał forum czy jakiegoś klanu to po prostu bym sobie wygooglował. Ludzie mają takie bzdety gdzieś a pusty dział tylko stoi i straszy.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 03, 2015, 17:14:17 »
    Polecam wszystkim odreagować przy jakieś spokojnej muzyce, najlepiej z gatunku vaporwave.
    (click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Stycznia 03, 2015, 17:14:40 »
    Cóż, jak widać nie potrafisz uszanować drugiej strony i po prostu dać trochę na wstrzymanie. Widocznie jak sobie zażyczysz to MUSISZ mieć od razu odpowiedź. Zauważ, że nie wszyscy mogą siedzieć 24/7 na forum i czekać tylko na odpowiedź. Odpowiem Ci w tamtym miejscu, nie będę robił jak Ty burdelu wszędzie.

Co do reszty, po prostu nie skomentuję, szkoda mojego czasu.

Sprawdzałem forum. Byłeś na nim i miałeś nawet czas pisać na SB przed napisaniem tego tematu przeze mnie. I to nie było tak, że siedziałeś chwilę. Zresztą to nie jest nawet istotne. Tylko to, że znowu jak gbur oskarżasz mnie o robienie burdelu, poniżej poziomu. A temat niech zostanie bo teraz to już niech administracja się wypowie o to też mam prawo prosić. Ewentualnie wątki można scalić dla porządku.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #9 dnia: Stycznia 03, 2015, 17:40:04 »
    Tak sobie czytam wsio jeszcze raz i myślę gdzie tu w ogóle problem. Albo Corelone usunie ten śmieszny dział, albo IvE będzie niezadowolony bo nic się nie stanie xD Swoją drogą - po co to było upubliczniać? Tak czy siak jest drama, więc jest dobrze. Darcie szat o dział z którego nikt nie korzysta - problemy pierwszego świata.

#shotsfired

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #10 dnia: Stycznia 03, 2015, 19:06:09 »
    @ IvE^
    Yhm, ale w ogóle kontaktowałeś się 'prywatnie' z "wyższą instancją" zanim zakładałeś te wszystkie tematy?

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Stycznia 03, 2015, 19:14:09 »
    Tak Huthcie.

Jednak sprawa już została wyjaśniona to można zamknąć.

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #12 dnia: Stycznia 04, 2015, 03:04:43 »
    Aha. No ja nic nie rozumiem, ale co mnie to w sumie obchodzi? :D