Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: The Deluge Reloaded - nowa seria eventów  (Przeczytany 36559 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Czeremis

• Użytkownik
    • Piwa: 81
    Odp: The Deluge Reloaded - nowa seria eventów
    « Odpowiedź #120 dnia: Stycznia 25, 2018, 00:41:38 »
    Następna BITWA:

27 stycznia AD 2018

Imperium Osmańskie

VS

Rzeczpospolita

To będzie ostatni event jaki zorganizuję przed wzięciem dłuższej przerwy od Deluge - niestety nie znalazłem nikogo chętnego i z odpowiednimi kompetencjami do zaopiekowania się eventami zamiast mnie.

Ale jeszcze Deluge nie umarł - na początku eventu mam zamiar odpalić wersję alfa nowej mapy pod kolejny możliwy event historyczny, żeby sprawdzić czy nie serwer nie będzie miał problemów z jej pociągnięciem (kto pamięta Wiedeń 2015 ten wie, że lepiej wszystko zawczasu testować). Jeśli mapa będzie śmigała w porządku, to możecie się spodziewać, że jak już po tych paru miesiącach tu wrócę, to z czymś naprawdę fajnym ;)

Wszyscy dowódcy klanów dostaną hasło o 18:45. Chcemy zacząć punktualnie o 19:00 i mamy na główną część eventu tylko godzinę, więc nie guzdrać się z wchodzeniem na serwer, żebyśmy zdążyli pograć przez ten czas.

Widzimy się na polu bitwy!

Vid Breitenfeld vi togo Pappenheim i vår famn;
    vi skrefvo på Kronenbergs brynja vårt namn;
    vi svedde grått skägg för Tilly vid Lech;
    vi blödde med kungsblod vid Lützens häck.  

Offline Adamek321

• Użytkownik
    • Piwa: -15
    « Odpowiedź #121 dnia: Marca 03, 2018, 12:33:57 »
    Witam w związku z tym iż Czeremis przestał razem z Radiusem organizować eventy postanowiłem wziąć sprawy w swoje ręce - ja Adamek321 lider klanu ChM oświadczam iż będę organizować eventy co 2 tygodnie.

Tutaj są rozpisane zasady eventów po polsku:

Informacje Ogólne:
    -Nie można poruszać się i atakować pojedyńczo (tzw.rambo)
    -Samodzielny oddział składa się przynajmniej z 8 osób
    -każdy oddział ma prawo wziąć oficera(jeden na 10 osób) i JEDNEGO chorążego
    -JEDEN inżynier przypada na 10 osób (może brać granaty i garłacz)
    -Eventy będą organizowane średnio co 2 tygodnie o godzinie 19.00 - hasło będzie podawane o 18.45 i po podaniu hasła klany maja się zjawić na serwerze najpóźniej do 18.50 ,abym miał czas ustalić balans
    -Trolowanie(np. branie przez cały klan inżynierów lub chorążych prozę zostawić na ostatnią rundę eventu - zawszę będę pisał która to będzie ostatnia)
    -Jeżeli ktoś zrobił jakąś fajną i ciekawą mapę proszę do mnie pisać (http://steamcommunity.com/profiles/76561198151162296/)

Poruszanie się po mapie:
    Piechota:
    -na otwartym polu poruszać się i strzelać w formacji
    -we wsi,mieście,lesie,zamku lub obozie można chować się za osłonami oraz luźno biegać
    -Nie strzelać w szarży będąc w polu (wyjątek oficerowie i chorąży)
    -nie dotyczy kozaków i tatarów
    Kawaleria:
    -poruszać się w formacji (jednostki zdyscyplinowane typu rajtaria,husaria jazda stylu kozackiego ciężka kawaleria osmańska)
    -nie trzeba poruszać się w formacji (tatarzy ,kozacy,lekka kawaleria polska i turecka)
    -jeżeli jeździec spadnie z konia może strzelać
    -jeżeli konny straci konia i nie zdobędzie innego musi się dołączyć do piechoty
    -zakaz szarży konno na koniach (Dragonia) oraz jeżeli zejdą oni z koni zachowują się jak normalna piechota
    Artyleria:
    -nie musi poruszać się w formacjach
    -może strzelać w szarży
    -cały oddział może składać się z inżynierów +1 oficer (bez chorążego)

KONTAKT DO MNIE - http://steamcommunity.com/profiles/76561198151162296/

Jeżeli ktoś chciałby wziąć udział w nowych eventach prozę o kontakt oraz zapisanie się o tutaj: https://forums.taleworlds.com/index.php/topic,318226.285.html
    « Ostatnia zmiana: Marca 03, 2018, 12:49:14 wysłana przez Adamek321 »

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #122 dnia: Marca 26, 2018, 21:18:58 »
    Co z tymi eventami Adamek? Kiedy nastęny

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Adamek321

• Użytkownik
    • Piwa: -15
    « Odpowiedź #123 dnia: Kwietnia 08, 2018, 00:37:19 »
    Na tawernie nie pisze żadnych postów.Prowadzę wszystko na oficjalnej stronie Taleworlds   
    https://forums.taleworlds.com/index.php/topic,318226.285.html