Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Reanimacja Festunga - Faza 2  (Przeczytany 10841 razy)

Opis tematu: Rozreklamowanie Reanimacji Festunga. Podczas tej fazy proszę pisać o Festungu gdzie się tylko da

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Reanimacja Festunga - Faza 2
    « Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 10, 2015, 16:03:08 »
    Kopalnia beki jest w tym temacie. Ta reaktywacja jest po prostu śmieszna bo poza pisaniem na tym forum to nic nie wykonaliście :D
    Nawet prostego eventu nie potraficie zrobić, banda patałachów. Mogą zaboleć ciebie takie słowa, no ale nie oszukujmy się - robisz śmieszne posty od 3 miesięcy, jakieś śmieszne posty rekrutacyjne jak nikt do takiej patologii i badziewia nie będzie chciał dołączyć. Mówiłem wcześniej i właśnie widzę po czasie jaką rację miałeś, że to wszystko może wypalić.

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15543.0
    http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15458.0
    http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=14868.0

Trzy eventy!! TRZY. Ale dużo tego jest. Poziom wykonania? ZEROWY. Dlaczego? Żaden nie doszedł do skutku. I wy, chcecie zreaktywować mod? Jak wy nawet serwera nie potraficie zapewne założyć, piszesz pierdoły i myślisz że co? Że ktoś się do ciebie przyłączy, pomoże przy modzie który większość forum już gówno interesuje? Kim ty jesteś człowieku? Nikt cię nie zna, nawet nick masz zretardzony. Jeśli event zrobiłby chociażby taki Dyktator, Rome, IvE, mogę się zgodzić, mogłoby to wyjść bo mają doświadczenie z o wiele bardziej rozbudowanymi turniejami, są znani na tym forum więc wiadomo po części że jeśli wezmą się za to to można liczyć że to wykonają. A ty jedynie skrzeczysz, a zrobiłeś do tej pory kompletnie nic.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 10, 2015, 19:51:20 »
    Ja bym się raczej przyczepił do tego, że tekst po angielsku jest strasznie drewniany.
    A po polsku nie? :D Imho angielski tekst świetnie odpowiada polskiemu, to się nie czepiałem :) Np. jest napisane 'popadł w zapomnienie', a nie 'został zapomniany', stąd czemu by nie miało być 'got forgotten'? Itp. itd.
    Więc serio, bez przesady, chcesz ulepszać coś, co nie jest dobre w oryginale.

Offline Askorti

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    « Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 11, 2015, 19:33:04 »
    A po polsku nie? :D Imho angielski tekst świetnie odpowiada polskiemu, to się nie czepiałem :) Np. jest napisane 'popadł w zapomnienie', a nie 'został zapomniany', stąd czemu by nie miało być 'got forgotten'? Itp. itd.
    Więc serio, bez przesady, chcesz ulepszać coś, co nie jest dobre w oryginale.
    Nawet nie czytałem polskiej wersji, bo i po co? xD
    Po prostu spojrzałem na angielską i od razu uruchomił się zmysł aspirującego anglisty żeby poprawiać, kombinować i tak dalej. :3
    A jako, że w owym czasie miałem się uczyć na wejściówkę to już w ogóle wszelkie hamulce poszły.