Prusak, przestań sobie robić jaja. Przedłużałeś termin półfinału, potem finału ile się da, a teraz narzekasz na ostatni termin, podczas gdy miałeś dużo czasu na kontrpropozycję. Mówisz, że "myślisz", że nie możemy grać w piątki? A tak trudno było piątek zaproponować? Tak się składa, że dwa ostatnie piatki wolne mieliśmy. A co do weekendów i WNL- ostatni weekend rzeczywiscie mieliśmy zajęty, ale co z dwoma wcześniejszymi? Jakoś ich nie proponowałeś, tylko zawalałeś terminy. Pisałeś mi wcześniej śmieszne prowokacje, ze SRC boi się grać z twoim 13AM, ale wraz z upływem kolejnych tygodni, gdzie zawsze TWÓJ team nie jest gotowy, jestem coraz bardziej przekonany, że to WY boicie się zagrać przeciwko NAM. Odwlekasz ten moment, jak tylko się da i przeginasz. Nie wierzymy już w twoje zapewnienia, że w kolejnym terminie zbierzesz ludzi. Ty mówisz, że nie masz czasu na granie w tygodniu, to pomyśl, że co tydzień marnujesz czas całego SRC. I więcej tego nie zrobisz, odmawiamy kolejnego terminu z wami. Zapowiadałem wam, że to już ostateczne przesunięcie i tak też się stało.
A co do finału NIEMA vs SRC...
w żadnym poważnym turnieju nie powinno być sytuacji, że zamienia się finalistę, który uczciwie awansował do finału z kimś innym z powodu walkowera. Tutaj również tak nie będzie. Jednak... 13Am wcale nie awansowało uczciwie. Niestety, ale nastąpiło podwójne złamanie regulaminu, które kryje się pod nickiem "Mistrz". I nie- nie jest to Polak. Na dodatek był w rosterze innej drużyny... Dowody przedstawię w podsumowaniu turnieju. Dodam, że był to Volshen.
Re-finał odbędzie się między SRC, a NIEMA, które zostało pokonane w meczu, na którym doszło do zdeptania idei Pucharu Polski przez 13AM. Rome za chwilę wyśle wątek nowego finału, podczas gdy ten temat zamykam. Jak ktoś chce podsykutowac o tym lub dowiedzieć się czegoś więcej, to zapraszam, by pisać
TUTAJ. Zrobienie nowego finału zamiast zwykłej dyskwalifikacji 13AM i walkowera dla SRC motywuję tym, że i tak było trochę walkowerów i nie możemy sobie pozwolić na to samo w finale.