Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][8pp] Pułk 8. Piechoty Xięstwa Warszawskiego  (Przeczytany 9851 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    Odp: [Napoleonic Wars][8pp] Pułk 8. Piechoty Xięstwa Warszawskiego
    « Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 09, 2014, 14:54:28 »
       Witajcie! Wiem, że forum to nie poligon ale nie mam na szczęście, waszego lidera w znajomych a sprawa jest kuriozalna i pilna.  Otwarcie chciałbym poprosić abyście nie łazili po tsie gdzie rezyduje 12pp pod nickami "Baldwin" i nie pisali tekstów typu "Pułk się rozpadł". Ani to mądre ani to śmieszne.
    Rozumiem, że od ex lidera zacnych klanów typu PA z komenadami na chacie wymagać wiele nie można, ale to chyba jest do zrobienia? Z góry dziękuje.

Offline Index

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • Al Carpone
    « Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 10, 2014, 13:46:26 »
    Witaj drogi Warderze. Powtórzę się setny jak nie dwusetny, że nie robiliśmy takich rzeczy. Ani ja, ani nikt z moich ludzi. To, że podkradaliście nam jawnie ludzi, nie znaczy, że musimy się tak samo chamskim sposobem bronić i trollować.
    "Bannerlord to taki mount & blade tyle że nie wyszedł."

Offline Rizzet

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    • 12345pp
    « Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 10, 2014, 17:11:33 »
    Jestem pewien, że jako ludzie na poziomie znajdziecie szybko pokojowe rozwiązanie tego problemu.

(click to show/hide)

Swoją drogą wywlekanie brudów na tawernie ostatnio jest w modzie.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 10, 2014, 18:55:29 wysłana przez Rizzet »

Offline Index

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • Al Carpone
    « Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 13, 2014, 21:22:50 »
    Nawiązując do edycji twojego posta Warder chciałbym sprostować co nieco.
    Punkt A:
    Rozumiem, że od ex lidera zacnych klanów typu PA z komenadami na chacie wymagać wiele nie można
    Klan na nativie miałem jeden, na NW pułk zakładałem razy 3, z czego raz nazwać pułkiem się tego nie dało. W porównaniu z tym ile razy niektórzy zakładali zgrupowania ,jest to stosunkowo mała liczba. Więc nie ma "zacnych klanów typu PA (gdzie swoją drogą liderem nie byłem)"
    Punkt B:
    Wiem, że forum to nie poligon
    Racja, jest także PW. Na następny raz wolałbym tę opcję.
    Jest także magiczny guzik dodania do znajomych na Steamie, skąd przecież z niewyjaśnionych przyczyn niedawno mnie usunąłeś :)

Pozwolę sobie po raz kolejny także zaprzeczyć, jakoby 8ka miała coś wspólnego z waszymi TSowymi problemami. Byliśmy tam tylko raz, a przebieg rozmów był na tyle narcystyczno-arogancki po jednej ze stron, że więcej tam nie wchodziliśmy.
    Jeżeli są jeszcze jakieś pytania to radziłbym dodać mnie na steam (1st post) lub na PW tawerny.

PS.: Jeżeli jednak posta nie edytowałeś, a coś mi się przywidziało (czytam go dopiero drugi raz, tym razem bardziej zwięźle) to przepraszam za pierwsze zdanie.
    "Bannerlord to taki mount & blade tyle że nie wyszedł."

Offline Eltarek

• Użytkownik
    • Piwa: 263
    • heyyeyaaeyaaaeyaeyaa
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [NW][8pp] Pułk 8. Piechoty Xięstwa Warszawskiego
    « Odpowiedź #19 dnia: Października 23, 2015, 20:18:12 »
    8 Pułk Piechoty został dziś (23.10.2015) oficjalnie rozwiązany po nieco ponad roku aktywnego działania. Chociaż dołączyłem dopiero w lipcu i spędziłem tu zaledwie 3 miesiące, dziękuję wszystkim za wspólną grę.
    "To nie jest karuzela śmiechu, lecz pociąg jadący w jedną stronę" - Jarl o dziale Klany

Offline Fantasy_wfry

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Były Płk 7pp, Kpt 29e, Cpl 81st, FusV 82e
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #20 dnia: Października 23, 2015, 21:16:04 »
    Teraz pułki się będą biły o ludzi :D
    Donald Tusk – były premier, Przywódca Międzygalaktycznego Imperium, przywódca układu, Słońce Peru, Mistrz Bajeru. Odznaczony odznaką z kartofla przez kanclerz Niemiec. Wierny sługa nazistowskiego i imperialistycznego tworu, czyli Unii Europejskiej. Cudotwórca. Jego dziadek służył w Wehrmachcie. Tajne źródła donoszą, że posiada on nielegalne uprawy betonu na Grenlandii.

Offline hakeruss

• Użytkownik
    • Piwa: 30
    • To ja :D:D
    « Odpowiedź #21 dnia: Października 23, 2015, 23:17:54 »
    przeniesione do archiwum
    :D:D