Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: The Deluge (pierwotny wątek i dyskusja ogólna)  (Przeczytany 389714 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: With Fire And Sword (Beta testy- info pierwszy post).
    « Odpowiedź #1080 dnia: Stycznia 20, 2011, 23:33:26 »
    Jak się pogubiłeś ?Czemu? W jaki sposób? Warband przez W(2 odsłona MB)

Offline Daray

• Użytkownik
    • "No, I'm not God. But I'm a close second."
    « Odpowiedź #1081 dnia: Stycznia 22, 2011, 00:24:27 »
    Ja mam takie pytanko: Czy ten mod zostanie wydany również na single player? Gdzieś na początku wyczytałem że planujecie nawet jakieś misje i rozbudowanych bohaterów, a tu w becie zonk i nawet nie da się włączyć gry dla jednego gracza. Pytam się dlatego iż widząc aktywność wyłącznie w tematach z mp i wygląd bety, straciłem już pewność że WFaS zostanie wydany dla sp.

Pozdrawiam, Daray.
    "Szybki jak wiatr, gwałtowny jak ogień, spokojny jak las, twardy i niewzruszony jak skala. Na ziemi i na niebiosach mnie jednemu należy się podziw."

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #1082 dnia: Stycznia 22, 2011, 00:50:56 »
    WFaS był tworzony głównie z myślą o rozgrywce dla jednego gracza. Ja jednak pracuję tylko nad multi, więc na temat single playera i etapu zaawansowania prac będzie się musiała wypowiedzieć reszta zespołu. ;)

Offline tul

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #1083 dnia: Stycznia 22, 2011, 09:41:13 »
    Ja przynajmniej singla robić nie zamierzam. Przeróbki Native nie chcę, a na zrobienie czegoś większego brak nam środków, czego dowiodły pierwsze 3 lata developingu.

Offline |Swordsman|

• Użytkownik
    • Po prostu Jędruś
    « Odpowiedź #1084 dnia: Stycznia 22, 2011, 09:46:32 »
    Czyli jak na razie nie będzie Single Player? <użytkownik się załamuje, zalewa klawiaturę łzami i traci przytomność> Po przeczytaniu waszego wywiadu na stronie, aż mi się łezka w oku zakręciła, że to możliwe.
    W grze o tron wygrywasz, albo dostajesz 2-8.

Offline Daray

• Użytkownik
    • "No, I'm not God. But I'm a close second."
    « Odpowiedź #1085 dnia: Stycznia 22, 2011, 12:26:49 »
    Ehh... No to na prawdę szkoda. Jest mi tym więcej żal, że właściwie kupiłem Warbanda właśnie dla tego moda, odkąd przeczytałem czyjś post żeby zamiast kupować Dzikie pola, poczekać na ten mod. Czuje się teraz na prawdę wpuszczony w maliny ;) No ale cóż... To kolejny dowód na to, żeby nie wierzyć w informacje pisane 4 lata temu...

Dobrze chociaż że nie żałuje tych pieniędzy, bo "znalazłem" Shogun moda.

Pozdrawiam, Daray.
    "Szybki jak wiatr, gwałtowny jak ogień, spokojny jak las, twardy i niewzruszony jak skala. Na ziemi i na niebiosach mnie jednemu należy się podziw."

Offline pinochet67

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1086 dnia: Stycznia 22, 2011, 14:03:35 »
    Wiadomość o tym że może nie powstać po prostu przeszyła moje serce... Nie wyobrażam sobie takiej możliwości...

Offline Krzychu11

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #1087 dnia: Stycznia 22, 2011, 19:21:51 »
    A ja chciałem przeprowadzić szarże Polskiej Husari i gnębić narody :( No cóż jestem bardzo rozczarowany

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #1088 dnia: Stycznia 22, 2011, 19:39:51 »
    Ekhem. Ja też jestem rozczarowany :> OiM to żałosna masówka, liczyłem że jednak zrobicie SP. Ale cóż, to tylko i wyłącznie wasza decyzja, i choćby setka userów wypłakiwała się w tym temacie, nie zmienicie zdania..... Prawda? *maślane oczka* :{
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Ensis

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #1089 dnia: Stycznia 22, 2011, 19:50:58 »
    Dla niektórych multiplayer jest ważniejszy, dla mnie na przykład. Singel może kiedyś powstanie kto wie, może ktoś się znajdzie, albo autorzy zmienią zdanie.

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #1090 dnia: Stycznia 22, 2011, 19:56:16 »
    Jestem zaskoczony bo w końcu miał to być mod Single, na zwykłe M&B. Mam jednak w takim razie nadzieję że wszystko co miało być w singlu się nie zmarnuje i w jakiś sposób wykorzystacie to w Multi :-)
    Sława!

Offline |Swordsman|

• Użytkownik
    • Po prostu Jędruś
    « Odpowiedź #1091 dnia: Stycznia 23, 2011, 10:03:20 »
    Pytanie do twórców gry. Co się stało z tamtą zawartością, co była przedstawiona w wywiadzie? Została ona utracona, czy porzucona?
    W grze o tron wygrywasz, albo dostajesz 2-8.

Offline b@rtu$

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 47
    • RW_Pocztowy_Bartus
    « Odpowiedź #1092 dnia: Stycznia 23, 2011, 10:12:04 »
    Pytanie do twórców gry. Co się stało z tamtą zawartością, co była przedstawiona w wywiadzie? Została ona utracona, czy porzucona?
    Na razie porzucona. I teraz tak możliwe że wrócimy do dawnych pomysłów i stworzymy multi, albo znajdzie się ktoś taki jak Dedal(najlepiej kilku), którym udostępnimy źródła i pomogą nam skończyć singla. Ze starej grupy pozostało nas dwoje, więc mogli byście się nie doczekać gdybyśmy się sami za to zabrali.

Pozdrawiam.

Offline Bolo Chan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1093 dnia: Stycznia 23, 2011, 12:32:31 »
    No to panowie gratulacje.Z najlepszego i najbardziej innowacyjnego moda jaki mial powstac,z super fabula,ktory mial odmienic swiat MB i na ktory czekalismy 4 lata(setki razy to czytalem gdy ktos sie pytal kiedy wreszcie wydacie moda) wyszla zwykla kaszanka.Nie wiem tylko po co bylo to pitolenie przez 4 lata zeby ostatecznie pokazac graczom gest kozakiewicza.Przynajmniej dobrze ze uczciwie przyznaliscie wreszcie ze nie ma na co czekac bo tego moda nie zrobicie.Sztandarowy projekt polskiej sceny MB wlasnie trafil szlak

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #1094 dnia: Stycznia 23, 2011, 12:43:55 »
    No to macie ochotnika, Bolo Chan zafunduje wam dobrze płatną prace na pełen etat oraz zatrudni odpowiednio wykwalifikowaną silę roboczą i dobrze wyposażone studio. Nareszcie projekt będzie mógł ruszyć z kopyta i wyjść z "podziemia".