Trzeba by każdego z osobna o to zapytać. Myślę że głównym powodem było to że czekaliśmy z wydaniem moda tak długo. Wielu się "wykrwawiło" na tym modzie. Od początku było nas zaledwie paru. Później stałych członków ubywało, a nowych nie przybywało. Zwykle nowi chętni byli początkującymi grafikami itd. Oczywiście na początku każdej takiej osobie udzielaliśmy wskazówek i wielu z nich się szybko uczyło. Niestety wszystkim "rekrutom" nie starczyło chęci nawet na miesiąc by nam odpłacić chociaż jednym nadającym się do użytku modelem(choć bywały wyjątki). Potem już mniej chętnie pomagaliśmy nowym, aż pozostało dwóch aktywnych twórców moda(mam nadzieję że trzech, zobaczymy).
Pozdrawiam.
Edit:
Staramy się by jednostki nie odbiegały od rzeczywistości. Np u Tatarów ciężko coś wymyślić poza jeźdźcem z łukiem, szalą i jakimś kałkanem. Chyba każdy tatar który do nas przybywał łupić i grabić był tak wyposażony. Oczywiście można dodać tu jakiegoś dowódcę z jakimś lepszym ekwipunkiem, np z bechterem i jakimś hełmem, ale nadal jest to mało. Trochę lepiej sytuacja wygląda u kozaków bo mieli dobrą piechotę, strzelców, i kiepską ale zawsze, jazdę. Polacy mieli już tego całkiem sporo.
Chcemy w pierwszej kolejności dodać te najbardziej znane jednostki do gry.
Mam nadzieję że uda nam się jakoś sensownie dodać tabory do gry.
Wersje językowe będą dwie.