Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ogólne informacje ze sceny międzynarodowej (wątek zbiorczy)  (Przeczytany 19917 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline DaPietro

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    • Emerytowany pułkownik inżynier 5. Pułku Piechoty
    Odp: Ogólne informacje z sceny międzynarodowej (wątek zbiorczy)
    « Odpowiedź #30 dnia: Stycznia 18, 2015, 20:55:26 »
    23e ponoć ma być rozwiązane/zawieszone na dniach

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Ogólne informacje z sceny międzynarodowej (wątek zbiorczy)
    « Odpowiedź #31 dnia: Stycznia 18, 2015, 21:36:46 »
    23e ponoć ma być rozwiązane/zawieszone na dniach

Ech, a mój komentarz usunęli :(
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Rizzet

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    • 12345pp
    Odp: Ogólne informacje ze sceny międzynarodowej (wątek zbiorczy)
    « Odpowiedź #32 dnia: Marca 05, 2015, 21:56:39 »
    Turniej 2v2 na bagnety organizowany przez 79th trzeciego kwietnia, wszystkich chętnych zapraszam do zapoznania się z tym wątkiem. Wspomnę jeszcze tylko, że na zwycięzców czekają nagrody.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #33 dnia: Lipca 26, 2017, 05:05:12 »
    Przeglądając sobie z nudów forum pomyślałem, że fajnie byłoby ożywić ten ciekawy temat i od razu chciałbym przedstawić listę najlepszych pułków na scenie międzynarodowej w mojej opinii wraz z mała informacja o danym pułku.

1. 17e Postawiłem ich na pierwszym miejscu z tego względu, że odkąd powstali dominują na scenie.
    2. KKA Mimo słabszego ostatnio okresu znowu się odbudowali pozyskując wielu bardzo dobrych hiszpanów którzy byli głównie w 15th/17e
    3. 66th Bardzo trudny przeciwnik gfowy szczególnie kiedy gwiazda francuskiej sceny Haze pojawi się na serwerze. :D
    4. 9te Pułk Movementa osoby znanej z robienia krótkotrwałych lecz dobrych pułków. Oby tym razem jego pułk przetrwał dłużej.
    5. 28th Stosunkowo nowy pułk lecz ma w swojej formacji parę wybitnych bagnetów kiedy się zbiorą razem są mocni jak 66th.
    6. 77y Jeden z dłużej istniejących pułków. Na gf bardzo słabi pomimo mocno rozpoznawalnych graczy, za to nie do zdarcia na bitwie.
    7. 18e Pułkownik Chriseh istny wariat, za to potrafi skupić wokół swojej osoby uwagę doświadczonych graczy.
    8. 72nd Niemiecki pułk zrzeszający najlepszych graczy ich rodowitej sceny.
    9. 33rd Podobnie jak 77y niegdyś najlepsi, dziś raczej pułk skupiający się na bitwach liniowych.
    10. 15th O nich za dużo pisać nie trzeba raczej każdy ich zna, niestety na dzień dzisiejszy w żadnym stopniu nie przypominają pułku który wygrywał 2 razy pod rząd NWL.

Brałem pod uwagę poziom prezentowany przez pułk na bitwach jak i Gf. Mam nadzieję, że komuś się przyda. :*
    « Ostatnia zmiana: Lipca 26, 2017, 21:32:18 wysłana przez simskil »

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #34 dnia: Lipca 26, 2017, 09:11:25 »
    Wyglada sprawiedliwie.

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #35 dnia: Lipca 26, 2017, 14:52:54 »
    Można wspomnieć jeszcze o 96y. Połączenie Saints i 17th. Pomimo średniego poziomu, są jedynym regimentem, który w pełni reprezentuje wschód na scenie.
    (click to show/hide)

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Lipca 26, 2017, 15:21:56 »
    Zastanawiałem się nad nimi mogłem ich dopisać zamiast 15th, ale 15th ma jedna z najsilniejszych ekip 5v5 a 96y już troche gorzej w tym wypada.

Baldwin 33rd za czasów kiedy Pieter opuścił 91st wraz z paroma dobrymi graczami byli w czołówce. Po rozpadzie 91st i 92nd to 33rd przez krótki czas rozdawało karty potem oczywiście wielka wojna wewnątrz pułkowa zakończona odejściem tych kluczowych graczy do 15th i zapoczątkowanie ich ery na scenie.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    « Odpowiedź #37 dnia: Lipca 26, 2017, 15:58:17 »
    Pomimo średniego poziomu, są jedynym regimentem, który w pełni reprezentuje wschód na scenie.

Aż mnie kusi zadać pytanie... A co z naszymi, Polakami rodakami? Gdzie w tej 10 znalazłby się jakiś polski klan (jak mniemam VIe bądź 1pp)? A jeśli nie w tej 10, to jak daleko za nią :p

Bynajmniej nie żadne prowo czy coś innego, tylko zwykła ciekawość :)

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Lipca 26, 2017, 16:29:04 »
    1. 17e
    2. KKA
    3. 1pp
    4. 66th
    5. 9te
    6. VIe
    7. 28th
    8. 77y
    9. 18e
    10. 72nd

Tak dla mnie by to się prezentowało szczególnie, że teraz VIe jest na urlopie. : ) No i gdybym miał wypisać bez korpusów typu VIe, KKA  (każdy mówi KKA, ale to jeden z ich pułków gra na meczach ligowych bo korpusy nie mogą brać w nich udziału) to samo 8pp nie wiem czy by dało sobie radę gładko tak z 15th (7:3 dla VIe). Może ktoś pomyśleć, że bardzo wysoko sobie cenie 1pp :D lecz mecz z 17e zbliża się wielkimi krokami jeszcze musimy zagrać po drodze z KKA i mam nadzieję na pierwsze miejsce przez długi czas. ; ) Wszystkich poniżej (poza VIe) 1pp pogoniło i jedynie 66th przebiło z nami na gf ponad 10 rund. 17e podobno czeka tylko na mecz i ostatnio bardzo starają się nam utrudnić życie banując na serwerze GF często za nic tak jak to się stało z moją osobą. Co do reszty naszych kochanych pułków to chyba nie ma co się wypowiadać bo poziom np. wschodnich braci jest większy niż reszty polszy choć jest i tak na niskim poziomie (nie mam namyśli 96y bo mają ludzi różnych narodowości). Oczywiście, żeby oficjalnie mianować się na tak wysokim podium trzeba pokazać się na NWL, RGL czy teraz na EIC.

« Ostatnia zmiana: Lipca 26, 2017, 16:38:45 wysłana przez simskil »

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #39 dnia: Lipca 26, 2017, 16:41:27 »
    Kompania karna VIe z chęcią zwlaczy reżim administracji GFa!!! Nie no. Bk beką, ale przy mnie to dawno nikt bana nie dostał. Czemu po prostu nie zrobisz fermentu, że ban był za nic? Ja tam bym się nie czaił ani chwili. 6 miejsce 6 korpus hehe. Jak wrócimy z urlopu to chłopaki pewnie stwierdzą, że pora na tryhard, także czekajcie :>>

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Lipca 26, 2017, 16:57:08 »
    Już nie raz ci mówiłem, że nie masz pojęcia jak wygląda scena. : ) Zajdź za skórę byłym graczom 91st to się przekonasz ile można przeciw nim zdziałać. Masa graczy 1pp była wcześniej w 17e nawet ich kompania wolty w składzie 15 osób odeszła i kiedy Pieter się dowiedział, że mam z tym coś wspólnego dostałem wiadomość o treści "Pierdolony dzieciaku dostaniesz bana na gf i będę męczyć twoich ludzi" po czym Jammo mnie nawyzywał, a po 1h miałem już perm bana. Pieter oraz Jammo usunęli mnie z steam i nie dodają bo mógłbym wtedy pokazać ssy z rozmowy. Prosiłem o pomoc innych adminów, ale większość poza 1 osobą po usłyszeniu, że to Jammo mnie zbanował od razu byli niechętni do udzielenia mi pomocy. Odwołałem się na fse http://www.fsegames.eu/forum/index.php?topic=35328.585 możesz sam zobaczyć jak wygląda gra poza grą. Nie wspominając o ddosach przez okres tygodnia oczywiście nie mogę nic udowodnić i nie mogę powiedzieć, że to była szajka 17e no, ale wszystko na to wskazuje. Nie poczyniłem żadnych kroków z tym bo po prostu bardzo trudno będzie do nich z tym dotrzeć no chyba, że to jednak byłby jakiś śmieszny dzieciaczek z naszej sceny. Ddosy już ustały więc mam wyrąbane.

Nie wiem czy grałeś na PW modzie, ale tam się przekonasz jaką władze ma Tav nawet zamki są budowane dla jego klanu wytrzymalsze drabiny itp.

http://imgur.com/a/ZPird Tutaj ss z przykładowej rozmowy po moim banie.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 26, 2017, 17:40:09 wysłana przez simskil »

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Lipca 26, 2017, 17:58:01 »
    No bo trzeba mierzyć możliwości na zamiary. Skoro macie prywatnie kose z takim BOGIEM SCENY no to chyba sama się nie zrobiła xD. Nie wiem co tam macie za uszami, ale skoro sam piszesz, że miałeś wspólnego z czyimś tam odejściem itp itd no to wieeesz Simskil. Ja bym chętnie pomógł, ale po tym jak próbowaliście nam podwinąć ludzi żeby u was sekcje założyli trochę przypał. Porada od starego wyjadacza: jak odpuścisz to będziesz cały czas jechany :v

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #42 dnia: Lipca 26, 2017, 18:01:30 »
    ...
    Fajny serwer, którego admini mogą sobie w temacie o unbanach takie rzeczy wrzucać:
    After sorting this out, post on the 16th which is your agreed 10 day ban period. Also can the polaks kindly refrain from being polish and be nice.
    http://www.strawpoll.me/13459651/r

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Lipca 26, 2017, 18:18:55 »
    Odnoszę wrażenie, że słyni gdańscy wojownicy mają z tym coś wspólnego

Offline Luther

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #44 dnia: Lipca 26, 2017, 19:02:00 »
    Fajny serwer, którego admini mogą sobie w temacie o unbanach takie rzeczy wrzucać:http://www.strawpoll.me/13459651/r

Jaka scena taka administracja na tego typu serwerach.