Przeglądając sobie z nudów forum pomyślałem, że fajnie byłoby ożywić ten ciekawy temat i od razu chciałbym przedstawić listę najlepszych pułków na scenie międzynarodowej w mojej opinii wraz z mała informacja o danym pułku.
1. 17e Postawiłem ich na pierwszym miejscu z tego względu, że odkąd powstali dominują na scenie.
2. KKA Mimo słabszego ostatnio okresu znowu się odbudowali pozyskując wielu bardzo dobrych hiszpanów którzy byli głównie w 15th/17e
3. 66th Bardzo trudny przeciwnik gfowy szczególnie kiedy gwiazda francuskiej sceny Haze pojawi się na serwerze. :D
4. 9te Pułk Movementa osoby znanej z robienia krótkotrwałych lecz dobrych pułków. Oby tym razem jego pułk przetrwał dłużej.
5. 28th Stosunkowo nowy pułk lecz ma w swojej formacji parę wybitnych bagnetów kiedy się zbiorą razem są mocni jak 66th.
6. 77y Jeden z dłużej istniejących pułków. Na gf bardzo słabi pomimo mocno rozpoznawalnych graczy, za to nie do zdarcia na bitwie.
7. 18e Pułkownik Chriseh istny wariat, za to potrafi skupić wokół swojej osoby uwagę doświadczonych graczy.
8. 72nd Niemiecki pułk zrzeszający najlepszych graczy ich rodowitej sceny.
9. 33rd Podobnie jak 77y niegdyś najlepsi, dziś raczej pułk skupiający się na bitwach liniowych.
10. 15th O nich za dużo pisać nie trzeba raczej każdy ich zna, niestety na dzień dzisiejszy w żadnym stopniu nie przypominają pułku który wygrywał 2 razy pod rząd NWL.
Brałem pod uwagę poziom prezentowany przez pułk na bitwach jak i Gf. Mam nadzieję, że komuś się przyda. :*