Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Jak przerwać plądrowanie?  (Przeczytany 2120 razy)

Opis tematu: Ja tu tylko łupię chłopstwo, a tu nagle...

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Krzepki

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Jak przerwać plądrowanie?
    « dnia: Kwietnia 17, 2014, 22:25:30 »
    ... a tu nagle dwa razy liczniejsze wojska z odsieczą... I jak tu żyć, Panie Premierze... Jak tu żyć.

Wiadomo, że wtedy najlepiej przerwać plądrowanie i uciekać. Ale nie wiem jak je przerwać. Proszę o poradę.

BTW drugie pytanie nieco pokrewne ( ale tylko nieco ). Gdy pytam mojego żołnierza co tam ma w ekwipunku, on grzecznie pokazuje sprzęt. Czy mogę go od niego kupić?

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Jak przerwać plądrowanie?
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 17, 2014, 22:49:52 »
    Nie da się. A przynajmniej nie w Native. Jeśli masz ochotę, czas  i Module System, to na forum TW w dziale Open Source Code/Kits (czy jakoś tak) powinien być m.in.  tweak pozwalający przerywać plądrowanie.

Offline kacperek1198

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Jak przerwać plądrowanie?
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 04, 2014, 08:08:16 »
    A jeśli chodzi o ekwipunek wojaka to nie możesz brać jedynie eq bohatera możesz zmieniać przynajmniej w native tak jest.