Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zachowanie na serwerach  (Przeczytany 5695 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    Zachowanie na serwerach
    « dnia: Marca 16, 2014, 16:07:13 »
    Gratuluję dzieciaszkom, którzy trolowali dzisiaj niemiecki pułk z NW, zdeklarowany do gry w Organized Warfare. Naprawdę wykazaliście się wielkim szacunkiem do nas, do osób, które starają się, żeby cokolwiek się zmieniło na tej scenie. Nie mówiąc już o szacunku do graczy z zagranicy. Dzięki Wam zdaliśmy sobie sprawę, że organizowanie czegokolwiek dla polskiej sceny jest zbyt trudne. Otwieranie się przy tym na zagraniczną scenę jest strzałem samobójczym. Jak my mamy funkcjonować skoro są wśród nas rasiści, ksenofobi, nieświadome społecznie i kulturowo dzieciaki, które powinny zostać w swoich blokach, na wioskach i domach i tam pielęgnować swoje chore przekonania. Nie wychodzić przy tym poza granice własnego domu.   

A tak bez żadnego taktu i bez starania się  dostosowania się do zasad tutaj panujących. Pierdolcie się rasiści. Przez takie akcje mi się odechciewa wszystkiego na tej scenie. Sam nie przepadam nad danymi narodowościami, ale nie jestem na tyle niepełnosprawny społecznie żeby robić takie prostackie i zniechęcające akcje. Jaki był Wasz cel!?

(click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Marca 16, 2014, 17:19:53 wysłana przez Oktawian »

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    Odp: Zachowanie na serwerach
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 16, 2014, 16:24:28 »
    Za takie coś należy się chyba wpis na naszą czarną listę, czyli całkowite zablokowanie im możliwości gry w moda.

Offline MUDIN

• The Deluge dev
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    • "Nigdy nie patrz na nikogo z góry..." -Jesse J.
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 16, 2014, 16:25:21 »
    Naprawdę... Brawo Panowie !! (jeśli można tak was w ogóle  nazwać ).  WSTYD, WSTYD i jeszcze raz WSTYD !! Brak mi słów na określenie tego...
    "Nigdy nie patrz na nikogo z góry chyba ,że pomagasz mu wstać"

"You know my nick, not my story"

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 16, 2014, 16:42:42 »
    Zazwyczaj wstrzymuję się od wszystkich dyskusji nt. klanów i mp, bo, nie da się ukryć, to jest ostoja gówniarzy w M&B. Ale to co zobaczyłem, tego nie da się nazwać. Ci z was, którzy uczestniczyli w tej zabawie, bo jestem pewny, że to była "zabawa", powinni się zwyczajnie wstydzić. I to bardzo. Żal mi was.

Offline MrAdrianPl

• Użytkownik
    • Piwa: -22
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 16, 2014, 16:45:43 »
    jest taka lista

Offline TiCz

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 16, 2014, 17:05:03 »
    Mudin miałeś całkowitą rację... gracze z zagranicy nie grają w The Deluge głównie dzięki kulturze polskich graczy, która pozostawia bardzo wiele do życzenia.
    Gratuluję osobą, które brały udział w tej "akcji", liczę, że kiedyś wasze starania również legną w gruzach.
    Pozdrawiam....

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #6 dnia: Marca 16, 2014, 17:08:43 »
    Szczególne brawa należą się dla Ryan'a i Santa Claus'a za pokazanie wprost jakimi są idiotami! Brawo panowie, czapki z głów!
    Dziwmy się później, że ludzie nie chcą grać w The Deluge jak połowa graczy na randomowym graniu potrafi jedynie obrażać inne nacje, osoby, myśląc że są śmieszni.
    Co do tej sprawy - fajnie że obrażacie niemieckich graczy i wyzywacie ich od nazistów. Pewnie grają sami 90 latkowie którzy byli strażnikami w obozach lub też neonaziści. Może Ukraińcy mają wyzywać nas od pomiotów Świerczewskiego? Albo my ich od Banderowców? Wrzucamy wszystkich do jednego wora, za bycie tej a nie innej narodowości. Pisali prowokująco, czy to debile zaatakowały bez powodu bo napisał któryś coś po niemiecku?
    Byłbym również za tym, żeby ukarać niedorozwiniętą młodzież, brak mózgu nie zobowiązuje ich do nieprzestrzegania regulaminu.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline FińskiMenel

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    • Taki menel.
    « Odpowiedź #7 dnia: Marca 16, 2014, 17:23:29 »
    Niestety musiałem być świadkiem tego przykrego "zajścia". Chce tylko powiedzieć że oktawian mógł tutaj wstawić dużo więcej tekstów obrażających graczy niemieckich. Naprawdę karygodne.

Offline SantaClaus

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • Hej! Hej! Tuhaj-Bej!
    « Odpowiedź #8 dnia: Marca 16, 2014, 17:24:19 »
    Nie pierwszy raz zrobiłem coś głupiego. Teraz czeka mnie pokutowanie.
    « Ostatnia zmiana: Marca 16, 2014, 18:04:18 wysłana przez SantaClaus »
    Polacy nas do mieszka wsadzili, zapomnieli go jeno zawiązać.

Offline Mati44

• Użytkownik
    • Piwa: -78
    • Zbieram piwo dla Peterova
    « Odpowiedź #9 dnia: Marca 16, 2014, 18:29:38 »
    Macie wielki problem, jakaś garstka dzieci wyzywała Niemców i aferę sobie robicie. Nawet w stosunku do rodaków niektórzy nie potrafią się zachować, a co dopiero mówić o innych narodowościach. 

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #10 dnia: Marca 16, 2014, 22:25:26 »
    Gratuluję dzieciaszkom, którzy trolowali dzisiaj niemiecki pułk z NW, zdeklarowany do gry w Organized Warfare. Naprawdę wykazaliście się wielkim szacunkiem do nas, do osób, które starają się, żeby cokolwiek się zmieniło na tej scenie. Nie mówiąc już o szacunku do graczy z zagranicy. Dzięki Wam zdaliśmy sobie sprawę, że organizowanie czegokolwiek dla polskiej sceny jest zbyt trudne. Otwieranie się przy tym na zagraniczną scenę jest strzałem samobójczym. Jak my mamy funkcjonować skoro są wśród nas rasiści, ksenofobi, nieświadome społecznie i kulturowo dzieciaki, które powinny zostać w swoich blokach, na wioskach i domach i tam pielęgnować swoje chore przekonania. Nie wychodzić przy tym poza granice własnego domu.   

A tak bez żadnego taktu i bez starania się  dostosowania się do zasad tutaj panujących. Pierdolcie się rasiści. Przez takie akcje mi się odechciewa wszystkiego na tej scenie. Sam nie przepadam nad danymi narodowościami, ale nie jestem na tyle niepełnosprawny społecznie żeby robić takie prostackie i zniechęcające akcje. Jaki był Wasz cel!?

(click to show/hide)
    Мех... удачи... Co do Ryan'a jest on również w 4pp. Raz spotkałem się z jego "kulturą". Zadałem mu pytanie: "dlaczego tak robisz... nie znasz ani jednego Rosjanina, ani jednego Niemca, a obrażasz bez powodów. Nie wstyd Ci za takie zachowanie?", a on: "no i co z tego?!" Chłopak nawet nie widzi pokory w tym wszystkim. Nic nie pomaga... rozmowa, wytłumaczenie. Szkoda chłopaka i czasu. Jak ktoś chce się popisać przed publicznością to zrobi to za nie wielkie brava i śmiech na kanale. Dlatego zablokować dla takich publikę/społeczność - BAN DAĆ i Uj.

Offline Milczmen

• Użytkownik
    • Piwa: 94
    • True North!
    « Odpowiedź #11 dnia: Marca 16, 2014, 22:55:45 »
    dlaczego tak robisz... nie znasz ani jednego Rosjanina, ani jednego Niemca

Nikolay od dzisiaj bezpaństwowiec (Polsza się nie liczy) :D

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    • Znany jako Dalekowidz
    « Odpowiedź #12 dnia: Marca 17, 2014, 00:04:38 »
    Raban podnieśliście jakby to pierwszy raz się zdarzyło, ciągle ktoś z kimś sie wyzywa. Taki urok gier polegających na rywalizacji, deal with it.

Jednakowoż Szanowny Pan Prusak, nie powinien zabierać głosu w tej sprawie i hejtować oskarżonych, ponieważ wyszedłby na hipokrytę. :)
    (click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #13 dnia: Marca 17, 2014, 08:38:51 »
    Ban i tyle. A rozstrząsać nie ma się co nad tym tylko wyciągać konsekwencję. I to nie jest tylko przywara u nas za granicą też są takie indywidua ale ich szybciej się banuje. A takich typów co mają w nicku Trynkiewicz to bym banował na samym starcie. Nie przejmuj się Oktawian pierdzielami po to masz opcję banowania ich.

btw. Ten Willhem von Breslau to był Niemiec czy też Polak? Bo jak Niemiec wita się nazistowskim pozdrowieniem to też coś nie heloł. A jak to Polak to nie skomentuje,

Offline Tosiek14

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #14 dnia: Marca 17, 2014, 09:53:12 »
    Ten Willhem von Breslau to raczej Niemiec bo pisał tylko po niemiecku i jeszcze coś w stylu "Breslau for Germany" i "Deutschland Uber Alles", ale mogę się mylić.