Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Napoleonic Wars Cavalry Nation Cup (1 miejsce!!!!)  (Przeczytany 42684 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Celtic_William

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    • Oyche Doni$ spec od białej broni
    Odp: Napoleonic Wars Cavalry Nation Cup
    « Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 05, 2014, 16:05:33 »
    Widzisz masz szanse na dostanie się :D
    Kolega Miłosz, Will, Suleyman, Fietnamczyg
    Sprawy na włosku załatwiam po włosku

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    « Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 05, 2014, 16:05:57 »
    Ewentualnie CarpeDiem jakby chciał, ponieważ nie zna wielu osób z sceny NW to plus jest taki, że wybrałby najlepeszych a nie po znajomości. Oczywiście jakby miszcz Mihau miałby czas na wyrażenie swojej opinii w tym temacie :D. Dodatkowa jest V-ce Cpt Reprezentacji Polski na Native oraz dowodzi Sarracenami, którzy mają na swoim koncie całkiem spore osiągnięcia na scenie międzynarodowej.

Jest to sensowna propozycja. Świeży powiew powietrza zawsze przydać się może.

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta

Offline DaPietro

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    • Emerytowany pułkownik inżynier 5. Pułku Piechoty
    « Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 05, 2014, 16:49:11 »
    Patrykus prowadzi najbardziej utytułowany polski regiment kawalerii więc wie jak dojść do sukcesu . Moim zdaniem to on powinien zostać kapitanem .

Offline Frager

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Angel0fDeaTh_PL_Wwa
    « Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 05, 2014, 17:10:05 »
    A moim zdaniem powinno się odbyć głosowanie na kpt reprezentacji ;d

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 05, 2014, 17:13:51 »
    A moim zdaniem powinno się odbyć głosowanie na kpt reprezentacji ;d

Nie gram regularnie w NW, nie siedze w tym, ale według mnie głosowania w takich sytuacjach są bezsensowane. Szczególnie jeśli chodzi o powszechną ankietę w tej sprawie. Ludzie wybiorą tego, kogo lubią. Lepiej, żeby (według peirwotnego pomysłu) spotkali się liderzy i przedstawiciele regimentów i obgadali między sobą, kto ma największe doswiadczenie, najlepiej zna scenę i graczy oraz tego, który ma już na swoim koncie sukcesy przy dowodzeniu kawalerią na NW, a nie drużynami na Native. W kupie da to najbardziej odpowiedniego kandydata.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 05, 2014, 17:17:49 »
    Najlepiej by było, żeby Veinrus zadecydował, w końcu został e-sportowcem roku :P
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 05, 2014, 17:46:22 »
    ...tak i może jeszcze kluski śląskie do tego?!
    Ja uważam, aby poczekać na propozycje innych zainteresowanych. Jeżeli nie będzie chętnego... Patrykus poprowadzi to tak jak się należy i tyle w tej sprawie. Co do liderów... meh. Mnie koniki nie interesujO. Ja podpieram się wypowiedzią Rizzet'a. On się orientuje - powiedzmy, że mu ufam :)

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 05, 2014, 17:55:01 »
    Ja uważam, że WodzuUK byłby odpowiednią osobą.
    Czy on przypadkiem nie skończył z grą? Nie abym też się czepiał, ale Patrykus poprowadził swoją drużynę do 3 wygranych GF. Team Wodza(którego szanuje jako człowieka) chyba za każdym razem odpadał w pierwszej walce?( Nie jestem pewien co do drugiego turnieju w którym 1ps wygrał, czy dowodził wtedy Ryba czy Wodzu?).

No ale cóż Veinrusie, racja jest jak dupa, każdy ma swoją, ale po co to od razu pokazywać?

Offline Veinrus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 05, 2014, 18:00:05 »
    Nie mówię, że Patrykus byłby zły... nie musisz przekonywać. Podałem swoją propozycję... meh.

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #24 dnia: Stycznia 06, 2014, 12:15:14 »
    Tak jak już Warder napisał, każdy ma swoje racje. Myślę, że dobrym rozwiązaniem będzie spotkanie wszystkich liderów pułków bądź też sekcji kawaleryjskich i wtedy oni tam wybiorą kapitana, jednakże Patrykus to chyba najlepsze rozwiązanie ale każdy ma swoje zdanie.
    (click to show/hide)

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #25 dnia: Stycznia 06, 2014, 12:49:07 »
    Czy on przypadkiem nie skończył z grą? Nie abym też się czepiał, ale Patrykus poprowadził swoją drużynę do 3 wygranych GF. Team Wodza(którego szanuje jako człowieka) chyba za każdym razem odpadał w pierwszej walce?( Nie jestem pewien co do drugiego turnieju w którym 1ps wygrał, czy dowodził wtedy Ryba czy Wodzu?).

No ale cóż Veinrusie, racja jest jak dupa, każdy ma swoją, ale po co to od razu pokazywać?

Wiesz co, od paru dni widzę, że tak się uczepiłeś Veinrusa, że aż to się robi śmieszne. Jakbyś chciał coś komuś udowodnić, lel.

Chillout babe.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #26 dnia: Stycznia 06, 2014, 13:33:14 »
    A czyżby twój post Baldwin wnosił do dyskusji coś szalenie ważnego na temat wyboru kapitana reprezentacji. Jeżeli nie masz nic do napisania na temat wyboru kapitana to po prostu nie pisz.
    (click to show/hide)

Offline Veinrus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Stycznia 06, 2014, 13:39:28 »
    Dobrze, pytanie. Jaki termin o owym spotkaniu nam pasuje Panowie? Bo nie wiem, czy należy się z tym śpieszyć, czy też nie...

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #28 dnia: Stycznia 06, 2014, 17:14:20 »
    A czyżby twój post Baldwin wnosił do dyskusji coś szalenie ważnego na temat wyboru kapitana reprezentacji. Jeżeli nie masz nic do napisania na temat wyboru kapitana to po prostu nie pisz.

Proponowałbym Wodza, o ile jeszcze można go gdzieś spotkać. Jak nie to Pat ... Rizzeta.

Dziękuje za twoje cenne upomnienie faszy... kolego.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Veinrus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Stycznia 06, 2014, 17:22:51 »
    Też oddałbym swój głos na Rizzet'a, lecz jego sprawa osoby w dowodzeniu "super" grupami nie interesuje - zbyt odpowiedzialne.
    Co do Wodzu'a, nie interesuje go już NW, tak jak było to kiedyś. Niemile Go potraktowano... nie dziwię się mu.