Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [KCD] Kingdom Come: Deliverance - dyskusja  (Przeczytany 46170 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    Odp: [KCD] Kingdom Come: Deliverance - dyskusja
    « Odpowiedź #30 dnia: Lipca 31, 2014, 21:31:51 »
    Jakiś czas temu wpłaciłem 30 funtów im na kickstarterze i mam teraz opcję newslettera oraz promocję na grę, w sumie chyba warto było : D

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #31 dnia: Lipca 31, 2014, 22:17:21 »
    W twoim wypadku NeToMan tak, ale płacić 5k$ za 3 akty, dostęp do alfy i bety, trochę standardowych dla kolekcjonerek śmieci i rangę "Iluminati" na ich forum? Myślałem o dofinansowaniu ich, ale to to "lekkie" przegięcie pałki :P Swoją drogą tobie chyba powinien przysługiwać dostęp do forum. Na pewno jak dofinansujesz ich teraz na ich stronie to masz taką możliwość, ale wydaje mi się, że po kickstarterze też powinieneś mieć dostęp do forum.

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #32 dnia: Lipca 31, 2014, 22:30:37 »
    Mam, dostałem keye, ale wygląda to tak, że 90% wszystkiego to Czeskie gówno, a część anglojęzyczna, to coś jakby biuro rzecznika prasowego gdzie Pete pokazuje tylko to co chce.

Na kickkstarterze mam Free Funds, tudzież wygrałem bna na 123 funty do wykorzystania na KS, sam sobie wypłacić nie mogę (chyba że donatował bym sam siebie), ale jak są jakieś ciekawe pomysły, to je tam wspieram. Dostałem jeszcze kilka tapet, prawo do publikowania screenów i materiałów z przyszłej wersji, a oprócz tego nic więcej wartego uwagi 

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #33 dnia: Lipca 31, 2014, 22:52:26 »
    Ten czeski to analogicznie jak w dziale z newsami na ich stronie. Męczenie się z tłumaczeniem z translatora Google, żeby napisać coś tutaj... bezcenne xD Może nauczę się coś czeskiego przy okazji :P

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #34 dnia: Sierpnia 03, 2014, 12:31:22 »
    Mam nadzieję, że wybaczycie doubleposta :P
    Ciągle nie ma nowych informacji, wykopałem za to kilka skrinów, których wcześniej nie widziałem:
    (click to show/hide)

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #35 dnia: Sierpnia 04, 2014, 23:45:23 »
    Mam nadzieję, że wybaczycie kolejny post pod rząd, ale edycji nikt nie zobaczy, swoją drogą, nie ma takiej opcji, żeby edycje jakoś się pojawiały? Powiedzmy, przy temacie, w którym ktoś zedytował swój post, pojawiałby się napis "Nowe" tak jak kiedy pojawia się w temacie nowy post.
    Anyway, kilka nowych informacji:
    1. Jakiś czas temu podawałem informacje z wywiadu, który był po czesku, a z braku znajomości tego języka opierałem się tylko na translatorze Google. Korzystając z uprzejmości pewnego Czecha, okazało się, że nie podałem wówczas jednej ważnej informacji, oto ona, tłumaczenie by me z angielskiego:
    Cytat: Dan Vávra
    Czego gracze mogą spodziewać się w alfie?
    Ogólnie rzecz biorąc, będzie to "goła" wersja. Gracze będą mogli sprawdzić na własne oczy, jak wygląda naprawdę grafika, przejść się i zapoznać ze środowiskiem, zobaczyć, jak działa świat. Jednakże, w początkowej wersji alfy interaktywność świata będzie minimalna. Będziemy dodawali ją stopniowo. Czemu? Chcemy upewnić się 100%, że gra działa, że wszystko jest OK, że każdemu działa. Potem możemy zabrać się za dodawanie "smaczków", z pewną częstotliwością. Star Citizen (nie mam pojęcia co to jest, pewnie jakaś inna gra) robi to raz na 6 miesięcy (lol), ale wydaje nam się, że optymalny czas to raz na dwa miesiące, choć wszystko będzie zależało od tempa rozwijania gry.
    2. Druga sprawa to to, że termin wydania alfy zostaje przesunięty, powinna być w sierpniu, ale obecny termin to przełom sierpnia i września. Przyczyną opóźnienia była "przeprowadzka" studia do nowego miejsca na początku lipca, o czym można przeczytać na ich blogu (jest akurat po angielsku :P). Nie tłumaczyłem tego, bo nie do końca związane z rozwojem gry.
    Obecnie do wydania alfy raczej nie będzie za bardzo o czym pisać, bo póki co nowych "fajerwerków" raczej nie będzie - w końcu Warhorse na swoim blogu napisało, że teraz bardziej skupiają się na kwestiach czysto technicznych, a nie dodatkowych feature'ach, jeśli chcą wydać alfę.
    W spoilerze zobaczycie zdjęcie całej ekipy, jak w lipcu, zamiast robić grę, op******a się :D
    (click to show/hide)

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #36 dnia: Sierpnia 05, 2014, 00:12:47 »
    Mam nadzieję, że wybaczycie kolejny post pod rząd, ale edycji nikt nie zobaczy, swoją drogą, nie ma takiej opcji, żeby edycje jakoś się pojawiały? Powiedzmy, przy temacie, w którym ktoś zedytował swój post, pojawiałby się napis "Nowe" tak jak kiedy pojawia się w temacie nowy post.
    Anyway, kilka nowych informacji:
    Jeśli ostatni post został zedytowany, to chyba jest 'nowe', ale nie podbija to wątku w górę.

Ja nie wiem po co oni jakąś alfę chcą udostępniać... to się tak nie robi teraz, teraz trzeba zrobić trailer, na podrasowanej wersji gry, całkowicie oskryptowany i tylko dodać na początku napis, że to alfa i boom - hype +1000, proste.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #37 dnia: Sierpnia 05, 2014, 00:34:06 »
    Trailer jest, i to na stronie głównej KC:D, tylko nikt go tu nie zalinkował :P

Offline huth

« Odpowiedź #38 dnia: Sierpnia 05, 2014, 00:46:51 »
    No wiem, że jest :) Nie podchwyciłeś dalej mojej ironii, znaczy że była za słaba i za mało się staram :(

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #39 dnia: Sierpnia 06, 2014, 12:48:06 »
    Małe odświeżenie:
    Kolejna porcja screenów:
    (click to show/hide)
    Dodatkowo, podaję link do 6 filmowego update'u, bo nie jestem pewien, czy już go ktoś tu umieszczał: https://www.youtube.com/watch?v=bsXvodDn5JM&list=UUIqUdfkbYmCGM-YRmk28zCg
    A, byłbym zapomniał: osoby, które będą miały dostęp do alfy, przed jej wydaniem powinny spodziewać się od Warhorse próśb o potwierdzenie adresu i takie tam, będą też poproszone o wybranie sobie na co chcą KC.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #40 dnia: Sierpnia 06, 2014, 17:47:51 »
    Bardzo podobają mi sie krajobrazy z tej gry. Są takie naturalne, nie wydają się "skompresowane" jak w większości gier.

Offline huth

« Odpowiedź #41 dnia: Sierpnia 06, 2014, 19:22:18 »
    Za ładne to, pewnie same fake'i!11 :P

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #42 dnia: Sierpnia 15, 2014, 00:05:48 »
    Nie ma żadnych wywiadów, skrinów itp. więc przekażę tylko małą informację: twórcy myślą nad generatorem dla strażników (imiona, powiązania itd.) jako, że są najbardziej zagrożonymi śmiercią NPCami.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #43 dnia: Sierpnia 21, 2014, 09:15:00 »
    Kilka nowych info:
    -we wtorek do Warhorse'a doszedł nowy sprzęt do mocapu
    -zastanawiają się nad zmianą nazwy na Grand Theft Horse ^^