Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Napoleonic Wars League  (Przeczytany 27223 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Milczmen

• Użytkownik
    • Piwa: 94
    • True North!
    Odp: Napoleonic Wars League sezon II
    « Odpowiedź #75 dnia: Marca 22, 2014, 07:27:00 »
    Przecież III_KBR spadł z Premier League do 2. League. Dla mnie smutne jest, iż tyle teamów już nie będzie grało w następnej edycji NWL, w szczególności te, które grały w 2. League, ciekawi mnie, jak mieli organizatorzy inny wybór? Patrząc na obecny skład lig, już wiadomo, że najciekawiej będzie w Premier League, bo w 2. lidze na 100 % awansuje 92nd i sądzę, że walka o drugie miejsce będzie pomiędzy 63e, 5pp i 23e, a może i my zamieszamy tam w czołówce :)

Offline Klin

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    • Krzysztof Krawczyk
    « Odpowiedź #76 dnia: Marca 22, 2014, 10:53:57 »
    Gdyby nie trzymali się swojej głupiej zasady, że pułk nei może awansować 2 ligi do góry. Po co trzymać 92nd w drugiej lidze skoro wiadomo, że ją wygrają. 63e też mogliby przepuścić. Tak zostały 3 Niemieckie pułki w 1 lidze, które nie mają się co porównywać  z resztą ekipy. III KBR cały czas było w 2 lidze. :P

Offline Milczmen

• Użytkownik
    • Piwa: 94
    • True North!
    « Odpowiedź #77 dnia: Marca 22, 2014, 11:35:43 »
    Dobra, rzeczywiście, pomyliło mi się HBK z III_KBR :D Co do Twojego pomysłu, jestem przeciw. Jakby regimenty tak nie zrejterowały z 2. League, to nie byłoby takiego problemu z przesunięciami. 92nd niech jeszcze za karę gra jeszcze jeden sezon z nami, 0 litości :D Po co przepuszczać 64e wyżej?  Niemiaszki się utrzymały w Premier League wynikami. Nie można ich zmusić do przesunięcia ich ligę niżej, jeśli tego nie chcą. Teraz bez ironii, chciałbym, aby 4pp i 5pp nie były jedynymi przestawicielami Polszy na NWL. Chciałbym, aby takie regimenty jak 10pp, 1pp czy 3pp zapisały się do następnej edycji NWL, ale to już wola dowódców tychże regimentów.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #78 dnia: Marca 22, 2014, 11:57:13 »
    Nie można ich zmusić do przesunięcia ich ligę niżej, jeśli tego nie chcą. Teraz bez ironii, chciałbym, aby 4pp i 5pp nie były jedynymi przestawicielami Polszy na NWL. Chciałbym, aby takie regimenty jak 10pp, 1pp czy 3pp zapisały się do następnej edycji NWL, ale to już wola dowódców tychże regimentów.

Problem w tym, że aby tam grać potrzeba czasu i 15 graczy co bitwę. Jeśli pułk nie jest pewien czy ma obie te rzeczy to nie powinien się zapisywać "na próbę".

Offline Klin

• Użytkownik
    • Krzysztof Krawczyk
    « Odpowiedź #79 dnia: Marca 22, 2014, 12:13:03 »
    Tsaaaa utrzymali się w 1, bo 2 regimenty zrezygnowały. Wkurwia mnie bardzo to, że mimo wywalczenia sobie udziału w 2 lidze, dalej będziemy grać z tymi samymi regimentami. -.-
    « Ostatnia zmiana: Marca 22, 2014, 12:27:50 wysłana przez Klin »

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #80 dnia: Marca 22, 2014, 14:57:34 »
    To chyba znak, że awans do I ligi macie pewny ;3

Offline DaPietro

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    • Emerytowany pułkownik inżynier 5. Pułku Piechoty
    « Odpowiedź #81 dnia: Marca 22, 2014, 16:19:03 »
    To chyba znak, że awans do I ligi macie pewny ;3
    Niekoniecznie . 92nd jest nie do przejścia a 23e które tym razem nie będzie szczędziło inv z 75e będzie groźnym przeciwnikiem . Przypuszczam że teraz może nie być tak kolorowo ,

Offline Klin

• Użytkownik
    • Krzysztof Krawczyk
    « Odpowiedź #82 dnia: Marca 22, 2014, 17:53:37 »
    Tym razem musimy poprosić kogoś o obserwowanie meczu z 23e. Ich nie przestrzeganie zasad jest tragiczne. Chociaż w sumie organizatorzy i tak mają to w dupie...

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #83 dnia: Marca 22, 2014, 18:57:19 »
        Problem w tym, że aby tam grać potrzeba czasu i 15 graczy co bitwę. Jeśli pułk nie jest pewien czy ma obie te rzeczy to nie powinien się zapisywać "na próbę".
    10pp chyba da radę ;)

Offline KomandorCzolo

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #84 dnia: Kwietnia 08, 2014, 16:56:56 »
    Zbliża sie trzeci sezon, a w II Lidze są 3 polskie pułki- 5pp, 4pp i 3pp [pszypadeg? - 3,4,5]
    Powodzenia Panowie, myślę że możemy się spodziewać dobrych meczy i emocjonujacego czasu rozgrywek :)

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #85 dnia: Kwietnia 08, 2014, 17:59:29 »
    Zbliża sie trzeci sezon, a w II Lidze są 3 polskie pułki- 5pp, 4pp i 3pp [pszypadeg? - 3,4,5]
    Powodzenia Panowie, myślę że możemy się spodziewać dobrych meczy i emocjonujacego czasu rozgrywek :)
    nie

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #86 dnia: Kwietnia 08, 2014, 18:42:00 »
    Czoło z tym wielkim składem dzieci i innych ciekawych osobistości. Jesteś jakąś filią Akademii Reissa?
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #88 dnia: Kwietnia 08, 2014, 20:43:01 »
    Pięknie to wygląda, 3pp vs 92nd :)
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Veinrus

• Użytkownik