Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Utracone połączenie  (Przeczytany 1583 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Berserker

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Utracone połączenie
    « dnia: Listopada 09, 2013, 11:22:44 »
    Chciałem się zapytać jakiegoś "jajogłowego" o wywalanie z serwerów z powodu utraty połączenia. Otóż czy to zależy od serwera czy ustawień gry lub kompa, po jakim czasie wywali, bo u mnie jest tak że akcja się zatrzymuje i wszyscy idą różnych kierunkach i wiem wtedy że  połączenie zanika, czasem chwile poczekam i wszystko wraca do normy lub wywala z komunikatem utracono połączenie, raz 1-2 sekundy i wywala czasem więcej sec. Wracam do listy serwerów i nie mogę się połączyć od razu bo tam jeszcze jestem, no i tu jest zagadka dla mnie czy da się opóźnić ten komunikat(utracono połączenie) by czekać w serwerze do stabilizacji połączenia?
    Proszę o tłumaczenie jak dla debli, nie obrażę się :)
    Jak coś to mam połączenie przez ruter ale właśnie w Warbandzie jest to najdokuczliwsze(zapory są ok), jeśli chodziło tylko o sprzęt to jakby jeszcze jedna dobra dusza się znalazła i poleciła mi jaki dobry ruter :)
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 08, 2014, 18:16:51 wysłana przez Berserker »

Offline Sarthas

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Odwaga naszą wiarą...
    Odp: Utracone połączenie
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 22, 2013, 11:08:57 »
    zaznacz w wyszukiwarce zgodność z wersją gry oraz z modułem.

Offline Berserker

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Utracone połączenie
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 08, 2014, 18:16:17 »
    To mam włączone od początku gry, bardziej mi chodziło oto czy ktoś tworzący jakieś skomplikowane mody nie natrafił na coś związane z komunikatami\autokick z serwera jeśli... (o ile coś takiego istnieje).