Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z multiplayer.  (Przeczytany 1014 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline robercik8211

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Porucznik Potocki
    Problem z multiplayer.
    « dnia: Października 29, 2013, 19:37:13 »
    Jeżeli jest już taki temat to przepraszam, nie chciało mi się sprawdzać całego działu.
    Otóż mam taki dziwny problem - nie mogę grać w multiplayer. Do wczoraj wszystko pięknie śmigało, a teraz - przestało.
    Gdy wchodzę w zakładkę internet gry wieloosobowej wyświetla mi pobieranie listy serwerów. Niby to normalne, ale lista nie chce się pobrać. Pomyślałem - to dziwne. Włączyłem Deluge i wszedłem z zakładkę ulubione i spojrzałem - wszystkie serwery które dodałem do ulubionych stoją, ale każdy jest pusty. Zdziwiło mnie to jeszcze bardziej, ale jak zobaczyłem że proces dołączania do serwera zawiesił się na sprawdzaniu numeru seryjnego. Powtórzę, ten problem pojawił się dopiero dzisiaj. Może to wina tego, że dzisiaj zaktualizowałem antywirusa.
    Z góry dziękuję za odpowiedź.
    EDIT: Szybka odpowiedź, dopiero teraz zauważyłem temat szybka pomoc.
    Vivat Pomerania!

Offline Abdullah

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    Odp: Problem z multiplayer.
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 29, 2013, 19:38:54 »
    Nie martw się, wszyscy tak mają.