Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [The Deluge][ChRP] Chorągiew Rzeczpospolitej  (Przeczytany 7100 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Piastun

• Użytkownik
    • Piwa: 82
    Odp: [The Deluge][ChRP] Chorągiew Rzeczpospolitej
    « Odpowiedź #15 dnia: Listopada 12, 2013, 20:46:47 »
    TiCz masz w 100% racje tym bardziej że z ich rangą podpułkonika i takim rozmiarem czcionki wygrają oficjala z ChW jak i RW.

Ty Mati lepiej pochwal się składem w swoim klanie :D Powodzenia!

Offline famfam

• Użytkownik
    • Piwa: 9
      • Autorskie Uniwersum Fantasy - Ash'Gard
    « Odpowiedź #16 dnia: Listopada 13, 2013, 17:12:38 »
    Do ChRP!

Piszę z własnej inicjatywy ale jestem pewien, że większość ludzi/klanów mnie poprze. Cieszyłem się, że przybędzie kilka nowych klanów na The Deluge, lecz o tym zgrupowaniu dość szybko zmieniłem opinię. Chamskie zachowanie Mastera ni jak nie pasuje do dowódcy klanu który powinien dawać przykład i trzymać swoich ludzi by im nie odbijało. Tutaj jest przeciwnie. Jednym z większych trolów jest właśnie Master, wyzywanie, team killing i takie tam cuda, zdarza się dość często i regularnie rekrutować na serwerach innych klanów co jest sprawą haniebną. Najlepsze jest to, że potem ma problem bo inni gracze go wyzywają i nie traktują poważnie. On sam potrafi przyjść i starać się wyprosić serwer ts lub na deluge by móc pograć. Pewnego razu zostałem nawet przez niego ochrzaniony i dość nieładnie proszony o opuszczenie własnego serwera gdyż On i jeszcze jedna osoba miały tam jakoby trening... Panowie to się nie godzi. Nawet podczas samej rozmowy przez steam w celu ustalenia szczegółów piątkowego meczu nie obyło się bez spamu. Piątkowy mecz będzie naszą pierwszą i ostatnią wspólną aktywnością na scenie The Deluge. Jeśli nie zastosujecie jakiejkolwiek norm to mogę Wam obiecać, że będziecie tępieni przez ChE a i może inni koledzy się skuszą na taką akcję. Nie piszę tego w celu wywołania jakiś głębszych emocji lecz by uświadomić Wam jak wypada się zachowywać jako klan.

Rotmistrz Chorągwi Elearskiej
    Hanselt de Vetta

PS : Mam nadzieję, że już znasz zasady ligowe.

PS 2 (od Kiszki): "Skończyło się miłosierdzie"    - Tak Kiszka prosił bym dopisał.
    Manual a co to? Czym to się je?

[Apr 01 10:33:01] famfam:Wyszła nowa wersja deluga
    [Apr 01 09:52:29] kujon333:coś marnie u Was - żadnych żarcików primaaprilisowych

Offline Mati44

• Użytkownik
    • Piwa: -78
    • Zbieram piwo dla Peterova
    « Odpowiedź #17 dnia: Listopada 13, 2013, 17:25:34 »
    To dopiero teraz to zauważyliście?

Offline famfam

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Listopada 13, 2013, 17:29:04 »
    Jakiś czas temu. Ale coś trzeba z tym zrobić bo gra ma być przyjemnością a nie użeraniem się z ludźmi.

[Apr 01 09:52:29] kujon333:coś marnie u Was - żadnych żarcików primaaprilisowych

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #19 dnia: Listopada 13, 2013, 17:38:03 »
    Proszę Was o zaprzestanie możliwie dalszej kłótni. Jeśli te incydenty, o których teraz mówisz napisz w tym temacie. Następne posty związane z tą sprawą będą usuwane.
    DANCE OR GET BANNED

Offline famfam

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Listopada 13, 2013, 17:49:36 »
    Nie mam zamiaru tutaj wszczynać kłótni, chciałem po prostu wyrazić pewną opinię, naświetlić sprawę i poprosić o ogarnięcie.

Offline Maciek.

• Użytkownik
    • Piwa: 164
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #21 dnia: Listopada 15, 2013, 09:53:51 »
    W sumie to się zgodze, ale z drugiej strony członkowie ChRP są wyzywani z nic, dosłownie wystarczy wbić na serwer bod banerem ChRP i jusz już jesteś obrarzany obrażany za samo członkostwo...
    « Ostatnia zmiana: Września 01, 2015, 11:07:11 wysłana przez Lew »
    Może i mam zblazowany umysł ale przynajmniej jestem jebnięty :////

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #22 dnia: Listopada 15, 2013, 10:14:46 »
    W sumie to się zgodze, ale z drugiej strony członkowie ChRP są wyzywani z nic, dosłownie wystarczy wbić na serwer bod banerem ChRP i jusz jesteś obrarzany za samo członkostwo...
    Zawsze myślałem, że znasz zasady ortografii, całe życie w błędzie ;_;, są obrażani? Powiem ci dlaczego, gram sobie z Yuukim, pełna kulturka i nagle wchodzi ich pułkownik z tekstem: mi na koniu nikt nie da rady, coś w ten deseń, kładziemy go pare razy i wychodzi, potem gram na DM'ie, znowu go ogrywam i co? I vote, a za co? Za TeamKille, na deathmatchu, poza tym ci panowie są głupsi niż ustawa przewiduje, albo nieźle trollują: Nasz pułkownik ma 14 lat, jest prawie dorosły! (nachylona w plecy, staty 1-6) Ganczo, ale jesteś lamusem bo cię zabiłem. I można by więcej, to taki TKS Deluga, dziękuje dobranoc.

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #23 dnia: Listopada 15, 2013, 13:07:20 »
    albo nieźle trollują: Nasz pułkownik ma 14 lat, jest prawie dorosły!
    [/b]

Jeszcze 2 lata i "faktycznie będzie" :D
    Jak Ja miałem 14 lat, to bylem głupim Gimbusem, jak i moi znajomi wtedy... Może coś się zmieniło, ale żeby ewolucja tak szalała^^?

jusz już jesteś obrarzany obrażany
    To tylko nowa filozofia Gender-o-ortograficzna^^

Offline Maciek.

• Użytkownik
    • Piwa: 164
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #24 dnia: Listopada 15, 2013, 17:12:08 »
    Co do dowódcy to się znowu zgodzę, ale mi chodzi o zwykłych członków którzy właściwie tylko są w klanie i się nie chwalą tak jak ty np.: "O kolejny master z ChRP, jestem lepszy od całego waszego klanu"
    Może i mam zblazowany umysł ale przynajmniej jestem jebnięty :////

Offline Mikocen

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #25 dnia: Listopada 15, 2013, 23:12:10 »
    Grałem dzisiaj z jednym reprezentantem tego klanu, o cudownym nicku Husarz_Maciek. Jeżeli poziom klanu jest taki sam, jak poziom tego gracza, to powstanie tego klanu jest totalną porażką. Mania wyższości i trolling, to tylko dwa, z kilku negatywów tego klanu. Na chwilę obecną nie polecam i mam nadzieje, że chociaż będą udawali, iż sie poprawią.

Offline Makoksik

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #26 dnia: Listopada 16, 2013, 19:35:07 »
    Husarz_maciek wyleciał dzienkuję za opinię ale to mój klan

Offline robercik8211

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Porucznik Potocki
    « Odpowiedź #27 dnia: Listopada 16, 2013, 19:40:43 »
    Sprawiedliwości stało się zadość, po tym ,,incydencie'' na serwerze Tawerny stracicie chyba jeszcze więcej w oczach innych graczy.
    Pozdrawiam.
    Vivat Pomerania!

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #28 dnia: Listopada 16, 2013, 19:44:28 »
    To co na pewno stracą to dostęp do Tawernianego serwera. Za przejmowanie pollami serwera Tawerny, zmienianie trybu na niedozwolony, chamskie zachowanie oraz banowanie głosowaniami innych, dostaną w końcu to, na co zasłużyli. Ich lider wziął na siebie odpowiedzialność, więc dostał już bana, teraz na podstawie logów znajdziemy kolejnych winowajców z CHRP...

Pozdrawiam.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #29 dnia: Listopada 16, 2013, 20:29:26 »
    No chłopaki, padliście ofiarą trollingu jednego z debili warbanda, mianowicie Piernika który u was znany jest jako Maciek, w sumie to teraz życze wam powodzenia zwłaszcza, że macie ogarniętego porucznika który może naprawić waszą reputacje, w każdym bądź razie informuje użytkowników tawerny iż Husasz_Maciek nie jest już członkiem ChRP mimo to nosi ich tag, ponadto jest to fake człowieka znanego pod nickami Piernik/Crusader/TemplarPL, mam nadzieje, że więcej nie traficie na taki czysty debilizm i jeszcze raz powodzonka...

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.