Do ChRP!
Piszę z własnej inicjatywy ale jestem pewien, że większość ludzi/klanów mnie poprze. Cieszyłem się, że przybędzie kilka nowych klanów na The Deluge, lecz o tym zgrupowaniu dość szybko zmieniłem opinię. Chamskie zachowanie Mastera ni jak nie pasuje do dowódcy klanu który powinien dawać przykład i trzymać swoich ludzi by im nie odbijało. Tutaj jest przeciwnie. Jednym z większych trolów jest właśnie Master, wyzywanie, team killing i takie tam cuda, zdarza się dość często i regularnie rekrutować na serwerach innych klanów co jest sprawą haniebną. Najlepsze jest to, że potem ma problem bo inni gracze go wyzywają i nie traktują poważnie. On sam potrafi przyjść i starać się wyprosić serwer ts lub na deluge by móc pograć. Pewnego razu zostałem nawet przez niego ochrzaniony i dość nieładnie proszony o opuszczenie własnego serwera gdyż On i jeszcze jedna osoba miały tam jakoby trening... Panowie to się nie godzi. Nawet podczas samej rozmowy przez steam w celu ustalenia szczegółów piątkowego meczu nie obyło się bez spamu. Piątkowy mecz będzie naszą pierwszą i ostatnią wspólną aktywnością na scenie The Deluge. Jeśli nie zastosujecie jakiejkolwiek norm to mogę Wam obiecać, że będziecie tępieni przez ChE a i może inni koledzy się skuszą na taką akcję. Nie piszę tego w celu wywołania jakiś głębszych emocji lecz by uświadomić Wam jak wypada się zachowywać jako klan.
Rotmistrz Chorągwi Elearskiej
Hanselt de Vetta
PS : Mam nadzieję, że już znasz zasady ligowe.
PS 2 (od Kiszki): "Skończyło się miłosierdzie" - Tak Kiszka prosił bym dopisał.