Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Marszałek i lord  (Przeczytany 10133 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ragnar

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Spragniony Res Moda! Daedalus, jestes wielki!
    Odp: Marszałek i lord
    « Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 17, 2009, 18:44:47 »
    Ludzie wy sie podniecacie marszalkami a ja zostalem krolem frakcji krolestwo Nordow.!!

EDIT:Chyba z 30 lat minelo w grze i ragnar zdechl! A pozostali lordowie wybrali mnie na króla(dlatego mam nick tutaj ragnar) aby pomscic krola. W grze tez taki mialem (apropo wersja 1.011

POzdRO

Winszuję, naprawdę. Niezmienia to jednak faktu, że dalej się bawisz w pisanie posta pod postem. -.-
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 17, 2009, 19:22:33 wysłana przez Arcylisz »
    Szybki jak Vectra, wypasiony jak Karmen Electra

Offline Wiedzmin

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Marszałek i lord
    « Odpowiedź #16 dnia: Maja 14, 2010, 20:03:48 »
    Ze by zostać marszałkiem trzeba mieć renomę większa niż osoba która jest marszałkiem w danym momencie, np marszałek Reland ma 713 renomy ja go dogoniłem mam 732 chyba i teraz ja jestem marszałkiem.

Nie łapie tego czekałem tydzień przyjechały 2 osoby (60-66 osób..) a Sarrandzcy lordowie połączyli siły  i jest ich 1 tysiąc!!!!!