Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Żywot Retarda  (Przeczytany 15682 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Żywot Retarda
    « Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 07, 2013, 09:47:05 »
    o kuffa, dawno się nie popłakałem przed kompem XDD. Czekam na kolejne.

Offline harry

• Użytkownik
    • Piwa: 21
    « Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 07, 2013, 10:57:13 »
    Ja zawsze wiedziałem ,że Trebron marnuje swój talent literacki i krasomówczy..., chociaż mało co znam multiplayera.
    "W owym czasie przyjaciel zgubi młotek przyjaciela... A dzieci nie będą wiedzieć, gdzie są rzeczy ich ojców, które ci położyli tam około ósmej wieczorem poprzedniego dnia."

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 07, 2013, 12:35:47 »
    Ahahaha ;D Dres z Kielc i BigosPL ;D   Dawno się tak nie uśmiałem xD

Offline gorNN

• Użytkownik
    • Piwa: 42
    « Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 07, 2013, 13:09:31 »
    Słabe XDD

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 07, 2013, 14:37:51 »
    Norg wymyślił hitslasha? XD

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 07, 2013, 21:18:32 »
    Zawsze myślałem że hitslashe stworzył "lord karzeł of swadia":)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #21 dnia: Sierpnia 08, 2013, 00:41:18 »
    Norg wymyślił superhiperextra mass feinta bez wyprowadzenia ataku ;D

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline gorNN

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Sierpnia 08, 2013, 01:33:50 »
    Norg wymyślił superhiperextra mass feinta bez wyprowadzenia ataku ;D
    w dodatku był on tylko z lewej strony

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Sierpnia 08, 2013, 01:52:03 »
    Dla wszystkich innych był to spamm na pałę : )
    Z tego co wiem, to hitslasha lewa-lewa wymyślił (odkrył) Lezard. Na pewno wiem, że ja dubbleslasha lewa-prawa robiłem już na podstawce, gdy WB nawet bety nie było : ) Dobrze manuala nie ogarniałem, a dubbleslashe, stuny i holdy robiłem na botach xD

Offline gorNN

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Sierpnia 08, 2013, 21:12:47 »
    Dla wszystkich innych był to spamm na pałę : )
    Z tego co wiem, to hitslasha lewa-lewa wymyślił (odkrył) Lezard. Na pewno wiem, że ja dubbleslasha lewa-prawa robiłem już na podstawce, gdy WB nawet bety nie było : ) Dobrze manuala nie ogarniałem, a dubbleslashe, stuny i holdy robiłem na botach xD
    gratuluję

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Sierpnia 08, 2013, 21:38:53 »
    Dziękuję.

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #26 dnia: Sierpnia 09, 2013, 00:11:55 »
    No no Netoman ty to jesteś xD
    Kiedy następna część ?

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #27 dnia: Sierpnia 10, 2013, 12:57:38 »
    Muszę przyznać że wyszło zajebiście. Może znajdzie sobie miejsce u mnie w zakładkach? Kto wie. Tylko mam jedno pytanie: Czemu w pierwszej części jest 01.09.2011, a od połowy drugiej 05.05.2010 ?
    Czekam na następne. Ciekawie się zapowiada.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #28 dnia: Sierpnia 10, 2013, 13:06:12 »
    Muszę przyznać że wyszło zajebiście. Może znajdzie sobie miejsce u mnie w zakładkach? Kto wie. Tylko mam jedno pytanie: Czemu w pierwszej części jest 01.09.2011, a od połowy drugiej 05.05.2010 ?
    Czekam na następne. Ciekawie się zapowiada.
    Bo to dotyczy różnych postaci, musze teraz doprowadzić tamte dwie do "czasów" retarda.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #29 dnia: Sierpnia 21, 2013, 01:38:09 »
    Nowa część więc rypne posta coby bumpnąć

05.05.2010

Środa powoli dobiegała końca i nadszedł wieczór, słońce w całej Polsce zrównywało się poziomowi drzew rzucając długie cienie. Jak to na wiosnę bywa robi się wyjątkowo malowniczo.
    Jedni lubią wtedy spacerować, czasem "gaznąć" rowerem, niektórzy grać w piłkę a jeszcze inni wolą cisnąć w Warbanda. Patryk nie wolał tylko musiał - mecz treningowy, banał... ale chce się zostać w pierwszym składzie. Ha! Może będzie okazja dociąć temu młokosowi Whiteckittowi, ponoć dowodzi.
    - Dziś dowodzi Whiteckitt a mnie żonka woła papa buziaczki - pożegnał się Pafpaf zostawiając 11 gotowych do gry chłopców pod opieką Whiteckitta który szybko poinformował
    - Składu nie trzeba wybierac wbijajcie na serwer.
    Kiedy wbili dość szybko podniosły się salwy śmiechu.
    - Co to jest? gramy z nimi? heheszki - Michau miał bekę z przeciwnika... i było z czego
    - Kto takich nołnejmów wytrzasnął na tłening? - wyskoczył, całkowicie zamierzenie z wielkim oburzeniem Barbarzyńca.
    Whiteckitt oglądając tagi i nicki przeciwników poczuł niesmak: MARMUROWY_WOJOWNIK_KILLER332, MARMUROWY_WOJOWNIK_RCT_KOMARPL... i tu miał pokazać swój kunszt dowodzenia? Przecież to jakaś farsa! Kim są te nubki?
    - Kuźwa no wiedziałem że mnie ktoś perfidnie strolluje, mogłem iść do 23rd!! - przelatywało mu przez myśli.
    Złota okazja nadarzyła się Barbarzyńcy który zaczął toczyć bekę. Jego nieszczęście, że dość szybko został przegadany żartami na temat kiepskiej wymowy i postanowił siedzieć cicho.
    - Okej panowie to trening więc ogar bo ja się spinam to i wy macie! Pierwsza mapa - Nord Town, bierzemy 3 konnych i raszujemy przez U turn. Jeden łucznik zostaje na spawnie - próbując ogarnąć humory towarzyszy zaczął wykładać Whiteckitt.
    Tak zrobili. Michau był wytrawnym łucznikiem, pierwszy headshot zebrał gość w niebieskiej tunice z toporem dwuręcznym. Strzelec zażartował
    - O mam dziada, prawie jak nasz bałbałyńca, myślałem że TK walnąlem ^^
    - Mołda w kubył, głamy. - uciszał Patryk.
    Na czacie szybko pojawił sie koment którego i tak nikomu dane nie było zboaczyć bo przecież dureń nie żył.
    MARMUROWY_WOJOWNIK_TURASPL: HAX
    Doszło do clashu, infantry ŁEF przeszło przez Marmurowych Wojowników jak przez masło. Michała znowu zebrało na żarty.
    - Każdy wie że najlepsza jest piechota ŁEF, za nimi SZRT.
    Rozbrzmiały śmiechy choć tak naprawdę nikt nie wiedział z czego się śmieje, żart był z dupy. Chyba jeszcze nie znali Nroga!
    Runda po rundzie MW zostali zmieceni, kiedy zaczęła sie kolejna mapa podziękowali za sparing i zragequitowali.
    - To by było na tyle, jak się podobały taktyki? - spytał dość retorycznie Whiteckitt
    - W ogóle jakichś taktyk używaliśmy? - odpowiedział pytaniem KaczorPL
    - YYy noo....
    Barbarzyńca znów wygrał, czuł to całym ciałem. Napawał się niepewnością Whiteckitta. Nie mógł w tym meczu zaprezentować nic, zupełnie nic - zwyczajny random. Czy ktoś go w ogóle bierze na serio? Póki co Patryk wiedział że jest górą, ale czy wiedział do czego alienowanie Szymona doprowadzi za kilka miesięcy?
    Czas wyłączyc kompa i wziąć kąpiel. Osz kurde, dziewiczy wąs już zbyt duży, trzeba zgolić!