Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Napoleonic Wars][L'Aigle][13pp_XW] 13. Pułk Piechoty Xięstwa Warszawskiego  (Przeczytany 17683 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mati44

• Użytkownik
    • Piwa: -78
    • Zbieram piwo dla Peterova
    Odp: [Napoleonic Wars][L'Aigle][13pp_XW] 13. Pułk Piechoty Xięstwa Warszawskiego
    « Odpowiedź #30 dnia: Sierpnia 21, 2013, 22:30:41 »
    Odłączyłem z 13pp bo stwierdziłem gdyż tylko parę polskich pułków jest godne  za uznanie się pułkiem, a 13pp do takich nie należy. I proszę nie pisać na tawernie o tym czego nie wiecie. Poza tym nie będe tolerować gróźb ze strony 13pp jakie do mnie dochodziły. Aaa, i wypisz Baziaka ze składu.

Ale mnie rozwaliłeś i jakie to pułki xD nie no a gdzie wasz wspólny cel gnębienia Arna?

Offline Facio122

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [Napoleonic Wars][L'Aigle][13pp_XW] 13. Pułk Piechoty Xięstwa Warszawskiego
    « Odpowiedź #31 dnia: Sierpnia 21, 2013, 23:00:40 »
    To miała być wiadomość od Arna? Czy jak bo nie rozumiem. Najpierw mi gratulowałeś że odszedłem z 1kk a teraz zachowujesz się jak jego przydupas.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #32 dnia: Sierpnia 21, 2013, 23:01:47 »
    Ekhem, to temat 13pp. Przejdźcie na PW.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Index

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • Al Carpone
    « Odpowiedź #33 dnia: Sierpnia 22, 2013, 10:32:22 »
    Odłączyłem z 13pp bo stwierdziłem gdyż tylko parę polskich pułków jest godne  za uznanie się pułkiem, a 13pp do takich nie należy. I proszę nie pisać na tawernie o tym czego nie wiecie. Poza tym nie będe tolerować gróźb ze strony 13pp jakie do mnie dochodziły. Aaa, i wypisz Baziaka ze składu.

Z jakich powodów uważasz, że nie jesteśmy godni nazywania się pułkiem? Ponadto - skoro MY nie jesteśmy tego godni, to jest tego jeszcze nowszy pułk? Poza tym, jakich gróźb nie będziesz tolerował? Wymień chociaż jedną. Nie przypominam sobie jakichkolwiek sporów, spin czy gróźb przy tym jak odchodziłeś. Ba - Nawet nas osobiście nie poinformowałeś, że odchodzisz. Zapewne do teraz mielibyśmy Ciebie wpisanego w składzie, a ja wołałbym Cię na treningi, gdyby nie kilka osób od których się dowiedziałem. Baziaka nie mam co wypisywać, ponieważ popiera naszą sprawę i nasz pułk.
    "Bannerlord to taki mount & blade tyle że nie wyszedł."

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #34 dnia: Sierpnia 22, 2013, 10:40:30 »
    Przejdźcie na PW.

Muszę powtarzać?
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Index

• Użytkownik
    • Al Carpone
    « Odpowiedź #35 dnia: Sierpnia 24, 2013, 17:02:25 »

W 13. Pułku Piechoty...
    1. Niedługo weźmiemy udział w evencie " I Ogólnopolska Liga Napoleonic Wars". Jesteśmy pierwszym regimentem który się zapisał - http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=13300.0

2. Już wkrótce 13 Pułk Piechoty będzie posiadał własne mundury w Napoleonic Wars! Raddeo zgodził się na edytowanie mundurów Francuskich w taki sposób, by odwzorowały słynny opis umundurowania 13pp " Kurtki białe z kołnierzem i wyłogami niebieskimi". W imieniu całego Pułku 13. Piechoty dziękuję.

3. Zmiany w rangach i punktacji.

Do pułku dołączyli...
    - Buttman
    - Siemon
    - Rally
    Z pułku odeszli...
    - Xenon (Banita - Nie zamierzamy go znów przyjmować)

Awans otrzymali...
    -SamikON - Fizylier
    -Tiszert - Fizylier
    « Ostatnia zmiana: Września 01, 2013, 16:39:27 wysłana przez KamilloPL »

Offline DaPietro

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    • Emerytowany pułkownik inżynier 5. Pułku Piechoty
    « Odpowiedź #36 dnia: Sierpnia 24, 2013, 20:27:33 »
    Nie źle :) oby tak dalej .

Offline Mati44

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Sierpnia 25, 2013, 21:16:41 »
    Gratuluje!

Offline Index

• Użytkownik
    • Al Carpone
    « Odpowiedź #38 dnia: Września 01, 2013, 17:16:34 »
    Dorobiliśmy się strony internetowej. Co prawda to prawda - piękna nie jest i raczej nie będzie, ale jest jeszcze w edycji i wiele może się zmienić. Jeżeli ktoś chce dołączyć standardowo składa podanie - http://13pulkpiechoty.jun.pl

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #39 dnia: Września 01, 2013, 18:19:27 »
    Gratuluje ! Strona najpiękniejsza nie jest, ale każdy od czegoś zaczynał.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Lalico

• Użytkownik
    • "Historię piszą zwycięzcy"
    « Odpowiedź #40 dnia: Września 09, 2013, 18:45:23 »
    Powodzenia!Mam nadzieję że się rozrośniecie.

Offline Index

• Użytkownik
    • Al Carpone
    « Odpowiedź #41 dnia: Listopada 04, 2013, 19:21:24 »

Pułk 13ty Piechoty

Po rozpadzie i rozłamie o którym nie pisaliśmy na Tawernie, powracamy na scenę Napoleonic Wars. Posiadając zaledwie garstkę najwierniejszych ludzi - reaktywowałem 13pp dzięki ich pomocy i zachęcie. Nie obyło się bez problemów, między innymi skonfrontowaliśmy się w sprzeczce z 1BKW.
    Mamy nadzieję, że będziemy mieli pozytywne stosunki z całą resztą sceny NW. Zapraszamy głodnych walki żołnierzy, dzielnych orłowych oraz utalentowanych muzyków w nasze szeregi, gdyż rekrutacja została otwarta! Vive le Duché de Varsovie!

Pierwsi w pułku:
    - Siemion
    - SamikON
    - Tiszert
    - Zygfryd
    - Kacper_Kozbial
    - Batmacik
    - Kripsu
    - Preussen

Nowinki:

1. 13ty Pułk Piechoty Xięstwa Warszawskiego dołączył do Legii Poznańskiej. Zyskaliśmy dzięki temu nowe znajomości, między innymi Pułk 10 Piechoty Legii Poznańskiej, serwer do treningów na NW, dostęp do TeamSpeak'a Legii.

Offline Mati44

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Listopada 04, 2013, 20:17:02 »
    Powodzenia w unii z rybką ;)

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #43 dnia: Listopada 04, 2013, 21:49:56 »
    Wow, dużo ludzi, pozostają chyba tylko eventy 84e (lub inne)
    W dodatku spięcia na linii 13pp XW - 1BKW mogą być ogniwem zapalnym do ogólnopolskiego konfliktu, który szybko może przerzucić się na inne klany.
    Powodzenia na nowej drodze
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline hakeruss

• Użytkownik
    • Piwa: 30
    • To ja :D:D
    « Odpowiedź #44 dnia: Listopada 04, 2013, 21:59:06 »
    W dodatku spięcia na linii 13pp XW - 1BKW mogą być ogniwem zapalnym do ogólnopolskiego konfliktu, który szybko może przerzucić się na inne klany.

Hahaha, 'powodzenia' xD

No chyba nie! :D:D
    :D:D