Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][CGZKM] Chorągiew Gończa Zakonu Krwi i Miecza  (Przeczytany 6874 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Zus_Tremo

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    • "Chciałem dobrze,a wyszło,jak zwykle"-Hubal
    Odp: [Native] Chorągiew Gończa Zakonu Krwi i Miecza
    « Odpowiedź #30 dnia: Sierpnia 12, 2013, 01:20:36 »
    Klex , nie wiem od kąd byłeś w ZKM , a ja na pewno dłużej . Na samym początku był sokół , lucek przeją po nim lidera , jak Sokół się wycofał , gdy Lucek chciał go obalić , w sumie ne pamiętam już co .
     Jeszcze raz powodzenia .

Offline Blind_Observer

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #31 dnia: Sierpnia 12, 2013, 04:56:34 »
    Pierwszym Liderem był Hektor, a nie retard Sokół, który prawie posypał klan swojego braciszka. Lucek dorwał się do władzy jako ostatni i dokończył dzieło Sokoła... tyle w temacie. Powinniście zmienić nazwę, ponieważ ze starym prawdziwym ZKM'em nic was nie łączy, w ZKM byliście nikim i niech tak zostanie. A co do Blachy to nie ty poszedłeś do Lucka tylko Dawid i Grzewit, którzy razem z tobą i paroma innymi osobami zbierali się z tym od jakiegoś czasu.

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #32 dnia: Sierpnia 12, 2013, 12:52:22 »
    Stare dobre czasy ;)  Mi sie Przypominaja i pare Fajnych klanow fajnie ze sa osoby ktore staraja sie wrocic do starych Tradycji MB :)
    Pozdrawiam Chlopaki i powodzenia :)
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline Zus_Tremo

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    • "Chciałem dobrze,a wyszło,jak zwykle"-Hubal
    « Odpowiedź #33 dnia: Sierpnia 15, 2013, 14:29:40 »
    Hektor i Sokół to chyba bracie ( ale nie jestem pewien ) , w każdym razie jeszcze raz powodzenia dla CGZKM .

Offline Ignatex

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Sierpnia 17, 2013, 17:48:51 »
    Jak wyjdzie Bannerlord i przejdziecie właśnie na niego (Nie oszukujmy się,po wyjściu M&B 2,populacja graczy WB zmaleje o 3/4) to w pierwszej kolejności pisze podanie do was.Nie wiem czemu,ale zawsze lubiłem Lucyferka jako lidera.Ciepło go wspominam,i pamiętam że jako jeden z niewielu nie grał w Majngrawdy (Nie pamiętam kto ten serwer w ZKM stawiał ;D).
    Dlatego można by go namówić na grę w Bannerlord ;)

Offline Wojan

• Użytkownik
    • Wojan
    « Odpowiedź #35 dnia: Sierpnia 17, 2013, 20:54:12 »
    Wbijam sobie po roku omijania tego portalu,a tu masz CGZKM. Nigdy by mi nie przyszło do głowy takie połączenie klanu :) Nie możecie wymyślić jakieś nowej nazwy?? Lucek liderem?....hahaha chyba przy frytkownicy żony która codziennie temu darmozjadowi robiła frytki z keczupem :) Ale jak tam chcecie mnie to wali po prostu chciałem coś tu napisać tak z sentymentu :) Legion stare dobre czasy to były na początku,a później to frytkownica :)

Offline pantax

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Sierpnia 19, 2013, 09:17:12 »
    Ale o ile się nie mylę to Clexowi z tym "lucek był liderem' ,chodziło o to ,że w pierwszym cgzkm Lucek był liderem.