Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][GoM_] Gods of Immortality  (Przeczytany 17302 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    Odp: [NATIVE][GoM_]Gods of Immortality
    « Odpowiedź #45 dnia: Grudnia 28, 2013, 09:53:58 »
    Dzięki za te wszystkie "powodzenia"

Apocalyps - nie znasz nikogo, może dla tego że po śmierci bardzo szybko wychodzisz z servera, i nawet nie zauważasz kto Ciebie zabił. Ten "marny klanik" z chęcią zagrałby z BC... A NIE SORRY BC BYŁO TAKIE ŻAŁOSNE ŻE SIĘ ROZPADLI, ZAPOMNIAŁBYM!
    Więc proszę, powściągnij swoje komentarze względem GoM

Natomiast co do kultury - owszem, nie zawsze nią zachwycamy, szczególnie Melo który jest najmłodszym członkiem klanu (ma zaledwie 16, więc czasem złe/głupie zachowanie można mu wybaczyć), jednak ogólnie staramy się być ogarnięci, bo jak to powiedział kiedyś Whitekitt "WYGRAM KULTUROM! ej dziob kur*a przestań śpiewać "Pat i kot" bo mnie jasny **** strzeli."

PS. Zrezygnowaliśmy ze strony, wolimy jednak korzystać z naszego Muble. Wszelkie pytania lub wyzwania proszę kierować na PM.

To z tym RQingiem +1 xDD

Najmłodszy 16 lat to i tak lepiej niż w PK , WaRG czy Tks . Jesteście klanem z pojedynczym przypadkiem czyli jak większość klanów :)
    To też na + !

Widać że się staracie , więc jeszcze raz powodzenia !
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Virus

• Użytkownik
    • Piwa: 18
    • SRC_Virus
    « Odpowiedź #46 dnia: Grudnia 28, 2013, 15:58:58 »
    Dzięki za te wszystkie "powodzenia"

Apocalyps - nie znasz nikogo, może dla tego że po śmierci bardzo szybko wychodzisz z servera, i nawet nie zauważasz kto Ciebie zabił. Ten "marny klanik" z chęcią zagrałby z BC... A NIE SORRY BC BYŁO TAKIE ŻAŁOSNE ŻE SIĘ ROZPADLI, ZAPOMNIAŁBYM!
    Więc proszę, powściągnij swoje komentarze względem GoM

Natomiast co do kultury - owszem, nie zawsze nią zachwycamy, szczególnie Melo który jest najmłodszym członkiem klanu (ma zaledwie 16, więc czasem złe/głupie zachowanie można mu wybaczyć), jednak ogólnie staramy się być ogarnięci, bo jak to powiedział kiedyś Whitekitt "WYGRAM KULTUROM! ej dziob kur*a przestań śpiewać "Pat i kot" bo mnie jasny **** strzeli."

Te gimbusy^^

PS. Zrezygnowaliśmy ze strony, wolimy jednak korzystać z naszego Muble. Wszelkie pytania lub wyzwania proszę kierować na PM.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #47 dnia: Grudnia 28, 2013, 23:24:12 »
    Dzisiaj rozmawiałem z Melo na serwerze i pogodziliśmy się. Przepraszał, tłumacząc się że jest gimbusem (został rok w 1 klasie podstawówki), jest gruby, mieszka w Sosnowcu i chciałby zostać mechanikiem. Po tym co usłyszałem dałem mu spokój, przecież człowiek nie wybiera gdzie ma się urodzić.
    Pozdrówcie go ode mnie, bo byłem lekko w szoku jak człowiek przez internet może być tak szczery.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Dominius315

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #48 dnia: Grudnia 29, 2013, 01:39:49 »
    Mechanik z Sosnowca? Chyba go z kimś pomyliłeś, Melo mieszka w Wielkopolskim i chce zostać łucznikiem.

Offline lysy890

• Użytkownik
    • Piwa: 43
    Odp: [Native][GoM_] Gods of Immortality
    « Odpowiedź #49 dnia: Lutego 09, 2017, 18:40:27 »
    Hahah, nooo to był dobry klan xD
    lysy890: Dzisiaj rekruci mają ten sprawdzian na fiz?
    [5pp]aroslaw46: ta
    [5pp]aroslaw46: ale ty masz fiza przecież
    lysy890: Bo wlaśnie vister ćwiczy ku chwale ojczyzny od tygodnia
    [5pp]aroslaw46: xD

O MNIE: Wielokrotny zdobywca podium na Cav Gf'ach, były podoficer 14pk, były oficer 13ph (starego), założyciel 10ph, na piechocie były członek m.in. 5pp. Reprezentant Polski na cav i inf. Dumny ojciec.