Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][BC] Berserker Centurio  (Przeczytany 14555 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    Odp: [Native][BC]Berserker Centurio NCC
    « Odpowiedź #45 dnia: Lipca 10, 2013, 13:11:33 »
    Z życia Berserkera :

- Suchary Apocalypsa nadal wykarmiają dzieci w Afryce , mamy już 60 mln najedzonych paszczy ;DDD
    - Rozegraliśmy treningowy meczyk z klanem IR ...
    - Dzisiaj gramy treningowy meczyk z PŚ (Polskim Średniowieczem)
    - Apocalyps wystawił ruter za okno i astronomowie przechwycili sygnał z obcej galaktyki !
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Shanty

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • Rome Warband Clan
    « Odpowiedź #46 dnia: Lipca 12, 2013, 23:04:23 »

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #47 dnia: Lipca 12, 2013, 23:32:24 »
    Raczej zdecydowanie nie jesteśmy zainteresowani waszym marnym eventem...

Offline Dziki Wąż Mikołaj

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #48 dnia: Lipca 12, 2013, 23:50:14 »
    "Robertos? Taaa był na chwilę, ale cienko u niego z zachowaniem i skillem było. GorNn nie dueluj się z konnymi! W każdym razie szybko wyleciał" - Blackitt

"Wbijam sobie spokojnie na server, miło się gra, Arenka, fragi lecą jeden po drugim, a tu nagle paczę jakiś typek dostaje 4 ciosy włócznią, i pojawia się...

SRC_Netoman<icon=spear>WV_RQbertos_of_BerserkerMało nie spadłem z krzesła. WV_Robertos? Rozumniem, przyjęto go na chwilkę do WV, później nie przeszedł okresu próbnego i wyleciał, ale czemu nosi się z tym tagiem?! Do tego of_Berserker?! Robertos swym skillem (choć raczej idzie powiedzieć jego brakiem) i zachowaniem (a raczej swą dziecinadą) pasuje tylko do Berserkerów. Napisałem więc
    SRC_Netoman<icon=spear>WV_RQbertos_of_Berserker
    [SRC_Netoman]: Wv_Robertos? O kurwa jebłem
    SRC_Netoman<icon=spear>Atamaran
    Sbo_Knecht_Trian has left the game
    [SRC_Netoman]: Serio? Te tagi nie pasują. Tak btw. to jak wyleciałeś z WV to czemu używasz ich tagu?
    EddardStark<icon=sword>Oswaldon
    SRC_Netoman<icon=javelin>Will_of_Rome
    Kingdom of Nords has won the round
    [SRC_Netoman]: Więc jak?
    EddardStark<icon=throwing_axe>Tywin
    SRC_Netoman<icon=axe>Will_of_Rome
    SRC_Netoman<icon=axe>WV_RQbertos_of_Berserker
    WV_RQbertos_of_Berserker has left the game

Poźniej jeszcze wchodził ze dwa razy, ale nie wychodził z servera zaraz po tym jak zginął.

To będzie na tawernie? To pozdrowienia od Netomana, i podziękowani za punkty. Kiedy gramy jeszcze w Twierdze tak btw ?" - Netoman

"Z takim gównem [Berserkers Centurio] to nawet spara byśmy nie zagrali" - Trebron

"sry Apo not enough" - Sota Mursu

Nie ładnie tak sobie podkradać tagi. Już kilka razy do członków WV dochodziły donosy w tej sprawie. Nie jest to fajne, gdy jakiś podrzędny Berserker gra pod tagiem WV. Prosimy o zaprzestanie takiego zachowania.

"Jakiś debil szpanuje tym że był trochę w WV. Ale wtedy WV testowało każdego, a potem wywalało jak źle poszło. Tak jak jego. Będę na tawernie? POZDRAWIAM ADMINISTRACJĘ" - Quatal

"Hahaha serio? Robertos w WV? To lepsze niż SP_Trebron. Tyle że Robertos nie zasłużył na klan, a nie klan nie zasłużył na gracza." - Sebek

"WV best polish clan" - Cruesader

Mam nadzieję że taka sytuacja się nie powtórzy. Pozdrawiam.

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Lipca 13, 2013, 00:05:24 »
    C***a Nas to obchodzi, nie wszyscy w grze realizują swoje cele życiowe, my przynajmniej do tego grona się nie zaliczamy...
    Możesz poprosić/błagać na kolanach Roberta o zdjęcie sobie tych 2 literek, może na kolana i do miecza pana pomoże?

Jeszcze nie zrozumiałeś, od przeszło 2 lat trzymamy się na uboczu sceny WB, jeżeli pojawimy się na jakimś evencie, to tylko po 1-żeby strollować scenę.
    Poza meczami na których jesteśmy jak tako ogarnięci, to jesteśmy trollami tej sceny...
    Jaka jest puenta mojej wypowiedzi? Mamy gdzieś reputację i wasze poważne traktowanie jedynego waszego "życia", bo jesteście kimś ważnym w WB to jesteście zrealizowani?
    Od przeszło 2 lat cała scena WB Nas hejci i dobrze, jakoś zabawa w "poważny" klan Nas nie kręci.

zachowaniem (a raczej swą dziecinadą) pasuje tylko do Berserkerów
    Jesteśmy 1 z niewielu klanów(Polskich), w którym osoby dorosłe stanowią ponad połowę składu. Jeżeli chcesz się przekonać, to zapraszam na TimSpik.

Pilnuj siebie i swojego języka.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 13, 2013, 00:44:35 wysłana przez Dyktator »

Offline Dziki Wąż Mikołaj

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #50 dnia: Lipca 13, 2013, 00:18:38 »
    Po pierwsze - "Naucz się czytać ze zrozumieniem, przyda Ci się na sprawdzianie szóstoklasisty" - Netoman
    Po drugie - "Takie rzeczy kończą się banami na serverach.
    Po trzecie - "Za podszywanie si pod członków znanych klanów grozi ban na ID na master serverze taleworlds" - ja
    Po czwarte - "Po waszym podejściu do gry na co dzień nie widać tego luzu ani trollingu" - ponownie ja.
    Po piąte - "BC trolluje? Hahahahahahaha" - Ponownie ja, ale się rozpisałem!
    Po szóste - "Berserkerzy nie trollują, tylko SĄ trollowani" - Netoman
    Po siódme - "Na tych debili nie ma sposobu" - Sebek
    Po ósme - "BC trollami tej sceny? Pokażcie mi jedną rzecz, którą ztrollowaliście oprócz siebie" - Netoman
    Po dziewiąte - "Wy chyba nigdy trolla nie widzieliście" - Trebrob
    Po dziesiąte - ""Poza meczami na których jesteśmy jak tako ogarnięci" nie dość że ssiecie w zachowaniu, to w walce też." - ja.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #51 dnia: Lipca 13, 2013, 00:30:05 »
    Po pierwsze - "Naucz się czytać ze zrozumieniem, przyda Ci się na sprawdzianie szóstoklasisty" - Netoman
    Po drugie - "Takie rzeczy kończą się banami na serverach.
    Po trzecie - "Za podszywanie si pod członków znanych klanów grozi ban na ID na master serverze taleworlds" - ja
    Po czwarte - "Po waszym podejściu do gry na co dzień nie widać tego luzu ani trollingu" - ponownie ja.
    Po piąte - "BC trolluje? Hahahahahahaha" - Ponownie ja, ale się rozpisałem!
    Po szóste - "Berserkerzy nie trollują, tylko SĄ trollowani" - Netoman
    Po siódme - "Na tych debili nie ma sposobu" - Sebek
    Po ósme - "BC trollami tej sceny? Pokażcie mi jedną rzecz, którą ztrollowaliście oprócz siebie" - Netoman
    Po dziewiąte - "Wy chyba nigdy trolla nie widzieliście" - Trebrob
    Po dziesiąte - ""Poza meczami na których jesteśmy jak tako ogarnięci" nie dość że ssiecie w zachowaniu, to w walce też." - ja.
    Stawiam po 3 piwa każdemu jak dospamuje posty do 2 setek, no może ciężko będzie dać Trebronowi ale jakoś sobie poradze :D

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #52 dnia: Lipca 13, 2013, 00:48:52 »
    Miałem już wam wstawiać punkty ... ale rozmyśliłem się- zarówno ghjkk98, jak i Dziki Wąż Mikołaj nie mają w historii większych nagan ( u Mikołaja to tylko 10 pkt za bzdurny powód ). Ty Ganczo nie wtrącaj się więcej do takich dyskusji, dobrze radzę.

A więc wszyscy trzej dostajecie ode mnie upomnienia, jednak zapamiętam to sobie i kolejnym razem mogą być punkty w niemałej liczbie. Oczywiście kolejne posty w tej dyskusji będą karane. ghjkk98- dla ciebie podwójne, bo jeszcze wulgaryzm, jednak nie będę wstawiał punktów za pierwsze i pojedyncze przekleństwo.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #53 dnia: Lipca 13, 2013, 10:14:23 »
    Dzięki Dykcia :**

Ale i tak muszę coś napisać więc :

(click to show/hide)

Od kiedy wypowiadasz się za cały klan ?

(click to show/hide)

Szczerze mówiąc Robertos jest traktowany w BC inaczej niż wszyscy , szanujemy jego ułomność i jego wybryki ... No ale wiecie na Robertosa  to nawet świecie nie pomoże :/    (Jak ktoś nie wie z czego słynie Świecie : http://www.szpital-psychiatryczny.swiecie.pl/)

(click to show/hide)

Paranoidzie ja cb szanuje i cenię twoją osobę ale nie głoś swoich mądrości pod wpływem soczku jabłkowego ...
    I na pewno jakbyśmy mieli pojawić się evencie pana Shantiego/Nestora of Rome nie trollowalibyśmy :)

Z tymi meczami to chyba żartujesz nie ??

Gdzieś to kiedyś znalazłem :
    Hejt za Hejt szmato !

Tu akurat się zgodzę , chyba tylko 4 osoby + Robertos mają mniej niż 18 lat ;p

(click to show/hide)

Mhm pięknie liczysz do 10 :D

Akurat wiele z tych punktów coś w sobie ma ale co do :

Punktu 6 - Really ?? NC
    Punktu 8 - Aż tak ci na tym zależy ??   Bym musiał do Apo zadzwonić bo on robi listy ;p
    Punktu 9 - Na ten punkt to aż mi szkoda klawiszy ...
    Punktu 10 - Jesteśmy średnio aktywnym klanem , potrafimy się zachować na meczu nie to co nie którzy :)      Ho ho ho nie no ty to teraz żeś nas dojebał ,  stary daj nam chusteczki bo zaraz się popłaczemy przez cb :D     Jak tak uważasz to nic mi nie zostaje do powiedzenia , no może jedno :   ZAPRASZAM NA TS królu ssaczy :)      Może Robertosa spotkasz ^^

I to na tyle , śniadanko zjedzone i odpowiedz napisana .

Temat zamykam do poniedziałku żebyście ochłonęli ...

Ostrzegałem- na razie 10 pkt. Plus temat zamykam ja na czas nieokreślony.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 13, 2013, 13:04:13 wysłana przez Dyktator »
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Lipca 22, 2013, 00:30:14 »
    Ogłoszenia Parafii Kopalnianej Nr.1
    Po prawie rocznej przerwie powrócił do Nas Nightmare_Hunter
    Ostatnio nasz klan zapadł w swego rodzaju stagnację spowodowaną sporą nieobecnością min. Lidera klanu.
    Po niedzieli postaramy się znowu rozegrać kilka meczyków, zapraszamy do oferowania się :)
    Trwają pracę nad znaczącą zmianą prezentacji klanu, zamierzamy zrobić profil każdego z graczy(coś na wzór tematu ekipy Nubijukiego z TW).

Przypominam, że rekrutacja w nasze grono jest nadal otwarta: Masz co-najmniej 15/16 lat? Jesteś przyjacielski? Potrafisz bawić się w grupie? Szukasz dobrych sucharów Alistairka, czy pijanych zachowań Cyborga? A może poważnie podchodzisz do gry i szukasz drużyny, która istnieje już ~800 dni? Może interesują cię mecze z Polskimi jak i Europejskimi klanami? Szukasz klanu z bardzo dobrym dowódcą i świetnie zgraną ekipą? Klanu, w którym zawsze jest dobra zabawa, a po przegranych meczach nie ma wzajemnych przykrości, a gratulacje i śmiech?
    Może słyszałeś o Nas coś złego? Może to, że jesteśmy bandą 12 latków? Może(morze) jest głębokie i szerokie jak to mawiają, a My jesteśmy normalnymi ludźmi, graczami, w znacznej części weteranami tej gry. Ty także masz szansę na dołączenie do tejże ekipy-wejdź na nasz TeamSpeak, porozmawiaj, pograj zamiast wypisywać głupoty jakimi to dzieciakami i debilami jesteśmy. Ostatnimi czasy scena otworzyła się na Nas, teraz to My chcemy otworzyć się na scenę. Przez przeszło 2 lata trzymaliśmy się na uboczu sceny, zawsze oczerniani, zazwyczaj przez klany które dzisiaj nie istnieją.

Teraz zapraszam do przeczytania historii klanu Berserker(S) Centurio, która zaczyna się w 2011 r. Została ona napisana przez Lidera klanu Apocalypsa, który zarządza BC od samego początku, czyli roku 2011.
    (click to show/hide)

« Ostatnia zmiana: Lipca 22, 2013, 01:02:06 wysłana przez ghjkk98 »

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #55 dnia: Lipca 22, 2013, 03:55:30 »
    ...dzisiaj już nie ma 2 równego Nam na PL scenie Native klanu(niestety;/)...

Czy to żart? Po prostu spadłem z krzesła. Wygarnąłbym wam kilka epitetów ale jestem świadomy kary za to. Zastanówcie się, co piszecie! Przecież to BREDNIE! Jak napisaliście - przejechaliście się na swoim ego na meczu z REFem (4fun, tak w ogóle...), teraz również przejechalibyście się na meczach z wieloma klanami. Jesteście śmieszni.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #56 dnia: Lipca 22, 2013, 08:33:04 »
    Arthasan, powinieneś w ogóle tego nie zaczynać ale stało się, teraz proszę cię skończ.

Chyba pijany.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 22, 2013, 09:30:18 wysłana przez Corleone »
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #57 dnia: Lipca 22, 2013, 12:20:01 »
    Fajny stek bzdur. Kontynuując na tym poziomie ogłaszam wszem i wobec JA osobiście jestem najlepszym klanem. Gram w Warbanda od 2003 roku(a co!) i żaden klan nie może mi dorównać. Niestety wszystkie inne zostały tak daleko w tyle że nawet nie ma sensu z nimi grać bo roznoszę ich samemu grając przeciwko całemu składowi. Jeżeli jesteś dobrym graczem możesz spróbować się zapisać ale i tak nie ma to sensu bo jestem tak dobry i elitarny że nie rekrutuję.
    PS. Nie słuchajcie innych klanów które mówią że nie umiem grać, zżera ich zazdrość dlatego że nie mogą się ze mną równać.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #58 dnia: Lipca 22, 2013, 13:19:17 »
    Może nie o skilla im chodziło, jak wpisali o tym, że na scenie PL nie ma drugiego, równego im klanu. A nawet jeśli, to poczekajmy do września i wtedy BC zagrałoby ponownie z SRC :) Wynik wszystko wyjaśni.

A teraz zakończcie już te przepychanki. Na takie głupoty nabiorą się przecież tylko nowi gracze, nie znający sceny :) Jak na takich rekrutach zależy BC, to przecież nie ma problemu :)
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Draco

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #59 dnia: Lipca 22, 2013, 22:26:50 »
    Napisali panowie po prostu że nie ma równego im ;) kto wie jaki to poziom ;)