Ogłoszenia Parafii Kopalnianej Nr.1
Po prawie rocznej przerwie powrócił do Nas Nightmare_Hunter
Ostatnio nasz klan zapadł w swego rodzaju stagnację spowodowaną sporą nieobecnością min. Lidera klanu.
Po niedzieli postaramy się znowu rozegrać kilka meczyków, zapraszamy do oferowania się :)
Trwają pracę nad znaczącą zmianą prezentacji klanu, zamierzamy zrobić profil każdego z graczy(coś na wzór tematu ekipy Nubijukiego z TW).
Przypominam, że rekrutacja w nasze grono jest nadal otwarta: Masz
co-najmniej 15/16 lat? Jesteś przyjacielski? Potrafisz bawić się w grupie? Szukasz dobrych sucharów Alistairka, czy pijanych zachowań Cyborga? A może poważnie podchodzisz do gry i szukasz drużyny, która istnieje już ~800 dni? Może interesują cię mecze z Polskimi jak i Europejskimi klanami? Szukasz klanu z bardzo dobrym dowódcą i świetnie zgraną ekipą? Klanu, w którym zawsze jest dobra zabawa, a po przegranych meczach nie ma wzajemnych przykrości, a gratulacje i śmiech?
Może słyszałeś o Nas coś złego? Może to, że jesteśmy bandą 12 latków? Może(morze) jest głębokie i szerokie jak to mawiają, a My jesteśmy normalnymi ludźmi, graczami, w znacznej części weteranami tej gry. Ty także masz szansę na dołączenie do tejże ekipy-wejdź na nasz TeamSpeak, porozmawiaj, pograj zamiast wypisywać głupoty jakimi to dzieciakami i debilami jesteśmy. Ostatnimi czasy scena otworzyła się na Nas, teraz to My chcemy otworzyć się na scenę. Przez przeszło 2 lata trzymaliśmy się na uboczu sceny, zawsze oczerniani, zazwyczaj przez klany które dzisiaj nie istnieją.
Teraz zapraszam do przeczytania historii klanu Berserker(S) Centurio, która zaczyna się w 2011 r. Została ona napisana przez Lidera klanu Apocalypsa, który zarządza BC od samego początku, czyli roku 2011.
Swoją historię z M&B zacząłem kupując Dzikie Pola 6 stycznia 2011 roku. Właściwie po miesiącu zacząłem grać w MP Dzikich Pól, po czym zostałem zaproszony do klanu SH(Jakoś na początku lutego), po 2 dniach klan przestał istnieć, a Ja początkowo próbowałem założyć własny klan Konfederaci Barscy, byłem randomem-ledwo potrafiłem obsługiwać TSa-nie wypaliło. Po 2-3 dniach od upadku SH dołączyłem do klanu LKP, w którym dzięki swym talentom szybko awansowałem na Vice Lidera, klan swego czasu był najlepszy na scenie. Później już pod zmienioną nazwą LKP przerodziło się w Klan VII, który obecny był min. na MM modzie, gdzie tylko przez krótką chwilę byliśmy w XW.
To się rozpisałem :P
Od zawsze byłem przeciwnikiem przyjmowania niedorozwiniętych dzieciaków do klanu, więc niestety musiałem bardzo szybko pożegnać się z Towarzyszami z VII, którzy przegłosowywali mnie przy podaniach 10 letnich "graczy".
Po odejściu z VII zostałem zaproszony do klanu na module Native o nazwie ZE, gdzie poznałem Kolaczowa, H.K.94., ShavaWRS, Witchera. Kolaczow po krótkim czasie w maju 2011 roku założył klan BM, do którego przeszła wymieniona uprzednio ekipa. Kolaczow był świetnym człowiekiem, ale Lider z niego był slaby-podczas jego nieobecności zwołana została rada, na której jednogłośnie nowym Liderem klanu BM został Apocalyps, który przemianował klan Blade Masters na klan Berserker Centurio. Na początku wiodło Nam się bardzo dobrze-zaczynały się wakacje, każdy miał wiecej czasu, nowych graczy przybywało jak grzybów po deszczu. Prawda jednak jest taka, że byliśmy kompletnymi no skillami i łajzami, które chambery uważały za czity...
Pierwszy raz przejechaliśmy się na swoim ego podczas meczu z REFem, który to pokonał Nas wynikiem 16:4. Byliśmy świadkami narodzin takich klanów jak PK, Warriors, KoH, Palladyni, RTF i wielu, wielu innych :)
Często rozgrywaliśmy sparingi z klanem RTF, z którym każda runda była zacięta do ostatniego, dzisiaj już nie ma 2 równego Nam na PL scenie Native klanu(niestety;/).
W wrześniu 2011 roku powstało SS-Szwadron Spamerów, dywizja BC na scenie Dzikich Pól, która swego czasu konkurowała z klanami takimi jak Armia Koronna itp.
Pod koniec 2011 r. mniejszość w klanie zwana Kółko Różańcowe po kłótni o Dzikie Pola została wyrzucona, z tejże grupy powstał istniejący do dzisiaj klan ChP.
Jednakże Ci dysydenci w większości powrócili na jedyną słuszna ścieżkę :P.
Rok 2012 upłynął pod znakiem przeistaczania się pomiędzy klanem a grupą, dopiero w sierpniu zebraliśmy się do kupy i ruszyliśmy na podbój sceny WB.
Od października do marca tego roku byliśmy raczej mało aktywni, przez co część osób uważała BC za nieistniejący klan(Część graczy faktycznie grała w tym czasie mecze w innych klanach). Od marca tego roku jesteśmy bardziej aktywni, nasze szeregi zasiliło kilka nowych osób, co Nas bardzo cieszy :)
Jest to bardzo streszczona historia, może komuś przybliży historię 1 z najdłużej istniejących klanów, w którym ekipa trzyma się razem już ~800 dni!
By Apocalyps 21.07.2013 roku