Z życia klanu:
W sobotę 18.06.2016 rozegraliśmy przyjacielski mecz z klanem
Hakkapeliter. Dziękujemy serdecznie naszym przeciwnikom za wspólną grę. Mecz był długi, 20 rundowy, dla nas o tyle też trudny i trochę zaskakujący, bo graliśmy po raz pierwszy na ,,nowych" zasadach, tym nie mniej będzie to dla nas cenne doświadczenie. Mam nadzieję, że wszyscy dobrze się bawili. Frekwencja dopisała w obu klanach, a Hakkapeliterzy pokazali między innymi, jak dużym są klanem, ja zaś jestem zadowolony, że udało nam się zagrać w całkiem sporym składzie, mimo, że czerwiec to niekoniecznie najlepszy termin, i sporo naszych graczy nie było. Ograliśmy ponownie klasyczną mapę (Pole przy Rzece) i jedną zamkniętą, Port.
Za grę pochwalić chciałbym naszych najnowszych graczy, zwłaszcza
CzoperekPL który rozkręcił się niebywale, w kolejnym meczu pokazując swoje umiejętności, oraz
Szatek - którego chciałbym w tym miejscu również uroczyście powitać w naszym klanie. Chłopaki zagrali bardzo fajnie i chciałbym ich publicznie pochwalić :D Tradycyjnie też chciałbym pochwalić
Sulibora i
KniaziaAndreiosowa, którzy jak zawsze dobrze się spisali.
Ważnych wydarzeń w naszym klanie ciąg dalszy - :D
W związku z Odrodzeniem naszego klanu w tym roku, chciałbym ponownie powitać powracających do gry w naszych barwach Graczy
Kyle_Pl (przyjęty do ASK 21.04.2013) i
Vernon Roche (przyjęty do ASK 18.05.2013). Jednocześnie, uroczyście w uznaniu zasług, wyjątkowych umiejętności i
dłuuugiego stażu gry w klanie, podnoszę ich do rangi pełnoprawnych członków Skrzydlatej Kompaniji.
Mały screen z dzisiejszego meczu: