Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [The Deluge][SK] Skrzydlata Kompanija  (Przeczytany 15880 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Shanty

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • Rome Warband Clan
    Odp: [The Deluge][SK] Skrzydlata Kompanija
    « Odpowiedź #45 dnia: Sierpnia 10, 2013, 18:56:58 »
    Czy SK jeszcze istnieje ?

Offline Abdullah

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #46 dnia: Sierpnia 11, 2013, 19:46:25 »
    Tak i nie długo wszystko powinno być normalnie, tak jak wcześniej.

Offline Arain

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #47 dnia: Maja 29, 2016, 11:51:52 »
    <<<<<>>>>

Offline Sarmata

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #48 dnia: Maja 29, 2016, 11:52:08 »

Czołem Panowie Bracia!

Z wielką radością pragnę Waszmościom donieść, iż

Skrzydlata Kompanija Powraca!

(click to show/hide)

Po latach przerwy, gdy niemal nikt nie grał w naszych barwach, powracamy do aktywnej gry w The Deluge i działalności na scenie Mount&Blade. Jak to mówią, stara miłość nie rdzewieje :D

Bardzo, bardzo dawno nikt nic nie pisał w tym temacie, aż kurz pokrył szlachetną warstwą naszą historię i temat został przeniesiony do Archiwum, skąd dzięki uprzejmości Administracji żeśmy go dobyli. Specjalnie nie zakładam dla nas nowego wątku, dla nas to ten jest nowy (najstarsi gracze mogą pamiętać jeszcze nasz temat z 2012 roku); bowiem u nas mimo upływu czasu niewiele się zmieniło. Gramy znowu w tym samym niemal SKŁADZIE, mamy tą samą stronę internetową http://skrzydlatakompanija.cba.pl/.

Zawiadamiamy oficjalnie o naszym Odrodzeniu, choć większość graczy Deluge zapewne wie już o tym, bo gramy dosyć często, udało nam się rozegrać kilka meczów różnego charakteru z różnymi klanami polskimi i nie tylko, a nasz 64 slotowy serwer dumnie pręży się na liście dostępnych do wyboru (Zapraszam serdecznie!:).

Jesteśmy klanem konkurencyjnym, z chęcią rozegramy mecze wszelkiego rodzaju z każdym chętnym klanem, tak więc zapraszamy do wysyłania wyzwań :D

Zapraszamy wszystkich naszych dawnych graczy, którzy może jeszcze nie słyszeli o Odrodzeniu SK, zarazem zapraszamy serdecznie wszystkich nowych graczy chętnych wstąpić w nasze szeregi - klan się rozwija, nie jest zamrożony, zapraszamy do nas, by pograć, pogadać, wspólnie z nami dobrze się bawić.

A na koniec parę screenów, zobaczycie starych znajomych grających w naszych barwach, wrzucam już jako spoilery, aby się całkiem temat nie rozjechał :D

(click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Maja 29, 2016, 12:11:36 wysłana przez Sarmata »

Offline Arain

• Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Maja 29, 2016, 11:57:34 »
    Cześć wszystkim!

Tak jak Sarmata zdążył napisać, liczne plotki i dywagacje, które towarzyszyły Nam przez ostatni czas okazały się prawdziwe!
    Po niespełna 3letniej przerwie klan Skrzydlata Kompanija wraca na scenę The Deluge!! Tęskniliście? ;)

To jednak nie koniec dobrych nowin!

W dniu wczorajszym tj. 28 maja AD 2016 rozegraliśmy mecz sparingowy z klanem Chorągiew Lubelska. Emocji nie brakowało! Walka była zacięta, a losy meczu rozstrzygnęły się w czasie końcowych rund.
    Ostateczny wynik:

Skrzydlata Kompanija 12:8 Chorągiew Lubelska

Na dniach postaramy się dodać filmik z meczu; na ten moment musicie się zadowolić garścią screenów.
    (click to show/hide)

Z mojej strony dziękuję Wam za miłą atmosferę i spokojny przebieg meczu.

dodatkowo...
    W ostatnim czasie do klanu dołączył:
    • HerAmadeos

Pomimo długiej nieobecności, wiele się nie zmieniło. Dalej walczymy, rekrutujemy, uczestniczymy w eventach, rywalizujemy z klanami- ogólnie dobrze się bawimy!
    Chciałbym więc zachęcić do dołączania do nas zarówno starych graczy z SK, jak i tych zupełnie nowych :)

Offline Arain

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Czerwca 04, 2016, 22:43:45 »
    Z życia klanu

Dzisiaj mieliśmy przyjemność uczestniczyć w evencie organizowanym przez Hakkapeliterów. Dzięki Wam za organizacje, jak i za  grę! Pomimo problemów, miło było wspólnie pograć w większej grupie osób- jak się okazuje zarówno polska, jak i zagraniczna scena The Deluge jest liczna i nadal ma się dobrze :)

Kilka screenów z eventu:
    (click to show/hide)

Niestety, zachowały się tylko z 1 respa. Jednak wszystko skrzętnie nagrywamy i postaramy się, po stosownej edycji, sukcesywnie wrzucać do wątku ;)

dodatkowo...
    W dniu dzisiejszym do klanu dołączył:
    • CzoperekPL

Offline Sarmata

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Czerwca 13, 2016, 18:06:24 »
    Z życia klanu:

W sobotę 11.06.2016 rozegraliśmy przyjacielski mecz z klanem HITMEN. Dziękujemy serdecznie naszym przeciwnikom za wspólną grę, mecz był długi, 20 rundowy, i mimo, że to tylko bardziej zorganizowany trening, to przez większość czasu zagrany był poważnie, z zaangażowaniem i poświęceniem :D. Mam nadzieję, że wszyscy dobrze się bawili. Frekwencja dopisała w obu klanach, ja osobiście jestem zadowolony z rotacji w naszym składzie, udało się wprowadzić do gry różnych członków naszego klanu, ogółem, w rozmaitych konfiguracjach z naszej strony zagrało ponad 15 osób. Ograliśmy jedną klasyczną mapę (Pole przy Rzece) i jedną bardziej eksperymentalną, Wioskę Nadbrzeżną (Coastal Village xd).

Za grę pochwalić chciałbym naszych najnowszych graczy, HerAmadeos oraz CzoperekPL, którzy zagrali bardzo dobry mecz, a ze starych wyjadaczy Sulibora i DzikiPasterzBandyta, którzy oprócz umiejętności i skuteczności pokazali po raz kolejny, że można na nich liczyć.

Mały screen z czasu, zanim się wszystko zaczęło :D

« Ostatnia zmiana: Czerwca 17, 2016, 21:17:59 wysłana przez Sarmata »

Offline Sarmata

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Czerwca 19, 2016, 04:56:42 »
    Z życia klanu:

W sobotę 18.06.2016 rozegraliśmy przyjacielski mecz z klanem Hakkapeliter. Dziękujemy serdecznie naszym przeciwnikom za wspólną grę. Mecz był długi, 20 rundowy, dla nas o tyle też trudny i trochę zaskakujący, bo graliśmy po raz pierwszy na ,,nowych" zasadach, tym nie mniej będzie to dla nas cenne doświadczenie. Mam nadzieję, że wszyscy dobrze się bawili. Frekwencja dopisała w obu klanach, a Hakkapeliterzy pokazali między innymi, jak dużym są klanem, ja zaś jestem zadowolony, że udało nam się zagrać w całkiem sporym składzie, mimo, że czerwiec to niekoniecznie najlepszy termin, i sporo naszych graczy nie było. Ograliśmy ponownie klasyczną mapę (Pole przy Rzece) i jedną zamkniętą, Port.

Za grę pochwalić chciałbym naszych najnowszych graczy, zwłaszcza CzoperekPL  który rozkręcił się niebywale, w kolejnym meczu pokazując swoje umiejętności, oraz Szatek  - którego chciałbym w tym miejscu również uroczyście powitać w naszym klanie. Chłopaki zagrali bardzo fajnie i chciałbym ich publicznie pochwalić :D Tradycyjnie też chciałbym pochwalić Sulibora i KniaziaAndreiosowa, którzy jak zawsze dobrze się spisali.

Ważnych wydarzeń w naszym klanie ciąg dalszy - :D

W związku z Odrodzeniem naszego klanu w tym roku, chciałbym ponownie powitać powracających do gry w naszych barwach Graczy Kyle_Pl (przyjęty do ASK 21.04.2013) i Vernon Roche (przyjęty do ASK 18.05.2013). Jednocześnie, uroczyście w uznaniu zasług, wyjątkowych umiejętności i dłuuugiego stażu gry w klanie, podnoszę ich do rangi pełnoprawnych członków Skrzydlatej Kompaniji.

Mały screen z dzisiejszego meczu:

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #53 dnia: Czerwca 19, 2016, 09:03:58 »
    Powodzenia !

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #54 dnia: Czerwca 19, 2016, 10:08:04 »
    Wtrącić tylko muszę, że Kyle oraz Vernon to moi wychowankowie, więc serdeczne powodzenia (wiem, że dalej w środku jesteście Freikompanijni).
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Sarmata

• Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Czerwca 24, 2016, 01:29:25 »
    Cóż, Panowie Bracia, chciałbym Waszmościów prosić o uspokojenie, i zaprzestanie spamowania w tym temacie. Miło mi, że śledzicie nasz temat na Tawernie, i, że się udzielacie, ale to wątek klanowy, nieprzeznaczony do dyskusji niedotyczących klanu. A ta cała konwersacja już dawno odeszła od jakiegokolwiek związku z naszym klanem czy nawet z ubiegłym meczem. Prosiłbym wszystkich od nienakręcania sztucznie jakiejś rzekomej ,,dramy".

Całą sprawę omówiliśmy z Czeremisem pierwszego dnia, i w zasadzie wiele do omawiania nie było. Nie próbujcie tworzyć jakichś sztucznych ,,dram"  Ani my nie żywimy żadnej urazy, ani, tym bardziej, zakładam, że Hakkapelici żadnych pretensji nie mają. Bardzo chętnie zmierzymy się za jakiś czas na spokojnie z Hakkapeliterami w oficjalnym meczu, a do tego czasu prosiłbym o zaprzestanie komentowania poprzedniego, nieoficjalnego meczu.

Tyle tytułem wstępu, teraz standardowo:

Z życia klanu:

W niedzielę, 19.06.2016 wzięliśmy udział w evencie organizowanym przez klan Halsingland . Dziękujemy serdecznie za zorganizowanie eventu.

dodatkowo...

W ostatnim czasie do naszego klanu dołączył:
    • Jerzy Killer

Screen:

Offline Koxxus

• Użytkownik
    • Piwa: 65
    • Otaczają mnie tęgie, wielkie dzbany
    « Odpowiedź #56 dnia: Czerwca 24, 2016, 15:40:50 »
    Temat zmoderowany (wyczyszczony) na prośbę właściciela.

Nie zrobiłbym nic
    Gdybym to forum scrollował jak ty

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #57 dnia: Lipca 06, 2016, 16:28:07 »
    SK poddało walkę o honor. Oficjalnie uznaję się lepszy. Dziękuje Sarmato, za odmowę pojedynku, dobranoc.

Na przyszłość, uznawaj się lepszy gdzie indziej / Koxxus
    « Ostatnia zmiana: Lipca 06, 2016, 17:05:54 wysłana przez Koxxus »

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Sarmata

• Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Lipca 07, 2016, 16:22:31 »
    Wakacje są, niewiele się na scenie Deluge dzieje, tym nie mniej nie umieramy i nie znikamy :D

Ostatnio jeden z naszych graczy przygotował Pastę o ojcu - Sarmacie, zapraszam :D

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=17927.0