Jak zwykle, co dłuższą wiadomość napiszę, to mi się ścina i kasuje :/ Spróbuję odtworzyć, skoro Czeremis zdążył w tym czasie napisać, to zrobię to od końca.
@Czeremis:
To był sparing, nie mecz. Takich nie nagrywamy.
To, co famfam zrobił na drugiej mapie było karygodne i przy sędziach ( w lidze) na pewno nie miałoby miejsca. Człowiekiem jestem i granice swojej cierpliwości też mam. ChE pozwoliło sobie tym restartem na zbyt wiele, to i mój język się nie chamował... a co do ogarniania klanu, to uwierz, że gdyby nie ja i Kazimir, to na początku doszło by do przepychanek...
@famfam
No przecież jasne jest, że ta uwaga o multipostingu to był żart. Zluzuj portki, bo strasznie się napinasz.
@Moje uwagi do sparingu
Gdyby wyciąć, to co ChE zrobiło na koniec.. To mogę powiedzieć, że nie grało się tak źle xd Gdyby było jeszcze mniej kampienia, bo wynik 2:2 na 10 rund, to jednak nie jest to... Zauważyliście też pewnie karygodne zachowanie braci Rzepowskich. Zostali dyscyplinarnie wyrzuceni! Uprzednio musieli szorować tyłkiem po ścieżce Hańby i Wstydu! Z pewnością wzmocni to braterskie więzi, które łączą nasze klany ...
A wam ChE radzę poćwiczyć skilla ;) Bo w starciach bezpośrednich padacie, jak muchy. A wiecie... do ligi lepiej potrenować, niż próbować eliminować przeciwników sposobem prowokacja+screen :P
Spokojnej nocy życzę,
P.S.: Czeremis- do roboty, bo dział ligi stoi pusty... xd