1.Czy gdybyś wylądował na wyspie pełnej Kanibali, jadłbyś ludzie mięso, czy sam wolałbyś być zjedzonym?
Robiłbym wszystko, żeby przetrwać, a więc jadłbym ludzkie mięso gdyby zaszła taka konieczność.
2.Gdyby zabrakło kobiet na świecie, po jakim czasie dopuściłbyś się samogwałtu?
Nie wiem... zależy po jakim czasie naszłaby mnie ochota...
3..Gdyby zabrakło kobiet na świecie, po jakim czasie dopuściłbyś się uprawiania seksu z osobą tej samej płci?
Jak wyżej.
4.Co byś zrobił, gdyby zaczęła się plaga zombie i ktoś z twojej rodziny miałby się \"przemienić\"?
Zabiłbym. Oszczędziłbym mu tego losu.
5.Czy umiałbyś zabić człowieka, który wyrządził by ci ogromną, niewyobrażalną krzywdę?
Raczej tak.
EDIT:
1. Co byś zrobił gdyby ktoś zabił Twoją dziewczynę/chłopaka?
Oko za oko, ząb za ząb. Zabiłbym mordercę bez litości.
2. Gdyby zaatakowały nas Niemcy, czy wstąpiłbyś do wojska?
Wiesz... świat się bardzo zmienił... Żydzi i Arabowie wojują, a Niemcy handlują, więc ci drudzy by nas nie zaatakowali. Ale chyba bym wstąpił niezależnie od tego, kto miałby nas zaatakować. Nie wiem jednak, czy zrobiłbym to z patriotyzmu, czy z czystej chęci udowodnienia sobie, że się nie boję lub chęci zaznania ciekawej przygody.
3. Co byś zrobił gdybyś wiedział, że zaraz nastąpi koniec świata?
Nic. I tak kiedyś umrę, więc to żadna różnica czy umrę sam za kilkadziesiąt lat, czy zaraz - niezależnie od tego, czy umrę sam czy wraz z całą ludzkością.
4. W jakich czasach chciałbyś żyć najbardziej i dlaczego?
Pozwolę sobie jeszcze wybrać miejsce i klasę społeczną:
-W Starożytnym Rzymie jako żołnierz(w młodości) i jako patrycjusz-filozof na starość - rzymskie wojsko byłoby ciekawą przygodą i zrobiłoby ze mnie prawdziwego mężczyznę, a na starość mógłbym się zająć filozofią i czekać na śmierć w bogatym domu godnym patrycjusza, rozkoszując się najlepszym jedzeniem i pięknem niewolnic.
-Silnym i potężnym, twardym wojownikiem pochodzącym ze Skandynawii lub ze Słowiańskich ziem(przed ich chrystianizacją)
-Ewentualnie chciałbym również żyć w przyszłości ze względu na postęp i rozwój technologii. Nie wiem jednak, jak miałaby wyglądać ta przyszłość - równie dobrze mogłaby to być przyszłość w czasie wojny atomowej lub jakiegoś kataklizmu. Tak więc cieszę się z całego serca, że żyję w tym czasie - XXI wieku.
5. W jakiego bohatera z filmów chciałbyś się wcielić?
Braveheart1. Jakie jest twoje zdanie o Islamie i o muslimach zalewających Europę?
2. Jak oceniasz swoją sprawność fizyczną?
3. Czy gdybyś mógł urodzić się jeszcze raz, z możliwością wyboru swojej płci, wybrałbyś swoją płeć czy przeciwną?
4. Czy chciałbyś, by cała Europa była pogańska, a jej chrystianizacja się nie powiodła?
5. Czy masz dziewczynę/chłopaka? Jak ma na imię?EDIT: Kurde... Znowu muszę jeszcze raz odpowiadać na pytania... To już trzeci zestaw!
1. Grałeś kiedyś w Gothica ?
Tak. W 1, 2+NK i 3.
2. Czy regularnie pijesz alkohol ?
Nie. 16 lat mam i mimo iż parę razy piłem już alkohol, to nie robię tego regularnie.
3. Jesteś sportowcem ? Jak tak to jakie sporty uprawiasz ( nawet amatorsko )
Tylko na siłownię chodzę, a poza tym żadnych sportów.
4. Ruda, czy Czysta ?
Eeee... Co? Kto?
5. Deluge czy WfAS ?
Ani jedno, ani drugie. Vikingr! To jest to!