Witam wszystkich , mój problem jest trochę oryginalny etc , więc postaram się go wytłumaczyc jak najlepiej...
Otóż od wtorku tego tygodnia , kiedy na następny dzień włączyłem steama ( środa ) , to gdy uruchomiłem steama to wyskoczył mi komunikat ( nie pamiętam go ) , ale pamiętam że mogłem uruchomic steama w trybie offline , lub spróbowac ponownie go uruchomic , aby był w trybie online. Zrobiłem więc tą drugą opcje , lecz bezskutecznie i wciąż ten sam komunikat , powtórzyłem czynnośc jeszcze kilka razy i ten sam rezultat ( powiem , że miałem łącze internetowe oraz wszystkie strony i witryny poza steamem były wyłączone ). Mimo wszystko mogłem korzystac z niektórych funkcji Steama , jak i bezproblemowo uruchomic gre WB. Jedyny problem byłby taki , że nie mógłbym się kontaktowac znajomymi , lub niemógłbym odblokowywac osiągnięc. Powiedziałem dzisiaj " dośc tego " , niestety tak przekombinowałem że jest jeszcze gorzej...
Odinstalowałem steama , niestety razem z nim odinstalował się i Warband. Kiedy chciałem zainstalowac ponownie Warbanda , niestety okazało się że będę musiał tym samym zainstalowac steama , jednocześnie myślałem , że mój problem polegający na bugu steama ( mimo iż miałem łącze , i kombinowalem niemalże cały czas to i tak automatycznie mi się właczał w trybie offline i niedało się tego zmienic ) zostanie rozwiązany. Jednakże , gdy najpierw zainstalowałem steama , i chciałem się zalogowac to wyskoczył mi napis:
"Nie można nawiązac połączenia z siecią steam. Tryb offline jest niedostępny , ponieważ na tym komputerze nie zapisano informacji o koncie. Nie będzie można używac steam, dopóki nie uda się ponownie połączyc z siecią steam". Oznacza to tylko tyle , że steama nie mogę uruchomic , tym samym zainstalowac gry Warband. Bardzo prosze o pomoc , tymbardziej że użytkuje steam lekko 3 lata , i nigdy nie spotkałem się z takim errorem , a pragnę zauważyc , że mam połączenie z sięcią.
Dziękuje za przeczytanie mojego posta , jak nic nie pomoże , to błagam - ciach , bo inaczej nie będe miał jak poprowadzic klanu , tymbardziej że już dzisiaj wieczorem mam klanówke.
Problem bardzo ciekawy, ale kuszenie do złego nie jest raczej dobrym pomysłem. Masz 10pkt za namawianie do złego. A steama można ominąć -> wystarczy zarejestrować klucz Warbanda na stronie taleworlds.com i będziesz mógł pobrać nonsteam wersję ORYGINALNĄ.