Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Dołączanie się do armii  (Przeczytany 3911 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rhobar

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Dołączanie się do armii
    « Odpowiedź #15 dnia: Października 24, 2008, 09:33:47 »
    TomAschek'u po prostu źle zinterpretowałem twą wypowiedź ;) Jeśli nie jest się marszałkiem tylko zwykłym lordem w danej frakcji , to tak masz racje tylko ze te relacje muszą być powyżej 80 (miałem 70 na plusie i nie chciał za mną iść:(  ) także wszystko już zostało wyjaśnione ;P Chyba...

Offline TomAschek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Października 24, 2008, 10:36:48 »
    :D no to chyba też zależy od szczęścia - ja miałem (w 0.960) relacje na poziomie 20 i czasem mi się udawało kogoś pociągnąć na wojenkę. Teraz wszyscy albo mnie nienawidzą albo się mnie boją, nie muszę więc testować szczęścia :]
    And when I turned, no face I saw,   A gdy odwróciłem się, nie ujrzałem nikogo,
           For the shadow was my own,   tylko własny cień,
                    Death Angel’s Shadow.   Cień Anioła Śmierci.

Offline kozik190

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Października 30, 2008, 15:15:09 »
    Jestem nowy i niechciał bym zamykać tego rozdziału ;p.

A jak zostac tym marszałkiem albo wesalem ( czy jak to sie pisze ) ?

Prosze o odpowiedz

Z GÓRY DZIĘKUJE
    Zapoznaj się z zasadami umieszczania sygnatur na forum. //proud

Offline Sir Wojtaz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Października 30, 2008, 18:15:31 »
    *wasalem

Gram dopiero kilka dni ( nie jestem ani nie bylem nigdy marszalkiem) ale na moje oko to chyba trzeba miec relacje z kazdym lordem w danej frakcji do ktorej nalezysz na +.Poniej jak beda wybory na marszalka to powinni na ciebie zaglosowac.Jesli sie myle to prosze mnie poprawic,bo sam jestem ciekaw czy tak wlasnie staje sie marszalkiem.

Offline Messer

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Października 31, 2008, 08:38:13 »
    można zdobyć zamek inaczej, podążając za lordem który chce oblegać ten ze zamek, trzeba zaatakować zamek pierwszy, wtedy lord nieopodal dołacza, ale to my jesteśmy wtedy głównym prowodyrem szturmu i to mu zdobywamy zamek

Offline Sir Wojtaz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Października 31, 2008, 14:01:34 »
    Racja,zdobylem tak przed chwila Grunwalder (moj pierwszy zamek :P .Strasznie czasochlonne sa te ulepszenia w zamku i na wioskach,pozatym cena tez dosc duza.Przeciez w ciagu gry zdobed tych zamkow znaczna ilosc i nie wiem czy sie oplaca cokolwiek ulepszac.Oplaca sie czy nie?Co najlepiej ulepszyc ?