Ach, te wymówki... Czemu inne klany, gdy przegrają tak nie robią? Internet taktyka? Hahahahaha co by to zmieniło, jeśli dostawaliście skillowo. Koleś, k***a był moment że w ósemkę crashowaliście mnie i eRRoRa, a i tak dostaliście w dupę gdy tylko podjechał Dominique i we trzech rozwaliliśmy cały wasz team... Lub pod masterem zostałem tylko ja,Dominik i Kucyk i wpieprzyliśmy waszej siódemce. Proszę Cię, dostaliście pod każdym względem. Na drugim spawnie FbtR weszli prawie sami poborowi i też dostaliście. Więc zamknijcie się, i mimo że przed meczem zachowaliście się chamsko, to miałem nadzieję, że po meczu porażkę przyjmniecie z honorem. Ale co ja mówie, honor w BC... Szanowałem was za to, że dłuższy czas trzymacie się razem, w zgranej grupie wierni Apocalypsowi mimo hejtu, ale wasze bezpośrednie zachowanie ukazało, że to nie wiek okazuje, jak kto się zachowuje, i że nie zasługujecie nawet na odrobinę szacunku.
Pozdrawiam, i mam nadzieje że wykorzystacie buildy, które podawałem wam podczas gry. Pozostaje mi tylko napisać tekst, który jest stary i klasyczny jak cała scena Wb. Pozdro poćwiczcie, wy porażki.