Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Konto na steam  (Przeczytany 2888 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Konto na steam
    « Odpowiedź #15 dnia: Lutego 19, 2013, 20:47:51 »
    Nie wiem, ja przynajmniej wysłałem dwa zdjęcia, bo z tego co kiedyś słyszałem, lepiej by były co najmniej dwa klucze. Następnie dostaniesz kod, który będziesz musiał ręcznie napisać przy kodzie i znów zrobić zdjęcie. W tygodniu dostaniesz odpowiedź bardzo szybko - ja czekałem chyba z 4, 5 dni do odzyskania konta, ale pisałem to w piątek późnym wieczorem, a przez weekend support nie pracuje.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Staszko

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #16 dnia: Lutego 21, 2013, 15:54:56 »
    Prussak , a ty pisał╝es do nich po angielsku czy po polsku?

Offline Staszko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Lutego 22, 2013, 14:05:59 »
    Wiadomość od steam
    Hello Staszek,

Thank you for contacting Steam Support.

We require the ticket number to be handwritten on the CD Key before we make changes to the account.

Please make sure to handwrite your Support Ticket Number X on the quick reference card or sticker above the CD Key (the number should not be written on a separate piece of paper or inserted with an image editor) and resubmit your scan or digital photo in .jpg format for review. Please ensure that you submit a full-color image, rather than a photocopy.

Note: Please use a pen with permanent ink and avoid marking over the CD Key code.

Może mi ktoś to wytłumaczyć?
    « Ostatnia zmiana: Lutego 22, 2013, 14:40:34 wysłana przez Staszko »

Offline Krystian80

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • http://pl.20dollars2surf.com/?ref=688213
    « Odpowiedź #18 dnia: Lutego 22, 2013, 14:14:42 »
    Usuń Zdjęcia :P bo widać keye
    http://pl.20dollars2surf.com/?ref=688213
    zapraszam do rejestracji i zarabiania pieniędzy z tego ref linku  ;)
    http://s2.postimage.org/tlyuonetl/angiel.png

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Lutego 22, 2013, 15:14:13 »
    Z tego co ja miałem, to pod albo nad kluczem seryjnym gry musisz napisać otrzymany kod, który dostałeś na e-mail. Napisać to długopisem najlepiej (na pewno nie rób tego w żadnym edytorze grafiki), zrób po tym zdjęcia kluczy z kodem i wyślij do supportu.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Staszko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Lutego 22, 2013, 15:15:55 »
    Jeszcze jedno pytanie. Czy jeśli napiszęten kod i to potem dam do scanu na drukarce to będzie dobrze???

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Lutego 22, 2013, 15:19:12 »
    Robiłeś tak samo wcześniej z samym kluczem? Jak zrobisz tak jak Ci napisałem i to zeskanujesz to nie powinno być żadnego problemu.

Offline Staszko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Lutego 22, 2013, 15:47:08 »
    Dzięki Prussak. Wcześniejszy cd-key tez skanowałem. Jakby było coś nie tak to by przecież by może napisali.

Offline Staszko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Lutego 24, 2013, 14:32:27 »
    Jeszcze jedno.
    Na jednym scanie przysłanym przez support był ciąg liter TTTTTTT-LLLLLLL coś tam coś tam.Co to ma byc?