Chyba tu będzie najrozsądniej napisać...
Obecnie mam wersję 3.22, już doczytałem, że warto pobrać nowszą ale zanim dojadę do domu to może rozwiejecie parę moich wątpliwości. Sprawa pierwsza, zadania. Nie zmniejsza mi się czas jaki mam na wykonanie poszczególnych misji. Czy już to poprawili? Jak dostałem 40 dni na uwolnienie 4 jeńców to po upływie ~50 dni w grze... wciąż miałem 40 dni na wykonanie tego jakże głupiego zadania (prawie nikt po mapie z jeńcami nie jeździ). Liczyłem, że ono po prostu zakończy się kiedyś niepowodzeniem i będę mógł wziąć kolejne od Thranduila a tu dupa...
Kwestia druga, sekretne wejście do Morii. Obecnie gobliny ostro w dupska oberwały, jaskinia Trolli została zburzona przez Elronda, Moria jest oblężona przez Celeborna a ja mam możliwość poszukania "tajemnego wejścia". Po wybraniu tej opcji przenosi mnie do lokacji z górami w tle, idąc przed siebie znajduję jaskinię. Ale albo krążę w koło cały czas wracając różnymi korytarzami do wyjścia albo dochodzę do zatopionego chodnika (zresztą też blisko wyjścia)... Czy źle szukam czy może w ogóle do złej pieczary wchodzę? A może to wina patcha?