Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z Multiplayer Please!  (Przeczytany 943 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline BudziQ

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z Multiplayer Please!
    « dnia: Stycznia 30, 2013, 21:47:26 »
    Witam mam taki problem że gdy chce wejść na server byle jaki wyskakuję mi taki napis "niepoprawy kod autoryzacji" Dodam iż mam wersje oryginalną. Prosze bardzo o pomoc nie mam pojęcia jak to może się dziać jeżeli mam oryginalną wersje wszystko ładnie kupiłem w sklepie -.- z góry Dzieki!

Offline thebadman

• Użytkownik
    • Piwa: 56
    Odp: Problem z Multiplayer Please!
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 30, 2013, 22:36:52 »
    Spróbój połączyć się z serwerem i po kilku sekundach od błędu powinieneś móc już się połączyć.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Problem z Multiplayer Please!
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 30, 2013, 22:54:02 »
    Też to miałem niedawno - jak nie da rady, to zaczekaj do jutra, na pewno będzie wszystko w porządku.
    Pozdrawiam
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...