Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Gekokujo  (Przeczytany 19307 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Milczmen

• Użytkownik
    • Piwa: 94
    • True North!
    Odp: Gekokujo
    « Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 29, 2015, 21:07:03 »
    Z kronikarskiego obowiązku informuję, iż wyszła wersja 3.0, więcej info w pierwszym poście.

Offline Numendir

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • The Vampire Lestat
    « Odpowiedź #16 dnia: Czerwca 18, 2017, 01:40:25 »
    Ten wiek był spadkobiercą ziemi w każdym sensie. A niemałą rolę w tym niemożliwym do przewidzenia cudzie odgrywała specyficzna niewinność tych ludzi, tkwiąca w samym centrum ich wolności i bogactwa. Chrześcijański Bóg był równie martwy jak w XVIII wieku. A żadna nowa religia nie powstała by zastąpić starą. Przeciwnie, najprostsi ludzie tego wieku kierowali się świeckimi zasadami moralnymi, równie silnymi jak jakakolwiek moralność, którą kiedykolwiek znałem.
    Lestat dziwuje się światu w wieku XX

Offline Mefisto

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #17 dnia: Listopada 10, 2018, 20:22:05 »
    Długi czas mnie tu nie było, może mi ktoś powiedzieć o co chodzi z tą "Daimyo edition"? To jest kontynuacja moda przez innych twórców, czy równolegle stworzone poprawki?
    "My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest tylko jedna rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenną. Tą rzeczą jest honor."- J. Beck

Offline Lwie Serce

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    « Odpowiedź #18 dnia: Listopada 10, 2018, 20:26:15 »
    Z tego, co wyczytałem to po prostu mod będący ulepszeniem Gekokujo ale tworzonym przez innego autora (i to w pojedynkę c tego co wywnioskowałem po wypowiedziach). I jak przejrzałem screeny to zaczęło mi się podobać - nowe konie i areny. Ta edycja nie wymaga też zainstalowanego "czystego" Gekojujo.