Witam, od jakiegoś czasu mam problem z pewnym, naprawdę wk*rwiającym i irytującym bugiam. Wchodząc do wioski, wyświetla mi się komunikat: To jest przykładowa wioska bla bla bla. I że okupują ją bandyci. I wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że tych bandytów jest 23456786543234567654323456, i nie ma opcji, żeby ich pokonać. No bo jak mając 100-200 osobową kompanię możesz pokonać jakieś trzy tysiące bandytów, kiedy ze 200-300 naraz idzie ich w jednym rzucie i komp mi crashuje? No nie ma opcji, a problem dotyczy teraz mnie bardziej niż kiedykolwiek, gdyż w PoP'ie moja wioska jest (a może raczej była) baaaardzo bogata, i właśnie tych kilka tysięcy bandytów przyszło sobie w odwiedziny. Problem ten polega na tym, że nie tylko we wspomnianym PoP'ie mam ten bug, ale w Nativie także, i ogólnie we wszystkich modyfikacjach. Pilnie proszę o pomoc, gdyż jak mówiłem, bardzo mi zależy na rozwiązaniu tego problemu i to jak najszybciej. Możliwe, iż jest już założony temat o tym bugu, więc z góry za to przepraszam. Pomożecie?
Pozdrwiam