Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Napoleonic Wars][1bg] Polski Batalion Grenadierów Gwardii  (Przeczytany 8817 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [Napoleonic Wars][1bg]Polski Batalion Grenadierów Gwardii
    « Odpowiedź #30 dnia: Stycznia 28, 2013, 12:17:16 »
    Naprawdę oczekiwaliście wdzięczności czy odrobiny choć zrozumienia od graczy? Jest jedna zasada uniwersalna dla każdego lidera klanu "twoi gracze ZAWSZE będą uważali, że poświęcasz im za mało czasu, nawet jeśli będziesz z nimi siedział 24/7", albo się z tym pogodzisz i działasz albo od razu daruj sobie prowadzenie klanu/ pułku/ batalionu.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #31 dnia: Stycznia 28, 2013, 12:23:31 »
    Ciekawe kto to mówi... - Sir Luca.

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #32 dnia: Stycznia 28, 2013, 12:33:01 »
    Oj Luca, wstydziłbyś się mi tu po swoim odejściu/degradacji w 4pp stawiać mnie w takiej sytuacji. Zdaje sobie sprawe z tego, że masz racje, i zdawałem o wiele wcześniej. Doświadczenia z 12pp czy 6pp nauczyły mnie tego, że ludzie są bardzo wymagający, mimo to wierzyłem w gatunek "Gracza" i liczyłem na obu stroną współprace popartą jakimś szacunkiem do tego co robi druga osoba. Niestety się przeliczyłem.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Stycznia 28, 2013, 12:38:00 »
    Wiesz, ja czwórkę oddałem z trochę innego powodu, niestety życie wymaga poświęceń i jak brakuje czasu to poświęca się czas przeznaczony na przyjemności.

Nikolay, piszę to ja ponieważ chyba nikt na tej scenie nie może pochwalić się takim doświadczeniem i znajomością problemów z jakimi spotykają się "dowódcy" takich grup.

Offline Veinrus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Stycznia 28, 2013, 13:45:22 »
    Oj Luca, wstydziłbyś się mi tu po swoim odejściu/degradacji w 4pp stawiać mnie w takiej sytuacji. Zdaje sobie sprawe z tego, że masz racje, i zdawałem o wiele wcześniej. Doświadczenia z 12pp czy 6pp nauczyły mnie tego, że ludzie są bardzo wymagający, mimo to wierzyłem w gatunek "Gracza" i liczyłem na obu stroną współprace popartą jakimś szacunkiem do tego co robi druga osoba. Niestety się przeliczyłem.

Baldwin, nigdy nie licz na kogoś... jeżeli chcesz i możesz, licz tylko na Siebie. "Ludzie to świnie... kiedy się najedzą, to nawet nie podziękują".

Nikolay, piszę to ja ponieważ chyba nikt na tej scenie nie może pochwalić się takim doświadczeniem i znajomością problemów z jakimi spotykają się "dowódcy" takich grup.
    Z socjologicznego punktu widzenia... ta odpowiedź jest tylko z jednej strony słyszana dla moich oczu/uszu. Wypowiadasz się raczej jako były dowódca (który nie został zdegradowany, lecz z dobrowolnym prawem przyjął dymisję stanowiska z tych powodów). Chciałbym, aby wypowiedziała się jakaś osoba z niższym szczeblem. Dowódca, to tylko kwestia rangi/stopnia w administracji. Sir Luca byłeś dowódcą.  Macieju byłeś, jesteś i będziesz autorytetem…

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Stycznia 28, 2013, 13:56:54 »
    Trochę chyba przesadzasz Nikolay ale dziękuję za słowa uznania.

Wybaczcie, że w ogóle wtrącam się w temat Grenadierów ale po tym co tu czytam odczuwam spore rozczarowanie. Naprawdę wam kibicowałem i uważam, że taka formacja jest wśród polskich pułków NW bardzo potrzebna więc nie dziwcie się, że część goryczy, którą odczuwam przelewam na forum.
    Mam nadzieję, że ambicja jednak weźmie górę nad osobistymi uprzedzeniami i będziemy mogli dalej cieszyć się sprawnie działająca formacją grenadierską.

Offline Veinrus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Stycznia 28, 2013, 14:05:09 »
    Trochę chyba przesadzasz Nikolay ale dziękuję za słowa uznania.
    No tak... normalna reakcja. Inaczej wyszedłbyś na osobę, która to uwielbia x)

Wybaczcie, że w ogóle wtrącam się w temat Grenadierów ale po tym co tu czytam odczuwam spore rozczarowanie. Naprawdę wam kibicowałem i uważam, że taka formacja jest wśród polskich pułków NW bardzo potrzebna więc nie dziwcie się, że część goryczy, którą odczuwam przelewam na forum.
    Mam nadzieję, że ambicja jednak weźmie górę nad osobistymi uprzedzeniami i będziemy mogli dalej cieszyć się sprawnie działająca formacją grenadierską.
    Też myślałem, że się to wszystko się ustabilizuje... wątek... nowe świeże dość budujące informacje - zachęcające informacje. Wierzę, że czas pomoże to ogarnąć i może razem stanąć po jednej stronie i wpi*rd*lić Europie... "Polonia też tu jest!"

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #37 dnia: Stycznia 28, 2013, 14:47:11 »
    Nie wiem co to za patologia, jak zdecydujecie się kto zarządza tym wątkiem lub chcę założyć nowy temat to proszę o PW. Zamykam.

Leci do archiwum. Tam można czytać wspominki. Jak klan ma nowego lidera niech on założy nowy temat.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 29, 2013, 15:25:05 wysłana przez ^IvE »