Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][---] Nauzicaa  (Przeczytany 12519 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tomekq13

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -8
    Odp: [Native] klan Nauzicaa
    « Odpowiedź #30 dnia: Lutego 16, 2013, 21:10:51 »
    Było 13:2 to prawda dostaliśmy bany. Szkoda że nie mógł wbić mój pierwszy skład bo dostał bany od pewnego pana giermka.
    Czekam na rewanż ale na normalnym servie gdzie nie ma pingów po 100 i 200. Mam nadzieje że zagramy niedługo na naszym dedyku nie mogę się już doczekać.
    Liczba postów przeniesiona na konto: Vizioner.

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #31 dnia: Lutego 16, 2013, 21:29:38 »
    Nie rozumiem. Czemu WV, WSC czy były REF po żadnym przegranym/wygranym meczu nigdy nie pisali, że grali drugim składem. Małe/nowe klany zawsze tłumaczą, iż nie było pierwszego teamu. Naprawdę jest to dla mnie dziwne.
    DANCE OR GET BANNED

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #32 dnia: Lutego 16, 2013, 23:20:03 »
    I na screenach nie widać pingów po 100 i 200 minotalku więc sie nie tłumacz pingami...

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline tomekq13

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Lutego 16, 2013, 23:32:36 »
    CHYBA JESTEŚ ŚLEPY MOŻECIE ZOBACZYĆ MOJE ZDJĘCIA Z MECZU.
    Ja się nie tłumaczy tylko pisze a pyzatym Shanty jak ty jesteś chamski to ja też będę czemu podawałeś się na servie za naszego?
    Nie piszcie tutaj tylko mi na steam czy na PW czy na ts obojętnie gdzie.

Offline Garond_PL

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Garrrrond!
      • Mój profil na Steam
    « Odpowiedź #34 dnia: Lutego 16, 2013, 23:35:24 »
    -ciach- łysy, co Ty umówiłeś??!

Ostatnie ostrzeżenie / ^IvE
    « Ostatnia zmiana: Lutego 17, 2013, 11:21:48 wysłana przez ^IvE »
    Jestem rozczarowany :oo ze nikt na mnie nie  głosuje :)
    Chociaż się przyznam nie zasługuję.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #35 dnia: Lutego 16, 2013, 23:36:06 »
    Gdzie ty tu widzisz shantiego minotal? Btw. Gratuluje wyniku Nauzicca

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #36 dnia: Lutego 17, 2013, 00:02:09 »
    Było 13:2
    Po screenach jest 14-1, no chyba, że jestem mistrzem painta i je sfabrykowałem i chcę wnieść roszczenia do tronu ZT... Grać się dało przecież, chyba nie myślisz, że na "normalnym" serwie i z rzekomym 1 składem byście nam skopali tyłki.
    Pozdrawiam
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Krzyn

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #37 dnia: Lutego 17, 2013, 00:39:56 »
    Nie rozumiem. Czemu WV, WSC czy były REF po żadnym przegranym/wygranym meczu nigdy nie pisali, że grali drugim składem. Małe/nowe klany zawsze tłumaczą, iż nie było pierwszego teamu. Naprawdę jest to dla mnie dziwne.

Bo małe klany mają nie mają pierwszego teamu :D
    Hyhy

Offline tomekq13

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Lutego 17, 2013, 08:49:02 »
    HAHA jesteście zabawni zobaczcie 2 zdjęcie mądrale.
    Myślicie że jesteście zajebiści Prusak zobaczmy kiedyś jak to jest możliwe że w strzelacie przez  ścianę:).
    Esteben ty jesteś w PE?

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    « Odpowiedź #39 dnia: Lutego 17, 2013, 09:02:08 »
    Nauzicca - Gratuluje Wam pomyślnego wyniku i życzę dalszych sukcesów , wydaję mi się jednak , że możecie grac z jakimiś lepszymi klanami niż ZT lub nawet mój. Macie ogromny potencjał , dobry i niezłomny skład oraz rozbudowaną strukturę , możecie śmiało atakowac klany z wyższej półki.
    ZT - Cóż , live is brutal jak to się mówi , ale oczywiście wierzę że napewno wiele się nauczyliście od Nauzicci , a zresztą możecie jeszcze wiele osiągnąc , tylko musicie się wziąśc w garśc. Mam nadzieję że jeszcze zajdziecie daleko i dacie sobie rade na tej okrutnej scenie zwanej Polską Sceną Warbanda ;)

A co do banów , to napisałem już do Shoxi'iego który Was powinien odbanowac w najbliższym czasie na serwerach WNL , bo co gorsza niektórzy i z moich zawodników mają bany , i to przez tego samego antagoniste , a mianowicie Giermka. Osobiście mi się wydaje , że do haseł administratorskich powinny miec dostęp tylko liderzy danych klanów , i ewentualnie VIP'owie lub Sędziowie.
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #40 dnia: Lutego 17, 2013, 09:35:25 »
    Gratuluję wyniku, choć za wyczyn go uznać nie można. Co do twych słów Shakyor to powiem krótko: gadasz głupoty. Jedyne co mądre powiedziałeś to to, że giermek jest głupi jak mój lewy but
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #41 dnia: Lutego 17, 2013, 09:55:50 »
    Cóż co do pingu racja , mieli wyższy niż 200 nawet .

Gratulacje wyniku :)

Jurdas ty nosisz buty ? O.o   
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Shanty

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • Rome Warband Clan
    « Odpowiedź #42 dnia: Lutego 17, 2013, 09:59:54 »
    Skoro poruszono tutaj mój temat to powiem tak :
    Na wiosce wbiłem , żeby sobie pooglądać , wchodzę i co widzę, hmm , Nauzicca grzecznie mówi , żebym wyszedł, ale chciałem pooglądać, Minotal niestety nie grzeszył tam kulturą, ale myślę, że to z nerwów.
    A co do banów:
    Giermek was wszystkich pobanował , a jeśli widzieliście, że ja ew, dałem na kogoś vota na bana , to na giermka. ;) więc, proszę nie mieć do mnie pretensji.
    A co do tego , to tak , chciałem sobie pograć, minotalowi brakowało jednego, wszedłem na server pod fejkiem , ale nie pozwolił mi grać to nie grałem , tyle :)

Offline tomekq13

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Lutego 17, 2013, 10:47:22 »
    Ale jeszcze powiem tylko to powinniśmy wygrać to walkowerem ponieważ wy ten server załatwiliście gdzie nas zbanowali a ja proponowałem normalne servery gdzie nikt nas by nie zbanował  i pingi były by normalne. Ale oczywiście nie na WNL będzie dobrze.
    Ale cieszcie się zwycięstwem z klanem którym lider ma 12 lat wszyscy to hejterzy i trole i nie mają skila jak wy to mówicie.
    To by było na tyle czekam na rewanż.
    Ps: Esteben w jakim ty klanie jesteś ? W PE? bo widzę że najwięcej się wymądrzasz ze wszystkich , bym z twoim klanem rozegrał mecz oficjalny za 2 tygodnie to bym zobaczył czy dalej byś był taki hardy.

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #44 dnia: Lutego 17, 2013, 11:04:57 »
    Ale jeszcze powiem tylko to powinniśmy wygrać to walkowerem ponieważ wy ten server załatwiliście gdzie nas zbanowali a ja proponowałem normalne servery gdzie nikt nas by nie zbanował  i pingi były by normalne. Ale oczywiście nie na WNL będzie dobrze.
    Ale cieszcie się zwycięstwem z klanem którym lider ma 12 lat wszyscy to hejterzy i trole i nie mają skila jak wy to mówicie.
    To by było na tyle czekam na rewanż.
    Ps: Esteben w jakim ty klanie jesteś ? W PE? bo widzę że najwięcej się wymądrzasz ze wszystkich , bym z twoim klanem rozegrał mecz oficjalny za 2 tygodnie to bym zobaczył czy dalej byś był taki hardy.

O łysym nie wiesz nic, więc nie mów czegoś, co nie jest prawdą.
    Co do pingów, na ss widać, że obie strony mają podobne.
    (click to show/hide)