Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PA] Polish Archers  (Przeczytany 11360 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dawidexe

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: [Native][P_A]Polish Archers
    « Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 03, 2013, 16:06:24 »
    Tak samo jak dziecinnym zachowaniem jest wtrącanie się w nie swój wątek i prowokowanie innych klanów...

Z całym szacunkiem, ale pisząc to Ty sir Luca wtrąciłeś się w nie swój wątek

z SoV i OFR spara nie mielismy chyba sie wam klany pomyliły a wyniku z Iron nie postawilem poniewaz to byl  treningowy ale lider zapomnial to wpisac na forum ;)

Nic mi się nie pomyliło, kłamliwy nowicjuszu ! Jesteś niegodny !
    bo żałosne tłumaczenia Szakora są po prostu żałosne

Offline Ghazi

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Ghazi
    « Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 03, 2013, 16:12:11 »
    Słuchaj ja ci mówie to co ja wiem teraz macie zamiar nas nazwac slabeuszami!? jak coś sie nie podoba możemy zrobic spara i sie przekonamy kto mial racje , ale prosze takiej dyskusji tu nie prowadzic ale na PW.
    od mojego lidera dowiedzialem sie ze to nie P_A a ZRP z wami przegrało.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 03, 2013, 16:24:24 wysłana przez Damian13 »

Offline JacekAS

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 03, 2013, 16:28:07 »
    Jak wy nam, tak my wam. Klan BA życzy powodzenia.

Offline CzyzaK

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 03, 2013, 16:36:46 »
    Nieźle Panowie, widzę że wciągnęliście nawet starego wyjadacza Kamillo w Wasze szeregi.

Zastępcy: Damian14 , Kamillo

(click to show/hide)

Offline Ghazi

• Użytkownik
    • Ghazi
    « Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 03, 2013, 16:40:15 »
    jest wiele kamillów :D a jeden gosciu go zbanował za multikonto :( a on nie mial multikonta przeciez ja go znam od kiedy do P_A sie dostałem :)

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 03, 2013, 16:43:55 »
    Nieźle Panowie, widzę że wciągnęliście nawet starego wyjadacza Kamillo w Wasze szeregi.

(click to show/hide)
    To nie ten Kamillo, aż tak to nie jest zrozpaczony, by dołączać do takiego klanu...
    POzdrawiam
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 03, 2013, 17:00:06 »
    To nie ten Kamillo, aż tak to nie jest zrozpaczony, by dołączać do takiego klanu...
    POzdrawiam

Z tego co wiem to w ogóle nie jest zrozpaczony :)

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline marcol131

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • PCH_Bogdan_z_Marcolowa
    « Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 03, 2013, 17:15:19 »
    Ja tylko chce by opublikowane zostały wszystkie wyniki ich oficjalnych meczów, otóż to czuje się pokrzywdzony nie mogąc się chwalić zwycięstwem z tym mocnym klanem, bowiem nie opublikowali oni wyniku w swoim wątku, co oznacza że nie uznają tego spotkania, a powinni ! Cierpi na tym mój honor, moja duma i godność ! Dopuszczają się niegodnych czynów zatajania porażek....

Kogo prowokuję ? Napisałem po prostu prawdę... chyba mam prawo, no nie ?

Prawda jest taka ...  Dołączyłem do ZRP zrekrutowany przez Szkarnula . Byłem bardzo szczęśliwy , bo był to pierwszy klan , który sam mi zaproponował członkostwo . Poznałem  w nim gracza Patoxa , z którym się mocno zakumplowaliśmy . Gdy podszkoliłem się w wirtualnym strzelectwie i fechtunku klan miał brać udział w sparingu z z klanem  " of_Sparta" . Niestety , jak się później dowiedzieliśmy , ten klan się rozpadł przed sparingiem ... Około miesiąc później klan nagle się rozpadł z powodu odejścia samego Lidera do innego klanu ( w tym 3/4 klanu lecz nie była to fuzja ,a  przejście z swojej woli ) .  Razem z Patoxem i dwoma innymi użytkownikami (Troll i Misiu_123) postanowiliśmy założyć nowy klan :  P_A . Składał się on na początku z tych , którzy nie przeszli  z Liderem do innego klanu . Zdobyliśmy dużo członków (w 2 tyg.  sześciu nowych członków) , a sam Szkarnul widząc jak się rozwijamy postanowił stworzyć jeszcze raz ZRP  i zaproponował nam sparing . Z chęcią go przyjęliśmy  by na nim się odegrać  lecz nie mieliśmy jeszcze odpowiedniego doświadczenia , by wygrać  więc w ostateczności przegraliśmy 12:8  ( http://www.zakonrycerzypolskich.tnb.pl/forum/viewthread.php?forum_id=6&thread_id=32    jak widać na stronie ZRP ) . ZRP znowu się rozpadło , a my w tym czasie graliśmy jeszcze 3 sparingi ( 2 z REXUS i jeden (treningowy) z IRON .

Wszystko zgodnie z prawdą ... Możliwe, że chodziło Tobie o  ZRP , ale muszę Ciebie tutaj zasmucić , ponieważ nie jesteśmy ZRP , tylko powstaliśmy z członków , którzy nie przeszli do innego klanu razem z liderem !
    Co raz mniej wieże w to że masz 18 lat, twoja ortografia mówi sama za siebie.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 03, 2013, 17:16:14 »
    Ostatni raz proszę o zaprzestanie offtopu. Co do publikowania wyników i innych, nasze forum nie reguluje tej sprawy, a więc wszelkie wątpliwości ws. wyników i tego co wstawia dany klan proszę rozwiązywać na PW, my usuwamy i karzemy za treści niezgodne z regulaminem. A więc tak jak Luca wspomniał, proszę trzymać się tematu a wątpliwości ws. wyników rozwiązywać na PW, inaczej będzie to "nagradzane".

Offline CzyzaK

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #24 dnia: Stycznia 03, 2013, 19:15:55 »
    (click to show/hide)

Życzę powodzenia, w końcu Polacy mogą chlubić się nie tylko husarią, ale także łucznikami ! :)

Offline Dawidexe

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Stycznia 04, 2013, 00:43:54 »
    Ostatni raz proszę o zaprzestanie offtopu. Co do publikowania wyników i innych, nasze forum nie reguluje tej sprawy, a więc wszelkie wątpliwości ws. wyników i tego co wstawia dany klan proszę rozwiązywać na PW, my usuwamy i karzemy za treści niezgodne z regulaminem. A więc tak jak Luca wspomniał, proszę trzymać się tematu a wątpliwości ws. wyników rozwiązywać na PW, inaczej będzie to "nagradzane".

Nie rozumiem czemu nie mogę się kłócić o te wyniki publicznie? Przecież po to jest forum by o sprawach danych klanów dyskutować

Aha Marcol , dobrze wiem z kim grałem i dobrze wiem że z wami, także nie fanzol że pomyliłem was z ZRP bo to Ty sam ustawiałeś ten mecz z moim kumplem, skończ kłamać,

Piotruś nie wiem kto może mieć foty, ale najpewniej ma je Blacha, on wtedy był od umawiania meczów, w sumie, zawsze to robił ;D

@ tak Damian, ani OFR ani SoV nie miało z wami spara bo zwyczajnie szkoda wtedy była na was i spar czasu, dlatego zamiast sparingu wzięliśmy z wami mecze oficjalne które dwukrotnie przyniosły taki sam, tragiczny w skutkach dla was rezultat, pozdrawiam i nakłaniam do mówienia prawdy

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • MC Rhodok
    « Odpowiedź #26 dnia: Stycznia 04, 2013, 00:46:57 »
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15625.0

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #27 dnia: Stycznia 04, 2013, 08:15:14 »
    Nie rozumiem czemu nie mogę się kłócić o te wyniki publicznie? Przecież po to jest forum by o sprawach danych klanów dyskutować
    (...)
    Kłócić się nie możesz bo nie, bo tak jest postanowione w regulaminie, co do dyskusji, a dyskutuj sobie do woli, tylko się nie wykłócaj.

A jakbyś jeszcze nie był przekonany to na zachętę dostaniesz 25 pkt ostrzeżeń za zaśmiecanie działu klanowego.

Z całym szacunkiem, ale pisząc to Ty sir Luca wtrąciłeś się w nie swój wątek
    (...)
    Widzisz, różnica polega na tym, że ja jestem moderatorem i moim zadaniem jest wtrącać się w nie swoje wątki aby pilnować porządku na forum... A za niestosowanie się do zaleceń moderatora dorzucę jeszcze z 5 pkt.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Ghazi

• Użytkownik
    • Ghazi
    « Odpowiedź #28 dnia: Stycznia 04, 2013, 16:41:20 »
    Z Życia Klanu...
    Nowy Ts: 91.205.75.65 kanał Polish Archers  Hasło: P_A
    Do klanu dołaczył Jakub :)

Offline Dawidexe

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Stycznia 04, 2013, 17:44:21 »
    Powodzenia

http://forums.taleworlds.com/index.php?topic=231100.0

Nie gralismy z P_A.

Edek, to był jeden z meczów umówionych 5 minut przed startem, mieliśmy nie jeden taki gdzie graliśmy dla zabawy, by się pośmiać 6v6 gdzie zwycięstwa z takimi klanami były pewne, zawsze to jeden zielony więcej, Ciebie pewnie wtedy nie było, ale ja i Pietruś pamiętamy ten mecz, a w temacie pewnie Blacha zapomniał uzupełnić i tyle
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 04, 2013, 19:12:24 wysłana przez Dawidexe »