Ostatni raz proszę o zaprzestanie offtopu. Co do publikowania wyników i innych, nasze forum nie reguluje tej sprawy, a więc wszelkie wątpliwości ws. wyników i tego co wstawia dany klan proszę rozwiązywać na PW, my usuwamy i karzemy za treści niezgodne z regulaminem. A więc tak jak Luca wspomniał, proszę trzymać się tematu a wątpliwości ws. wyników rozwiązywać na PW, inaczej będzie to "nagradzane".
Nie rozumiem czemu nie mogę się kłócić o te wyniki publicznie? Przecież po to jest forum by o sprawach danych klanów dyskutować
Aha Marcol , dobrze wiem z kim grałem i dobrze wiem że z wami, także nie fanzol że pomyliłem was z ZRP bo to Ty sam ustawiałeś ten mecz z moim kumplem, skończ kłamać,
Piotruś nie wiem kto może mieć foty, ale najpewniej ma je Blacha, on wtedy był od umawiania meczów, w sumie, zawsze to robił ;D
@ tak Damian, ani OFR ani SoV nie miało z wami spara bo zwyczajnie szkoda wtedy była na was i spar czasu, dlatego zamiast sparingu wzięliśmy z wami mecze oficjalne które dwukrotnie przyniosły taki sam, tragiczny w skutkach dla was rezultat, pozdrawiam i nakłaniam do mówienia prawdy