Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Napoleonic Wars][3pp] 3. Pułk Piechoty  (Przeczytany 11481 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kowcioo

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [Napoleonic Wars][3pp]3. Pułk Piechoty
    « Odpowiedź #30 dnia: Stycznia 02, 2013, 14:34:59 »
    Otóż skoro domagasz się wyjaśnień przyczyny są następujące.
     Ta decyzja nie była łatwa, więc przedyskutowałem ją z całym pułkiem obecnym wczoraj na bitwie. Kowcioo wykazywał w pewnym stopniu pogardę dla innych członków pułku, nie panował nad emocjami, a w ostatnią sobotę wyszedł z bitwy przeklinając. Awansował ludzi bez konsultacji, oraz nie był w stanie zrozumieć, że mimo wszystko jest to tylko gra, kładziemy większy nacisk na zabawę i jeszcze nie jesteśmy tak elitarnym pułkiem.
    Na Kowciaa były liczne skargi co skłoniło mnie do rozważenie tej decyzji. Ta decyzja nie jest moją samowolką, a została ustalona co podkreślam,  z całym pułkiem.

Do Kowciaa apeluję o zniesienie tego z honorem i dostrzeżenie błędów w swoim zachowaniu,

pozdrawiam,
    Czoło

Otóż chcę Cie uświadomić, że ja panuję nad swoimi emocjami i to bardzo dobrze. Konsultacja była i może to potwierdzić parę osób. I niestety nie wyszedłem przeklinając (masz chyba złe źródła informacji), a oddałem Jakubowi jego obiecane PRZEZ CIEBIE dowództwo, tym samym zgłaszając mu, że mam trening na c-rpg. Tak więc bardzo proszę o nie pisanie takich głupstw i plotek na mój temat. Ja osobiście w tej rozmowie brał udziału już nie zamierzam. Wypisujcie sobie już co chcecie, byle by nie mijało się to z prawdą na mój temat, bo jakby to Polak powiedział, tak naprawdę "gówno" wiecie o mnie i moich emocjach.

Nie pozdrawiam
    Kowcioo

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #31 dnia: Stycznia 02, 2013, 15:53:42 »
    Proszę takie rozmowy jak wyżej toczyć na PW.

Offline KomandorCzolo

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #32 dnia: Stycznia 12, 2013, 11:47:15 »
    3 Pułk Piechoty wstawia oficjalną drużynę na turniej groupfightingu. Zobaczymy jak nam pójdzie :)
    Nazwa drużyny: "Czoło's Bayonets Team"