KoH vs Żeliwo - Statystycznie rzecz biorąc to KoH lepiej wygląda w tabeli. Także doświadczenie stoi po stronie KoHu. Ów klan trwa juz dość sporo czasu a Żeliwo został niedawno utworzony, brak zgrania i krótszy staż na pewno nie pomogą Żeliwo w zwycięstwie jednak brak Goku w KoHu moze rozwiązać zupelnie onaczej ta sprawe.
Zabawny jesteś :)
KoH lepiej wygląda w tabeli bo spinali tyłki i grali do ostatniej rundy :) Ale i tak wypadną gorzej od ŻeliWO ;C
Doświadczenie wgl nie stoi po stronie KoH-u, ŻeliWO to połączenie : ŻeliPaPą (ludzie grają ze sobą tam bardzo długo) i WV to samo co u ŻP :)
Brak zgrania powiadasz? Czyli najlepszy dowódca w Polsce, może i na świecie Blackitt, twoim zdaniem źle dowodzi? Zgranie jest bardzo duże w tym klanie.
Brak Goka? On nic by im na meczu nie pomógł :P Dostałby po tyłku i płakał na serverze po czym, odszedł by z klanu KoH bo nic by go tam już nie trzymało. On chce tylko dokopać ŻP i dlatego jest w tym klanie.
Alpaka następnym razem proszę nie pisz takich rzeczy...
P.S
Przepraszam za post nie na temat.
Exetes z tego co pamiętam nikt z KoHu nigdy mnie nie jechał :) Już wiem skąd znam twój nick, pamiętam jak po jakimś evencie płakałeś, że jest psychicznie chory bo strzelałem ci banie :DD
Alpaka - ŻeliWO to nie klan, to tylko nazwa na Puchar Polski. WV i ŻP grają se sobą bardzo długo to oni stanowili trzon Trinity, więc twoje twierdzenia co do tego, że są młodymi klanami jest błędne.