Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zakłady  (Przeczytany 22062 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Turek

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Odp: Zakłady
    « Odpowiedź #75 dnia: Stycznia 07, 2013, 15:28:00 »
    KoH v Żeliwo                         Żeliwo
    WSC vs GoW                         WSC
    HITMEN vs Warriors               HITMEN
    IK vs AK                                  AK
    CoW vs PE                             PE

Offline Wojan

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Wojan
    Odp: Zakłady
    « Odpowiedź #76 dnia: Stycznia 07, 2013, 16:20:28 »
    KoH v Żeliwo                        
    WSC vs GoW                        
    HITMEN vs Warriors              Tego meczu nie obstawiam :)
    IK vs AK                                 
    CoW vs PE                           

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    Odp: Odp: Stare zakłady
    « Odpowiedź #77 dnia: Stycznia 07, 2013, 20:54:18 »
    KoH vs Żeliwo  - Statystycznie rzecz biorąc to KoH lepiej wygląda w tabeli. Także doświadczenie stoi po stronie KoHu. Ów klan trwa juz dość sporo czasu a Żeliwo został niedawno utworzony, brak zgrania i krótszy staż na pewno nie pomogą Żeliwo w zwycięstwie jednak brak Goku w KoHu moze rozwiązać zupelnie onaczej ta sprawe.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Overgrowth

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #78 dnia: Stycznia 07, 2013, 20:57:24 »
    KoH vs Żeliwo  - Statystycznie rzecz biorąc to KoH lepiej wygląda w tabeli. Także doświadczenie stoi po stronie KoHu. Ów klan trwa juz dość sporo czasu a Żeliwo został niedawno utworzony, brak zgrania i krótszy staż na pewno nie pomogą Żeliwo w zwycięstwie jednak brak Goku w KoHu moze rozwiązać zupelnie onaczej ta sprawe.
    Tak to jest jak się nie ma pojęcia a chce "zabłysnąć" wiedzą XD Nie, nie mam nic do tego jak obstawiłeś, Twoja sprawa ale cały wywód spowodował, że oplułem monitor XD

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #79 dnia: Stycznia 07, 2013, 21:17:14 »

Zabawny jesteś :)
    KoH lepiej wygląda w tabeli bo spinali tyłki i grali do ostatniej rundy :) Ale i tak wypadną gorzej od ŻeliWO ;C
    Doświadczenie wgl nie stoi po stronie KoH-u, ŻeliWO to połączenie : ŻeliPaPą (ludzie grają ze sobą tam bardzo długo) i WV to samo co u ŻP :)
    Brak zgrania powiadasz? Czyli najlepszy dowódca w Polsce, może i na świecie Blackitt, twoim zdaniem źle dowodzi? Zgranie jest bardzo duże w tym klanie.
    Brak Goka? On nic by im na meczu nie pomógł :P Dostałby po tyłku i płakał na serverze po czym, odszedł by z klanu KoH bo nic by go tam już nie trzymało. On chce tylko dokopać ŻP i dlatego jest w tym klanie.

Alpaka następnym razem proszę nie pisz takich rzeczy...

P.S
    Przepraszam za post nie na temat.

Exetes z tego co pamiętam nikt z KoHu nigdy mnie nie jechał :) Już wiem skąd znam twój nick, pamiętam jak po jakimś evencie płakałeś, że jest psychicznie chory bo strzelałem ci banie :DD

Alpaka - ŻeliWO to nie klan, to tylko nazwa na Puchar Polski. WV i ŻP grają se sobą bardzo długo to oni stanowili trzon Trinity, więc twoje twierdzenia co do tego, że są młodymi klanami jest błędne.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 08, 2013, 14:37:36 wysłana przez Blast »

Offline Jagang

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Sword_of_Valor
      • SwordOfValor
    « Odpowiedź #80 dnia: Stycznia 07, 2013, 21:46:17 »
    Przecież to jego zdanie, rzucacie się jakby uraził waszą dumę, ehh w sumie pewnie tak zrobił, ale nie odchodźmy od tematu.
    Makaveli tha don thats why they tell me im moving it on

Offline Overgrowth

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #81 dnia: Stycznia 07, 2013, 22:27:12 »
    Kolo, ja się nie czepiałem do jego zdania, nawet to zaznaczyłem - zauważyłem tylko ewidentne błędy w jego poście

Offline Rispat La Point

• Użytkownik
    • Piwa: -9
    « Odpowiedź #82 dnia: Stycznia 07, 2013, 23:17:40 »
    Nie martw się BlasT stęskniłem się do skopania twojego tyłka :*
    P.S BlasT widziałem powstawanie ŻP, widziałem jak grali WV więc coś tam o was wiem, więc postaram się napsuć wam humoru ;D

Offline Strygwyr

• Użytkownik
    • Piwa: -4
    « Odpowiedź #83 dnia: Stycznia 07, 2013, 23:29:43 »
    Nie martw się BlasT stęskniłem się do skopania twojego tyłka :*
    P.S BlasT widziałem powstawanie ŻP, widziałem jak grali WV więc coś tam o was wiem, więc postaram się napsuć wam humoru ;D
    Kim ty jestes?

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • MC Rhodok
    « Odpowiedź #84 dnia: Stycznia 07, 2013, 23:30:53 »
    Tak to jest jak się nie ma pojęcia a chce "zabłysnąć" wiedzą XD Nie, nie mam nic do tego jak obstawiłeś, Twoja sprawa ale cały wywód spowodował, że oplułem monitor XD

chce "zabłysnąć" wiedzą xD

Żeliwo to młody klan, powstał dosłownie przed rozpoczęciem Pucharu. KoH to klan z dłuższą tradycja. Wskaż mi gdzie w mojej dedukcji jest bląd ;)

Zabawny jesteś :)
    KoH lepiej wygląda w tabeli bo spinali tyłki i grali do ostatniej rundy :) Ale i tak wypadną gorzej od ŻeliWO ;C
    Doświadczenie wgl nie stoi po stronie KoH-u, ŻeliWO to połączenie : ŻeliPaPą (ludzie grają ze sobą tam bardzo długo) i WV to samo co u ŻP :)
    Brak zgrania powiadasz? Czyli najlepszy dowódca w Polsce, może i na świecie Blackitt, twoim zdaniem źle dowodzi? Zgranie jest bardzo duże w tym klanie.
    Brak Goka? On nic by im na meczu nie pomógł :P Dostałby po tyłku i płakał na serverze po czym, odszedł by z klanu KoH bo nic by go tam już nie trzymało. On chce tylko dokopać ŻP i dlatego jest w tym klanie.

Alpaka następnym razem proszę nie pisz takich rzeczy...

P.S
    Przepraszam za post nie na temat.

hahahaha xD wiedziałem, że wkońcu znajdzie się jakiś obrońca.

Alpaka następnym razem proszę nie pisz takich rzeczy... - trzeba wkońcu pogodzić się z prawdą
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15625.0

Offline Rispat La Point

• Użytkownik
    • Piwa: -9
    « Odpowiedź #85 dnia: Stycznia 08, 2013, 07:23:07 »
    Jestem Exetesem, podszkoliłem się na noobach z ZKM;u a później poleciałem pokolei przez takie klany jak Ref i Ofr no i znalazłem się po przerwie w KoHu ;P

Offline VenuM

• Użytkownik
    « Odpowiedź #86 dnia: Stycznia 08, 2013, 11:07:54 »
    BlasT, Goku Banita kazał przekazać :D

<ciach>

A ty sekretarka i oczywiście przyleciałeś na forum i przykleiłeś...
    25 pkt za głupotę i kaleczenie języka polskiego.
    A, dodatkowe 25 pkt. za posiadanie multikonta.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 08, 2013, 11:19:59 wysłana przez sir Luca »

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #87 dnia: Stycznia 08, 2013, 11:41:43 »
    Wróce do domu to usunę te posty. Od teraz proszę pisać tylko zakłady i ew. Komentarz. Leczcie kompleksy gdzieś indziej, dla niektórych te zakłady to tylko zabawa a nie całe życie... Tyle w temacie. Od teraz proszę o same zakłady.

Offline Overgrowth

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #88 dnia: Stycznia 08, 2013, 12:51:36 »
    Żeliwo to młody klan, powstał dosłownie przed rozpoczęciem Pucharu. KoH to klan z dłuższą tradycja. Wskaż mi gdzie w mojej dedukcji jest bląd ;)
    Tu jest błąd, że oba te klany grają znacznie dłużej niż KoH. TU jest błąd, ja go tylko zauważyłem a zaraz pod moim postem rozpoczął się flame.

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #89 dnia: Stycznia 08, 2013, 14:26:03 »
    Może już nie róbcie tu offtopu...Każdy ma swoje przekonania.