Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: 1 Kolejka (HITMEN 4:16 GoW) Hitmen Clan vs Guards of Warband (Grupa B)  (Przeczytany 5615 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    Odp: (12-19.12.12r.) Hitmen Clan vs Guards of Warband (Grupa B)
    « Odpowiedź #15 dnia: Grudnia 21, 2012, 14:26:07 »
     Od siebie dodam że jeszcze inni mają nocki, więc tempo pracy przyspieszone ;) W ogóle wtf, wiadomo że w sobotę bywają pochlej party, ale one i tak są pod wieczór a nie w dzień, wtedy niby się człowiek uczy, ale w dzień w niedziele o_O Niedzielne obiadki które jedzą cały dzień, wystygnie, mama nie pozwoli? A mecz i tak się nie odbędzie bo koniec świata ^^

DOWN: Po za tym z tego co wiem to nie my się zarzekaliśmy że między innymi jakieś tam rozgrywki w innym turnieju będą kolidować z Pucharem Polski, co już raz miało miejsce ;) Ale jak wyżej, to w sumie już nie ważne, bo koniec świata, więc idę spełniać mój plan zagłady. Miło było Was poznać.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 21, 2012, 14:39:55 wysłana przez Filcefix »

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 21, 2012, 14:27:25 »
    Do dzisiaj macie czas podać termin. A takie tłumaczenia to przy mojej dużej sympatii do HITMENów to dziecinada, zapisywaliście się do turnieju to trzeba było się liczyć z takimi rzeczami i myśleć o tym przed tym. Czekam do dzisiaj na termin, jeśli się nie pojawi podejmę ostateczną decyzję ws. meczu.

Po za tym z tego co wiem to nie my się zarzekaliśmy że między innymi jakieś tam rozgrywki w innym turnieju będą kolidować z Pucharem Polski, co już raz miało miejsce ;) Ale jak wyżej, to w sumie już nie ważne, bo koniec świata, więc idę spełniać mój plan zagłady. Miło było Was poznać.

Na tej samej zasadzie można wysnuć stwierdzenie, że "jakieś" tam pochlej party też nie miały kolidować z Pucharem. A wiec darujmy sobie takie bezsensowne przepychanki, i trochę zrozumienia i ludzkiego podejścia dla obu stron.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 21, 2012, 14:48:36 wysłana przez ^IvE »

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #17 dnia: Grudnia 21, 2012, 14:31:26 »
    IvE, i ty mnie mówisz, że ja stronniczy jestem? A spróbuj mi posta skasować.

Yoda proponuje kompromis, każda ze stron trochę ustąpi, to dobre rozwiązanie, sprawiedliwe. Czemu Hitmeni mają ustąpić całkowicie stronie która tak naprawdę jest winna całej tej sytuacji!? Bo tobie nie pasuje???
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 21, 2012, 14:34:09 »
    IvE, i ty mnie mówisz, że ja stronniczy jestem? A spróbuj mi posta skasować.

Yoda proponuje kompromis, każda ze stron trochę ustąpi, to dobre rozwiązanie, czemu mamy ułatwiać sprawę stronie która tak naprawdę jest winna całej tej sytuacji!?

Znam dobrze sytuację i oba klany są winne. Nikomu sprawy nie będę ułatwiał.. daje po prostu czas na ustalenie daty po ludzku. Jeśli klany się nie dogadają, to sam im wyznaczę termin i zagrają tym co mają i biorę pod uwagę właśnie propozycje daty Yody. Co nie zmienia faktu że oba klany powinny się wstydzić.

EDIT:

Przypominam o tym że:

Proszę o wypowiadanie się tylko HITMENów i GoWu i tylko na temat dat, wszelkie inne komentarze są zbyteczne i zostaną usunięte i nagrodzone.

Zacznę od tego, że wypowiadam się w imieniu własnym. Ive, może zanim następnym razem wytkniesz nam dziecinność i coś tam jeszcze pukniesz się ze dwa razy w głowę? Polecam. Hitmen to nie klanik powstały tydzień temu. My naprawdę już mamy swoje lata i każdy z nas pracuje a mimo to przymykamy oko na żenujące teksty strony przeciownej, jacy to są zapracowani w tygodniu, jak to się uczą przed świętami itp. Dajemy propozycje które są torpedowane, bo wszystko nie pasuje i ma być dostosowane do woli klanu, o którym nigdy nie słyszałem i zapewne nie usłyszę.
    Zapraszasz nas intensywnie do wzięcia udziału w swoim turnieju, a teraz obrażasz zamiast konsktruktywnie coś zaproponować. Słabiutko.

Taaa.. emocje zawsze biorą górę, po prostu piszę o tym że GoW miał powody aby nie grać, wy też mieliście a więc negowanie ważności i słuszności powodów drugiej strony jest dziecinne gdy sami też macie swoje powody-  o to chodzi.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 21, 2012, 18:06:03 wysłana przez ^IvE »

Offline Voland_s

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #19 dnia: Grudnia 21, 2012, 16:08:56 »
    Zacznę od tego, że wypowiadam się w imieniu własnym. Ive, może zanim następnym razem wytkniesz nam dziecinność i coś tam jeszcze pukniesz się ze dwa razy w głowę? Polecam. Hitmen to nie klanik powstały tydzień temu. My naprawdę już mamy swoje lata i każdy z nas pracuje a mimo to przymykamy oko na żenujące teksty strony przeciownej, jacy to są zapracowani w tygodniu, jak to się uczą przed świętami itp. Dajemy propozycje które są torpedowane, bo wszystko nie pasuje i ma być dostosowane do woli klanu, o którym nigdy nie słyszałem i zapewne nie usłyszę.
    Zapraszasz nas intensywnie do wzięcia udziału w swoim turnieju, a teraz obrażasz zamiast konsktruktywnie coś zaproponować. Słabiutko.

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #20 dnia: Grudnia 21, 2012, 16:57:24 »
    Wygląda na to, że mecz się nie odbędzie, ale nawet gdyby wydaje mi się, że godzina 20.00 (przynajmniej dla niektórych) może być zbyt późna tym bardziej, iż mecz skończyłby się o ok. 22.00 - 22.30 a w końcu następnego dnia trzeba iść do pracy czy czegokolwiek innego.

Zaproponowałem 18:30, gdyby mecz trwałby nawet 2h to i tak kończyłby się bardzo wcześnie.
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #21 dnia: Grudnia 21, 2012, 17:04:30 »
    Zaproponowałem 18:30, gdyby mecz trwałby nawet 2h to i tak kończyłby się bardzo wcześnie.

Stracony cały mecz Barcelony + kawałek Realu Madryt.

Wyśrodkowałem czas, mając nadzieję, że to da możliwość kompromisu. Równie dobrze ja mogę zaproponować kompromis 30 minut po naszym proponowanym czasie i będzie 15:30. Pasuje?

W pierwszym terminie zaproponowaliśmy kilka dat, klan GoW rzucił łącznie jedną (bo w sobotę grają turniej, więc niedziela), i to jeszcze wieczorną (przed poniedziałkiem). Udało nam się zebrać ludzi na środę 18, ostatni możliwy termin, sami wyszliśmy z taką propozycją, która została odrzucona. I to my, równorzędnie, ponosimy karę (tak nazywam kolejny tydzień męczenia się z umawianiem) za to, że chcieliśmy zmieścić się w terminie. To nie jest sprawiedliwe, choć pewnie jeden z organizatorów sprawiedliwością to nazywa.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Grudnia 21, 2012, 18:11:46 »
    W pierwszym terminie zaproponowaliśmy kilka dat, klan GoW rzucił łącznie jedną (bo w sobotę grają turniej, więc niedziela), i to jeszcze wieczorną (przed poniedziałkiem). Udało nam się zebrać ludzi na środę 18, ostatni możliwy termin, sami wyszliśmy z taką propozycją, która została odrzucona. I to my, równorzędnie, ponosimy karę (tak nazywam kolejny tydzień męczenia się z umawianiem) za to, że chcieliśmy zmieścić się w terminie. To nie jest sprawiedliwe, choć pewnie jeden z organizatorów sprawiedliwością to nazywa.

Dopiero od drugiej kolejki liczba podanych dat liczy się przy ustalaniu walkoweru dla danej drużyny, a więc argument to jest żaden. Wziąłem to jednak pod uwagę i od teraz będzie to miało wiążące znaczenie przy rozbieżnościach.. wypada mi tylko być przykro, iż nie potrafiliście się dogadać i trzeba takie rozwiązana wprowadzać. No ale jak już napisałem to obowiązuje dopiero od drugiej kolejki. Do tego od początku oba klany wyraźnie unikają meczu w moim mniemaniu, to moja opinia i trudno biorę za nią odpowiedzialność. Jeśli klany się nie dogadają sam wyznaczę termin i wezmę pod uwagę wszelkie uwagi obu klanów i postaram się ustawić taki termin który będzie najbardziej sprawiedliwy odnośnie do sytuacji.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Grudnia 21, 2012, 23:08:14 »
    Datę meczu wyznaczam na Niedziele 23.12.2012 na godzinę 16:30. Drużyny zagrają takim składem jaki się zbierze. Powodzenia. Mecz będę sędziował osobiście. Decyzja jest ostateczna.

A drużynom następnym razem radzę nie kwestionować decyzji administracji, nie dyskutować i umawiać się w terminie.

W temacie zostaną wstawione jeszcze tylko wyniki, bo widzę że rozsądku nie mam co się domagać.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 22, 2012, 13:12:00 wysłana przez ^IvE »

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    1 Kolejka (HITMEN 4:16 GoW) Hitmen Clan vs Guards of Warband (Grupa B)
    « Odpowiedź #24 dnia: Grudnia 23, 2012, 18:10:47 »

Wynik:
    HITMEN 4:16 GoW

Zrzuty:
    (click to show/hide)