Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Poradnik-misje-"POTOP"  (Przeczytany 52241 razy)

Opis tematu: częstochowa,warszawa,nowy chan,hetman....

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kacp2003

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Poradnik-misje-"POTOP"
    « Odpowiedź #15 dnia: Czerwca 15, 2014, 01:18:27 »
    Opowiem o niezpodziance w misji potop. Doprowadzamy do uzyskania na mapie tylko Rzeczypospolitej i Chanatu Krymskiego. Potem pojawia się Pancerny Kozak i mówi że, chce się z nami zobaczyć De Clevermont . Jednk to nie on. Pojawia się gościu (podpis szlachcic) . Cytuję:
    Kim jesteś i czego chcesz?
    Nie odmawiaj mej prośbie,Panie.
    Radzę zwrócić się do mojego kanclerza.
    Kanclerz już więcej ci się nie przyda.

Latem 1656 roku,potężny Król Kacper Pierwszy (ja) ,niezwyciężony wódz, padł rażony kindżałem  najemnego zabujcy.
     Sic transit gloria mundi
    (Tak przemija chwała tego świata)
                                           " Dzieję niespokojnych lat "                                                       
                                                                                                                                                                         Wierny Panfucy z Nowogrodu