Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pytania i wątpliwości  (Przeczytany 52275 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gaspar

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: Pytania i wątpliwości
    « Odpowiedź #30 dnia: Stycznia 07, 2013, 21:00:47 »
     Pod koniec tygodnia (lub wcześniej) powiecie czy może opublikujecie coś ciekawego?

Jedna rzecz mnie męczy. Na polu bitwy będzie taki minotaur (raczej będzie mieć rogi:)  To było by bez sensu gdyby po przez trafienie strzałą czy bełtem w rogi zadalibyśmy mu obrażenia. Oczywiście to byłoby bez sensu. Minotaur będzie ,,walić toporkiem'' czy szarżować rogami. Co byłoby ciekawe i dosyć jemu podobne.

Offline mk1

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #31 dnia: Stycznia 09, 2013, 13:13:20 »
    czy da radę grać na słabszym sprzęcie np.na laptopie mam starego lapka po obejrzeniu filmiku  bardzo chciałbym zagrać w tego moda

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    • Znany jako Dalekowidz
    « Odpowiedź #32 dnia: Stycznia 09, 2013, 15:57:43 »
    Gdzieś było napisane, że nawet Filc w to grał. NAWET FILC.
    (click to show/hide)

Offline Gaspar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Stycznia 12, 2013, 22:07:21 »
    Powiecie nam coś ciekawego? Albo opublikujecie jakąś Mona Lise?

Offline LeperMessiah

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • Como estais amigos ?
    « Odpowiedź #34 dnia: Stycznia 13, 2013, 15:24:41 »
    Może daj im czas - to też są ludzie.  Jak będą coś mieli to raczej wrzucą.
    Terror, terror leci przez wieś. Ścigani czy ścigający? Szaleni i okrutni z wściekłości czy ze strachu? Przelecą,
    nie wstrzymując koni? Czy też rozjarzy się za chwilę noc ogniem gorejących strzech?
    Cicho, cicho, dzieci...
    Mamo, czy to demony? Czy to Dziki Gon? Zmory z piekła rodem? Mamo, mamo!
    Cicho, cicho, dzieci. To nie demony, nie diabły...
    Gorzej.
    To ludzie

Offline Devil_Imp

• Użytkownik
    • Piwa: 9
    « Odpowiedź #35 dnia: Stycznia 16, 2013, 02:12:57 »
    Powiecie nam coś ciekawego? Albo opublikujecie jakąś Mona Lise?
    Niestety, na naszej drodze pociesznego tworzenia moda stanęła groźba sesji, a świat Antagarichu pogrążył się w mroku kolokwiów... Także więc nie spodziewajcie się jakichś rewolucyjnych materiałów w najbliższym czasie.
    Uwaga: Zanim zadasz pytanie w wątku zajrzyj do FAQ, znajdującego się na pierwszej stronie, być może znajdziesz tam odpowiedź :)

Offline Gaspar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Stycznia 18, 2013, 17:27:01 »
    Po sesji coś nam zaprezentujecie? Albo w wasze ferię(o ile będziecie chcieli robić moda). Jestem pewnie jak inni zniecierpliwiony i zafascynowany waszą pracą :)

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #37 dnia: Stycznia 18, 2013, 17:41:43 »
    Aktualnie wszyscy magowie i nekromanci z Antagariachu zaprzestali badań nad nowymi czarami i próbują rozwiązać skomplikowane szyfry z antycznego artefaktu znanego jako egzamin z analizy matematycznej.
    A tak na serio mamy w planie udostępnić niedługo pewną garść informacji z postępów prac ale jak już powiedział Imp sesja jak zwykle zaskoczyła studentów i pokrzyżowała plany.

Offline dew350

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Archanioł Inkwizytor
    « Odpowiedź #38 dnia: Lutego 09, 2013, 18:24:13 »
    ja mam kilka głupich pytań
    1.nad czym teraz pracujecie ?
    2.kiedy może wyjść beta ?
    3.będzie takie zaklęcie dla maga na przywołanie jakiegoś stwora (nie mówię tu o wskrzeszaniu trupów)
    4.Ulepszenia miasta będą takie same jak w heroes ?

^_^
    « Ostatnia zmiana: Lutego 14, 2013, 15:21:56 wysłana przez dew350 »
    Follow the damn train CJ

Offline Mr. Bio

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 16
    • ^Zielony kwadracik -> robię moda :)
      • Chronicles of Might and Magic
    « Odpowiedź #39 dnia: Lutego 14, 2013, 18:08:43 »
    1.nad czym teraz pracujecie ?
    2.kiedy może wyjść beta ?
    3.będzie takie zaklęcie dla maga na przywołanie jakiegoś stwora (nie mówię tu o wskrzeszaniu trupów)
    4.Ulepszenia miasta będą takie same jak w heroes ?
    1. Obecnie pracujemy nad nowym trybem gry na multiplayer. Tak, postanowiliśmy, że wydamy multi jako pierwsze, ze względu na nadchodzącą premierę M&B 2. Tak więc możecie być pewni, że ukończymy go szybciej niż singla. Kiedy tryb gry będzie gotowy myślę, że zamieścimy jakieś wideo o charakterze gameplaya :)
    2. Nie jesteśmy w stanie tego przewidzieć.
    3. Oczywiście, można już przywoływać żywiołaki ognia, ziemi i powietrza, żywiołaki wody sobie darujemy ze względu na ich niehumanoidalną postać.
    4. Nie zamierzamy jakoś rewolucjonizować systemu rozwoju miast, ale z pewnością będzie on zmieniony. Planujemy dodać budynki o bardziej przydatnych funkcjach niż te z warbanda, np. siedliska umożliwiające rekrutację silniejszych jednostek (budynki nie będą decydowały o możliwości ulepszania jakichkolwiek jednostek, ich ulepszanie będzie wyglądało jak w warbandzie), gildie magów itp.

Pozdrawiam.

!!!Zanim zadasz jakieś pytanie o moda przeczytaj FAQ w pierwszym poście tematu!!! - klik^

Offline Avenroth

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #40 dnia: Lutego 19, 2013, 00:16:20 »
    Multi pierwsze? Smutłem :(

Offline dew350

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Archanioł Inkwizytor
    « Odpowiedź #41 dnia: Lutego 19, 2013, 07:58:50 »
    tak samo jak ja ale z tego co wiem to jeszcze nic nie wiadomo o M&B 2 więc czemu od razu multi pierwsze
    Follow the damn train CJ

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #42 dnia: Lutego 19, 2013, 13:23:11 »
    Bo je łatwiej zrobić* i testować. Do tego oszczędza nam pisania paru sporych skryptów które dzięki temu można przesunąć na dalszy plan. Szybciej osiągniemy wymierne efekty pracując nad trybem wieloosobowym dlatego to właśnie to jest naszym aktualnym celem(nie mamy wystarczająco dużej mocy przerobowej by wydajnie pracować nad jednym trybem a co dopiero prowadzić pracę równoległe).
    *Przyjmując że większość systyemów bitewnych pisze się na odpowiednim poziomie i zapewnia się im kompatybilność zarówno z SP jak i MP, co jest jednym z naszych celów.

Offline MrAdrianPl

• Użytkownik
    • Piwa: -22
    « Odpowiedź #43 dnia: Lutego 20, 2013, 15:56:02 »
    podobno m&b 2 banerlord ma się ukazać za 3-4 miesiące moje info nie jest potwierdzone tak pisało na jakiejś stronie

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #44 dnia: Lutego 20, 2013, 19:46:41 »
    podobno m&b 2 banerlord ma się ukazać za 3-4 miesiące moje info nie jest potwierdzone tak pisało na jakiejś stronie

Uważaj bo tak się stanie :P Ja cieszę się z faktu że multiplayer ukaże się pierwszy, dzięki czemu będziecie mogli wyhaczyć jakiś dodatkowe dotąd nie spotykane błędy/bugi które mogłyby stanowić problem w SP. Plus jest mniej roboty z tym moim zdaniem.