Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: wargi wilki the last day  (Przeczytany 6655 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aragorn

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: wargi wilki the last day
    « Odpowiedź #15 dnia: Września 03, 2007, 15:41:17 »
    Ja zdobyłem jak pokonałem tych na wilkach i widziałem że da się go kupić w Minas Tirith czy jakos tak :)) lightowe som fajnie nawet ale Rohanowi troche nie wypada... :P

Offline Zedpi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Września 17, 2007, 14:46:18 »
    eee... nie pamiętam... ale w miastach nie daleko stolicy gondoru (nie pamiętam nazw, przepraszam). Tam za rzeką.

Offline Zedpi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Września 17, 2007, 14:47:26 »
    Tak w Minas Tirith własnie tam (ach skleroza...).

Offline Haldir

• Użytkownik
    • Przybywasz tu w rytm kroku w przeznaczeniu...
    « Odpowiedź #18 dnia: Września 17, 2007, 20:20:06 »
    Czyli twierdzisz że w stolicy Gondoru można kupić wilki isengardu? To jest conajmniej śmieszne ;] Osobiście nigdy nie widziałem żebym mógł w jakże pięknym mieście o nazwie Minas Tirith (czy choćby różnych innych miast, np. Lossarnach) kupić jakiegokolwiek warga.
    "Połowy z was nie poznałem i w połowie tak dobrze jak bym chciał a mniej niż połowe chciałbym znać choć w połowie tak dobrze jak na to zasługują"

"Wskrzesmy dawną chwałę z wściekłości siejąc zniszczenia aż wstanie krwawy świt"

Offline Zedpi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Września 24, 2007, 15:46:50 »
    No to miasto obok za rzeką.

Sorki za wpadkę ale dawno nie grałem w TLD i nie jestem jakimś wielkim fanem Tolkiena,
     żeby znać położenie i nazwy miast w Śródziemiu

Offline Bastard

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 07, 2008, 23:10:01 »
    A ja zdobyłem jednego w warga w bitwie( grałem rohimirrem) nawet trochę czasu na nim jeżdziłem bo te dranie okulawiły mojego warhorse :-/ Spoko się na nim jeżdziło szybki, zwrotny, i wytrzymały,

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Sierpnia 08, 2008, 00:01:34 »
    Mnie też się wilki podobają z uwagi na zwrotność, ale albo ja tak świetnie jeźdżę, że mnie white hand riderzy nie mogą dogonić, albo konie Rohirrimów są szybsze, w każdym razie moim zdaniem najlepszy wierzchowiec w TLD to spirited heavy rohirrim warhorse, szybki, zwrotny i dobrze szarżuje, nawet elfickie konie są słabsze :P

Ale odbiegłem od tematu. Jak już powiedziałem wilki może nie są najszybsze, ale wiele nadrabiają zwrotnością, co bardzo się przydaje przeciwko łucznikom, bo szybciej można ich wybić :)

Offline jackman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Czerwca 21, 2012, 09:17:04 »
    nie wiem jak było we wcześniejszej wersji ale w najnowszej wargi atakują nawet po śmierci orka-kierowcy :D
    nie raz widziałem jak sam rozpędzony warg powala piechura.miało to chyba byc jak ugryzienie :D