Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Jak całkiem zabić uwięzionych lordów???  (Przeczytany 7334 razy)

Opis tematu: Jak się ich pozbyć

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline thebadman

• Użytkownik
    • Piwa: 56
    Odp: Jak całkiem zabić uwięzionych lordów???
    « Odpowiedź #15 dnia: Listopada 11, 2012, 12:19:14 »
    Był jeszcze Spells of Gold, który był całkiem dobrym symulatorem kupca w równoległym wymiarze.

Offline Gildian

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #16 dnia: Listopada 16, 2012, 13:14:56 »
    No tak koledzy szczerze powiedziawszy muszę wam wszystkim przyznać rację wasze wypowiedzi na mój wątek mają swoje uzasadnienie i swój sens ,wcześniej pisałem że gdyby istniała możliwość zabójstwa lordów to gra by się inaczej rozwijała ale , była by to tylko totalna rozwałka i chodziło by tylko o to aby zabić wszystkich lordów i zdobyć królestwo,  co niestety mijało by się z celem gry  bo po co  mordować lordów...    cytat:  skoro i tak na ich miejscu pojawili by się nowi  i tak w kółko...

Myślę że otrzymałem dość dużo wyczerpujących odpowiedzi na moje zapytanie...

Offline Eryk1983S

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #17 dnia: Listopada 22, 2012, 23:34:04 »
    Pominęliśmy jednak fakt, że liczba lordów spada, choć nie tak szybko, jakby to się działo za sprawą śmierci. Mianowicie, gdy taki lord zostaje oskarżony o zdradę, przechodzi do innej frakcji, ale jak nagrabi sobie wszędzie, to wyrusza poza Calradię i tyle go widzieli. Na forum są różne tematy i rozbieżne zdania, czy oni kiedyś wracają - mnie się nie zdarzyło.

W każdym razie w tym kontekście myślałem kiedyś nad tym, o czym pisał thebadman, że przydałaby się rotacja postaci. Wymagałoby to jednak większej bazy danych z lordami, a pewnie autorom się już nie chciało. Jakby się jakiemuś modzicielowi nudziło, to przyłączam się do apelu o coś takiego.

Offline thebadman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Listopada 23, 2012, 15:18:22 »
    Lordowie mogą wrócić, jeżeli królestwo będzie im odpowiadało, najczęściej po rebelii.
    Dodatkowo w dip modzie, Władcy mogą dać przebaczenie zbiegłym wasalom swojej kultury.

Offline Kamilos446

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #19 dnia: Grudnia 01, 2012, 10:55:16 »
    Siedzi za granicą, a jeśli była rebelia jego królestwa to u niektórych potrafił nawet zostać wasalem.

Mi się kiedyś zdarzyło na native (ale w podstawce) , że jak obaliłem tego Yarogleka od Vaegirów to jak przejąłem zamek i chciałem, żeby do mnie należał to książę Valdym (czyli ten uzurpator, któremu pomogłem zdobyć tron) mówił, że to lenno da Yaroglekowi i się na to zgodziłem i po paru dniach Yaroglek (chyba) został władcą albo wasalem. A królestwo się nazywało Plebs i było w kolorze szarym. I do tego królestwa dołączali się królowie królestw, które zostały pokonane. Ale zawsze od nich dostawałem zadanie, że mam im wyszkolić 6 players. Tu się zdziwiłem bo nie wiedziałem o co chodzi. I nigdy nie udało mi się wykonać tego zadania.

Offline thebadman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Grudnia 01, 2012, 16:29:36 »
    To są popularne błędy po Rebelii w Native, Neutralni to domyślnie gracz gdy nie ma przynależności - jest więc jedyną jednostką "Królestwa".
    Co do questu, to w nim masz wyszkolić 6 rekrutów na Graczy. ;)