Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Lista klanów, oraz kontakty do nich (Okienko Transferowe zamknięte)  (Przeczytany 19548 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    Odp: Lista klanów, oraz kontakty do nich (Okienko Transferowe otwarte do 12.02.1
    « Odpowiedź #75 dnia: Lutego 12, 2013, 08:05:03 »
    Myślę, że powinniśmy wiedzieć dlaczego. Poproszę o cytat zasady.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    No nie róbcie sobie jaj, przyjmowanie do składu zawodników z klanu, który jeszcze istnieje i całkiem niedawno odpadł z turnieju jest chyba trochę nie w porządku, nie sądzicie? O czymś takim jak zasady fair play słyszeliście? A zwykła ludzka przyzwoitość?
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Rome

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 214
    Nieuczciwe, jak najbardziej

Przed barażami zwróciłem uwagę na CoW, który zapisywał zawodników z IK które odpadło, wtedy też zostało to zignorowane, a Ive i Rome stwierdzili, że wszystko jest w porządku
    Według mnie bezsens

Tutaj się mylisz wtedy to było w porządku, ponieważ klan się rozpadł i ludzie dołączyli do innych istniejących klanów. Teraz sytuacja jest inna. KoH jeszcze istnieje a jedynie odpadł z PP, więc dlaczego miałbym ich przyjmować?
    DANCE OR GET BANNED

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    Ale można wziąć też pod uwagę fakt, że jesteśmy teraz grupą i zezwalamy na multiklanowść. Podania Jurdasa i Warhammera widnieją od kilku dni na forum PE.

Offline Rome

• Moderator
    • Użytkownik
    Dobrze, więc IvE Wam zdecyduje. Póki co wpisuję ich do rostera.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 12, 2013, 11:13:00 wysłana przez Rome »
    DANCE OR GET BANNED

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    Dobrze, więc Jurdas i Warhammer zostali przyjęci do rostera PE.

Bezsens, bezsens jak cholera....

Rozumiem że klany się rozpadły, czy zmieniły w grupy.... Fajnie, ale jednak Ci zawodnicy występowali w barwach innego klanu na PP, co z tego że w trakcie PP zmienili klan skoro występowali w innym, to tak jakby zawodnik jednej z drużyn  w np. Pucharze Narodów Afryki miał grać w drugiej bo jego drużyna odpadła....

Jak się decyduje reprezentować jeden klan to się go nie zmienia na inny , jak to napisał Luca - trochę przyzwoitości...
    (click to show/hide)

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    Dokładnie, zawodnicy występowali już w pucharze jako KoH, więc nie mogą tego robić jako PE. To tak jakby, w Cheampions League Barcelona pokonała Real, i na finał z np. ManU brali sobie Casillasa do składu.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Rozważyłem wątpliwości. Zgadzam się z Lucą, że nie powinno to być zrobione w ten sposób i wprowadziłbym teraz tą zasadę to ograniczającą ale to już trochę za późno. A więc jako, że prawo nie działa wstecz to możecie grać co nie zmienia faktu, że sami wiecie, że taka gra jest nie fair.

Offline Rome

• Moderator
    • Użytkownik
    Odp: Lista klanów, oraz kontakty do nich (Okienko Transferowe ZAMKNIĘTE)
    « Odpowiedź #83 dnia: Lutego 12, 2013, 16:01:29 »
    Okienko zamykam
    DANCE OR GET BANNED