Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kupno gry  (Przeczytany 3062 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: Kupno gry
    « Odpowiedź #15 dnia: Grudnia 12, 2012, 23:54:30 »
    Też widziałem ten komentarz, nie wiadomo kiedy został zamieszczony i jakiej edycji dotyczy... nie wiem, jakiś mało wiarygodny.
    No cóż, niby gra wymaga połączenia z internetem, no to gdzie oprócz steama można grę aktywować? Na cdp.pl? Tam jest rejestracja gry, ale w jaki sposób miałoby to ją aktywować?
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 13, 2012, 00:07:17 wysłana przez HUtH »

Offline Analiticus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 13, 2012, 00:28:18 »
    Moja wersja dzikich pól miała chyba aktywator cd-projektu (zupełnie inny niż ten z taleworlds) i osobne polskie patche więc sam nie wiem. Z warbandem może być podobnie. Na gry-online jest napisane steam w opisie gamebooka więc chyba nie zamieszczają błędnej informacji, ale to też różnie bywa.

Jeżeli rzeczywiście gamebookowa wersja jest na steamie nie bedę płakał przynajmniej bedę mógł wykupić napoleonic wars jak będą zniżki

Offline huth

« Odpowiedź #17 dnia: Grudnia 13, 2012, 01:12:47 »
    Na gry-online mogą się mylić :P
    Ta informacja powinna być napisana na pudełku... no ale nie wiem jak to jest

Offline thebadman

• Użytkownik
    • Piwa: 56
    « Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 13, 2012, 12:39:18 »
    Pozatym słyszałem że steam ma system zabezpieczeń vac więc bałbym się cokolwiek modować bo potem by mi konto zbanowali.
    Serwery z VAC, to takie, które będą wyłapywać cheaty graczy w stylu aimbota(Którego na multi warbanda raczej nie ma), wall hacka itd. Jest ich garstka, bo wymagają steama.

Offline huth

« Odpowiedź #19 dnia: Grudnia 13, 2012, 19:18:49 »
    Przy okazji wybierania nieszczęsnych prezentów na święta byłem w empiku i jest na odwrocie napisane, że potrzebny jest steam, a dokładnie to(jeśli coś tam widać):
    (click to show/hide)

Offline thebadman

• Użytkownik
    • Piwa: 56
    « Odpowiedź #20 dnia: Grudnia 13, 2012, 19:23:40 »
    "Darmowe konto", poza tym po odpaleniu go przez steama w folderze steamapp pojawi się możliwość gry bez steama(*nazwa gry*_old).

Offline Mordoku

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • I see you!!!
    « Odpowiedź #21 dnia: Lutego 17, 2013, 13:33:00 »
    Wcale nie, ja mam Gamebooka i działa na Steamie. Tylko OiM:DP nie jest na Steama. Warband jakoś mi działa (kod pasował).

Offline huth

« Odpowiedź #22 dnia: Lutego 17, 2013, 14:04:17 »
    ^ To już zostało wyjaśnione wcześniej :P