Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Czy podoba Ci się ten mod?

Bardzo!
    Jest dobry!
    Średnio...
    Słaby mod.
    CHAŁA!!!
    Nie grałem.

Autor Wątek: Star Wars Calradia (Star Wars Conquest) 0.9.4 relcand  (Przeczytany 161632 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    Odp: Star Wars Calradia - Grałeś i czy podoba Ci się?
    « Odpowiedź #105 dnia: Marca 02, 2010, 20:35:44 »
    Chwalimy Cię o wielki Mandalorze! Corleone - Wielki Mandalor Ostateczny! Pięknie brzmi, nie mogę się doczekać ujrzenia mas droidów - zaleje wrogów liczbą.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline adas

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #106 dnia: Marca 02, 2010, 22:27:29 »
    Dzieki za linka do nowej wersji.

Odnosnie muzyki to znalazem taka paczke http://www.mbrepository.com/file.php?id=1453

Offline Tranon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #107 dnia: Marca 02, 2010, 22:53:19 »
    Problem z krwawiącym mieczem niestety jest dalej, a w paru momentach gra wywala do pulpitu. Po za tym ta wersja jest bardziej dopracowana.
    Mam pytanko jeszcze da się nosić 2 miecze naraz ? Tzn. walczyć dwoma mieczami. Z góry dziękuje.

Offline Maly_007

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #108 dnia: Marca 02, 2010, 22:54:16 »
    Można tylko walczyć jednym, a drugi wykorzystywać jako tarczę...

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #109 dnia: Marca 02, 2010, 23:43:15 »
    W końcu udało mi się pobrać to cudo! Jaki ten mod jest fantastyczny: kwintesencja świetnej przyjemnej gry. Jak fajne jest przebrać się za B1 albo za IG 88. Jak raduję się dusza gdy widzi siedzących na krzesłach w kantynie gości. Jak zapełnia się kiesa od nagród za wykonywanie zadań barmana.  Jak miło jest zobaczyć przyklękających strzelców. Jestem zachwycony tą najnowszą wersją. Miód i cud w jednym!

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #110 dnia: Marca 03, 2010, 07:00:59 »
    Taaaaaaaaa, ale gdyby nie ten denerwujący błąd z "kashyyk_long_gun" to mod byłby naprawdę świetny(i tak jest ;]). Co do nowych ukrytych przedmiotów - to na Kamino oraz Mustafar są owszem skrzynie, ale mają tylko proteiny ;/ Jeszcze jedną rzecz odkryłem dzisiaj rano. Mianowicie, jeżeli macie wojnę między Imperium a Rebeliantami, i wylądujecie np. na Geonosis, to rebelianci zrobią desant na planetę i tylko od ciebie zależy komu pomożesz ;] Ja osobiście pomogłem Imperium, bo mają fajne pancerze ;] Jeszcze jedna rzecz. Jak chcecie mieć naprawdę fajne pukawki a lubicie się pobawić, lećcie do statku macierzystego Federacji Handlowej i wbijcie do nich na targ, naprawdę można zdobyć mocne bronie i pancerze ;] Oraz dodali nową rzecz, też w FH. Mianowicie jest bank. A do banku możesz wpłacać po tysiąc kredytów, i jak ci się załoga upomni o żołd, to możesz zapłacić albo z własnej kieszeni, albo z pieniędzy zdeponowanych w banku. No i oczywiście nie mogło zabraknąć Providenta, czyli pożyczek w banku ;] Największa kwota, jaką możecie pożyczyć to chyba 5k kredytów ;]

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #111 dnia: Marca 03, 2010, 10:20:20 »
    Bank był już nawet w wersji 0.7, ale nie opłaca się płacić załodze za pomocą przelewów - strata do morale, widać że skurczybyki wolą gotówkę ;) A co do tej broni - nie przeszkadza mi to gdyż jak zauważyłem występuje tylko u handlarzy super broniami, a ja nigdy specjalnie nie używałem. Fajnie że wróciła możliwość walk na lądzie - do tego pięknie przemodelowano scenerię. Szkoda jednak, że mimo zapowiedzi nie pojawili się Separatyści :(

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #112 dnia: Marca 03, 2010, 15:00:48 »
    Ale możesz sam stworzyć na nowo separatystów. Jedyne czego żałuję to do tej pory nie było i nie ma teraz jeszcze pozostałości po Grievousie i po Dooku, a przydało by się ;] A jak wam się podobają spacerki po niszczycielu lub większym okręcie?

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #113 dnia: Marca 03, 2010, 15:51:13 »
    Jeszcze nie kupiłem - zbieram na razie kasę na strój B1. Trochę głupio że do kompletu trzeba założyć "coś" co ukrywa głowę, dłonie i nogi. Szkoda że nie zostało to rozwiązane tak jak w przypadku IG 88. Niestety mod nie jest pozbawiony wad: Ścigacze mają zbyt duży atak - jedna szarża pilotów i słabsze jednostki padają jak muchy. Dobrze chociaż że "wierzchowce" mają niską wytrzymałość. Ale jednak twórcy muszą to naprawić w następnej wersji.

Offline Tranon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #114 dnia: Marca 03, 2010, 16:11:03 »
    Niestety nie jest tak jak mówisz, nie można na raz bronić się mieczem, a drugim atakować.Jeżeli nie chodziło ci o to przeczytaj uważnie moje pytanie.

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #115 dnia: Marca 03, 2010, 16:13:25 »
    No cóż, ja na razie nie sprawdzałem, czy się zmieniło na innych statkach niż na niszczycielu. Po prostu mam już go rozbudowanego prawie ma max, a nie chciałbym pakować znowu kasę w sprzęt. Jeszcze jedną rzecz odkryłem i to cię chyba Griev zainteresuje. Mianowicie, jak podbijecie/odbijecie jakąś planetę/stację bojową/cokolwiek to w jej satelitach będziecie mogli - po wybudowaniu fabryk - najmować droidy B1 ;] Bardzo mnie to ucieszyło, bo tygodniowy koszt jest mniejszy niż na inne jednostki. Ja jestem w zasadzie milionerem ;] Odbiłem znowu cały system Mandaloriański, i zastanawiam się, czy nie rzucić się na inne planety. Wojnę mam tylko z rebeliantami( w zasadzie to oni mają ze wszystkimi wojnę, imperium od początku a huttowie jak tylko pobiłem Mon Mothme razem z jej sługusami). Mają po prostu przekichane i niewiem czy nie wykorzystać nadarzającej się sytuacji ;]] Aha, klony też są niezłe, ale nie różnią się niczym między ARC klonami a zwykłymi - te same staty, taka sama ilość żołdu, jedynie to chyba wyglądem się różnią ;]/ Tyle od Wielkiego Mandalora Ostatecznego ;]

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #116 dnia: Marca 03, 2010, 16:21:14 »
    Niestety nie jest tak jak mówisz, nie można na raz bronić się mieczem, a drugim atakować.Jeżeli nie chodziło ci o to przeczytaj uważnie moje pytanie.
    Mandalorowi chodzi o to że są miecze "tarcze" i miecze bronie. Te które służą jako tarcze nie mają obrażeń, a tylko wytrzymałość. Fajne jest przełączanie trybów - nieźle wygląda zamiana piki świetlnej w oszczepy! Trochę głupie, ale fajne.

Offline Tranon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #117 dnia: Marca 03, 2010, 16:40:37 »
    No wiem o co chodzi ale nie o to mi w pytaniu do końca chodziło. Pomińmy to.

Offline Ktosiak

• Użytkownik
    • Lipa...
    « Odpowiedź #118 dnia: Marca 03, 2010, 19:04:12 »
    Świetny mod... Myślę ,że bardzo dobrze zrobili autorzy grafikę i przedmioty .
    Znalazłem pewien błąd nie wiem czy to bazuka z lewitującymi strzałami czy coś... Mam pewną dziwną bazukę ładuje się jak bazuka ,ale jak strzelam to wywala wszystkich w góre ,a co jest dziwne , nie którzy spadają ,a nie którzy pozostają na górze potem mam problem z zabiciem ich :<...
    I jedno pytanie . Co to za błyskawice dziwne :D? Podczas walki zauważyłem dziwne błyskawice u wrogów .

Offline arek818

• Użytkownik
    « Odpowiedź #119 dnia: Marca 03, 2010, 19:11:38 »
    Te błyskawice to moc jedi
    I co ja mam tu napisać ? I tak mało kto to czyta więc zostawię trochę pustego miejsca.