Taaaaaaaaa, ale gdyby nie ten denerwujący błąd z "kashyyk_long_gun" to mod byłby naprawdę świetny(i tak jest ;]). Co do nowych ukrytych przedmiotów - to na Kamino oraz Mustafar są owszem skrzynie, ale mają tylko proteiny ;/ Jeszcze jedną rzecz odkryłem dzisiaj rano. Mianowicie, jeżeli macie wojnę między Imperium a Rebeliantami, i wylądujecie np. na Geonosis, to rebelianci zrobią desant na planetę i tylko od ciebie zależy komu pomożesz ;] Ja osobiście pomogłem Imperium, bo mają fajne pancerze ;] Jeszcze jedna rzecz. Jak chcecie mieć naprawdę fajne pukawki a lubicie się pobawić, lećcie do statku macierzystego Federacji Handlowej i wbijcie do nich na targ, naprawdę można zdobyć mocne bronie i pancerze ;] Oraz dodali nową rzecz, też w FH. Mianowicie jest bank. A do banku możesz wpłacać po tysiąc kredytów, i jak ci się załoga upomni o żołd, to możesz zapłacić albo z własnej kieszeni, albo z pieniędzy zdeponowanych w banku. No i oczywiście nie mogło zabraknąć Providenta, czyli pożyczek w banku ;] Największa kwota, jaką możecie pożyczyć to chyba 5k kredytów ;]