Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [cRPG][ERT] Exercitus Regni Temeria  (Przeczytany 15566 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline PanTadeusz

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • JKM
    Odp: [NATIVE][ERT] Exercitus Regni Temeria
    « Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 23, 2012, 13:54:37 »
    żółwiki to zwierzeta:P

A zwierzęta chyba nie są ludźmi co? :P

Offline Skorupiak

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 23, 2012, 13:56:17 »
    żółwiki to zwierzeta:P
    btw. Skorupiak nie wtrącaj sie w nie swoje sprawy ok?

:D:D:D Bez jaj
    Większa spina, tyle na ten temat

@ Nie pisz mojego nicku w żadnym poście, to moja sprawa, nie wtrącaj się w nią

Offline Jaremaa!

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 23, 2012, 19:17:45 »
    z BC za tydzien:)

Offline Qner

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    « Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 23, 2012, 19:28:45 »
    Nie mogę znaleźć tematu BC więc wklejam rozmowę Venuma z Shakyorem9000 tutaj ;**

BC_Shakyor9000: Nie mam pojęcia co ty do mnie masz , ale powiem tyle ze twoje proby prowokacji są naderemnie. Po pierwsze nie jestem tam lordem tylko klanowiczo - ambasadorem , po drugie jestem tam od pewnego czasu bo to bardzo dobry klan z koksami ( przyklady Apocalypsy i Rasty ) i mila atmosfera
    Venum: to koksy?
    Venum: huahaha
    BC_Shakyor9000: Do tego częste sparingi które wygrywamy w 90% , różne rozrywki i startujemy w jesiennej edycji ENL
    BC_Shakyor9000: tak , koksy
    BC_Shakyor9000: Zmierz się z Apo na duelu
    Venum: Apo?
    Venum: chyba koksa nie widziałeś
    Venum: jeszcze
    BC_Shakyor9000: Widzialem 90 % z WV , 95 % z ZeliPapy , 80% PE i podobnych mocnych Polskich klanow
    BC_Shakyor9000: ale w zadnym nie widzialem osoby ktora mialaby taki styl
    Venum: ty gówno widziałeś
    BC_Shakyor9000: jak Apo i wogole
    Venum: Nie wiesz co to WV
    Venum: Ani ZP
    BC_Shakyor9000: nie wiem
    BC_Shakyor9000: tyle wiem
    BC_Shakyor9000: ze kultura WV jest na poziomie skilla REF'u
    BC_Shakyor9000: i o ZP moge to samo powiedziec
    BC_Shakyor9000: wiem tez ze skill w obydwu klanach sie o wiele bardziej zmniejszym
    BC_Shakyor9000: dlatego tez jeszcze niedlugo BC i was wyzwie na spara
    BC_Shakyor9000: ale jeszcze nie ten moment , chce aby inne klany was pojechaly , dopiero ostatecznie BC wam wbije noz w plecy
    Venum: Koleś daj mi chusteczki jesteś tak głupi że am z ciebie taka zwałe xDDDD
    Venum: Że zaraz sie posikam
    Venum: Ty gimbusie gówno wiesz
    Venum: I gówno umiesz
    Venum: I czekamy na spara (Oficjalnego)
    Venum: od was
    BC_Shakyor9000: Wiem wiecej od ciebie i umiec tez wiecej od cb :)
    BC_Shakyor9000: umiem*
    Venum: Kolejne 20:0 ;3
    BC_Shakyor9000: dla nas walkowerem bo zobaczycie nas w akcji to sie posikacie
    BC_Shakyor9000: dobra , nie gadam z no skillami
    BC_Shakyor9000: papa
    Venum: no ''skille''?
    Venum: jade cie jak szmate
    Venum: nq
    BC_Shakyor9000: mam screeny i swiadkow ze to ja wiec pozdro i nq.

Offline Skorupiak

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 23, 2012, 19:35:51 »
    Shakyor zawsze tak gada, ze mną tak samo :D Poza tym jest najemnikiem REFu i Inquisition a więc rispekt panowie

Offline straightupahead

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 23, 2012, 19:47:01 »
    Ciekawi mnie jakie problemy ma ze sobą Shakyor, Apo i ich podwładni że wciąż tworzą/dołączają do takich żałosnych twórów jak BC
    BC_Shakyor9000: ale jeszcze nie ten moment , chce aby inne klany was pojechaly , dopiero ostatecznie BC wam wbije noz w plecy
    PADŁEM XDXDXDXDXDXD
    BC jest SŁABE, tyle na ten temat

Offline Kolega

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #21 dnia: Sierpnia 23, 2012, 19:50:36 »
    Venum w sumie zachował się jak każdy normalny gracz w takowej sytuacji. Nic dziwnego w tym nie ma . A co moge dodać od siebie , Shakyor jest doskonałym przykładem normalnego przeciętnego członka BC reprezentującego biedę umysłową.  Zwracam się z prośbą do Shakyor'a . Te noże w plecy to tak na zmówienie wbijasz , czy co ? Pozdrawiam .
    PS. Sorry Jarema za zbędny spam , ale nie mogłem się powstrzymać
    PS2.
    BC_Shakyor9000: ale w zadnym nie widzialem osoby ktora mialaby taki styl
    Prawa lewa , próba kick'a , obrót prawa lewa D:
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 23, 2012, 19:55:53 wysłana przez Kolega »

Offline Jaremaa!

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Sierpnia 23, 2012, 19:55:44 »
    hehehe
    Shakyor rlz

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #23 dnia: Sierpnia 23, 2012, 20:30:21 »
    Myślałem, że Venum jest o wiele bardziej ogarnięty. Widać przeliczyłem się. :O
    DANCE OR GET BANNED

Offline Skorupiak

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Sierpnia 23, 2012, 20:36:02 »
    Myślałem, że Venum jest o wiele bardziej ogarnięty. Widać przeliczyłem się. :O

Romek uwierz że taki retard Shakyor potrafi i to bardzo wytrącać z równowagi, nie dziwię się Venumowi

Offline sir Suchy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Sierpnia 23, 2012, 21:08:04 »
    ej Luca, odmutuj Shaykora chce zobaczyć co odpisze.Jak się tak podniecał tym Apo to pewnie siedzi mokry gdy z nim gra/rozmawia na TSie. Pierwsze SP było najlepsze teraz BC zobaczymy co dalej !

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #26 dnia: Sierpnia 23, 2012, 21:18:21 »
    I cała afera o fejka? Ten Shakyor to nie jest on. Ktoś trolluje pod fejkiem. Nie ma na scenie (chyba) ludzi tak beznadziejnie głupich którzy kwestionowaliby wyższość Trinity nad resztą Polskich klanów. Więc następnym razem zanim zaczniecie swoje prowokacje sprawdźcie czy nie padliście ofiarą trollingu. Pozdrawiam!

EDIT: Po co? Żeby im pokazać że są na wystarczającym poziomie byśmy ich wyzywali na mecze? To nas się PROSI o możliwość zagrania. A oni niech sobie myślą co chcą i tak nic nie wygrają.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 23, 2012, 21:52:00 wysłana przez Argaleb »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    « Odpowiedź #27 dnia: Sierpnia 23, 2012, 21:24:43 »
    Akurat tak się składa, że szakjora mam na steam i się go wczoraj pytałem "Szakjor, a bc to silny klan" to pisał coś podobnego. Nawet jeśli ta rozmowa to fake to jest prawdopodobna.

Offline Skorupiak

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Sierpnia 23, 2012, 21:41:35 »
    I cała afera o fejka? Ten Shakyor to nie jest on. Ktoś trolluje pod fejkiem. Nie ma na scenie (chyba) ludzi tak beznadziejnie głupich którzy kwestionowaliby wyższość Trinity nad resztą Polskich klanów. Więc następnym razem zanim zaczniecie swoje prowokacje sprawdźcie czy nie padliście ofiarą trollingu. Pozdrawiam!

Argaleb , mam tego lamusa na steam, kropka w kropke powtórzy o potędze BC itp.
    Przemówcie tym retardom do rozsądku...

Offline Zjadacz chleba

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    • REMOVE BUŁKI
    « Odpowiedź #29 dnia: Sierpnia 23, 2012, 22:24:18 »
    [Aug 07 18:59:15] TBSR_Shakyor9000:No to jest przykre , pewnie wpisał komende /me hacked Shakyor account
    [Aug 07 18:49:33] Zjadacz chleba:o shakyorowi chyba się ktoś na konto włamał bo ma głupi podpis i robi spacje po znakach interpunkcyjnych

Specjalnie sobie to skopiowałem

Zrozumcie, że to jest troll podszywający się pod prawdziwego Shakyora. W każdym zdaniu jakaś słaba prowokacja. Czy ktoś byłby takim idiotą, żeby dawać sobie podpis, że lubi mleko i nie umie odróżnić botów od noobów? Wątpię. Poza tym nagle "shakyor" porzucił swój klan i przeszedł do BC, które wiadomo jaką ma opinię, więc może sobie wysyłać prowokacje bez żadnych podejrzeń. Popatrzcie na jego najnowsze posty - szczególnie na składnię i interpunkcję. Shakyor nigdy nie postawił spacji po przecinku a zdania składa chaotycznie. Tutaj biedny troll się nie popisał.

Patrzcie - post przed włamaniem na konto:
    Mr Awaruk,powiem tyle że nas zdradził w przykry sposób,ale to tyle.A mówiąc o tym klanie,to zagraliśy dzisiaj z Nimi spar,nędzny,gdyż nas było około 7,a przeciwnika 3,ale szanujemy liczbe i samego przeciwnika,dlatego reszta graczy cierpliwie czekała na swoją kolej w sparze,mecz był trudny,zacięty,ale mimo wszystko odnieśliśmy zwycięstwo.Wynik to SP 14:6 Rome.Gratulujemy przeciwnikowi,dobrze grał,chociaż większośc rund kampili,mimo wszystko dziękujemy.Screenów nie będe wklejał,gdyż to nie mój wątek,ale gdy zostanie odblokowany przez administratora będę wdzięczny,oraz napisze dłuższy przebieg meczu,oraz dam screeny.A tak wogółe,powodzenia życzę w klanie,może jeszcze do nas wrócicie. :)

Post po włamaniu:
    Wiecie , w tej chwili ze wszystkich klanów teraz najprawdopodobniej nielubie Was. Dlaczego? Niedość że sami zdezertowaliście to jeszcze namawiacie innych by to zrobili i nie pytaj się skąd to wiem , mam szpiegów i przed chwilą mi jeden z nich powiedział , co planujecie , tym bardziej że widziałem na Waszym forum jednego z moich ludzi w składzie. Dlatego teraz naprawde się wkurzyłem i przyjmuje wyzwanie , sam Was wbije do zera. Więc kiedy internet będzie prawidłowo u mnie działać to umówimy się na spara.