Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][REC] The Recwar Clan  (Przeczytany 15690 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Shaco

• Użytkownik
    • Piwa: -11
    Odp: [Native][REC_]The Recwar Clan
    « Odpowiedź #75 dnia: Października 11, 2012, 21:00:30 »
    Sytuacja jest następująca.
    Klan The Recwar Clan, na serwerach znany jako REC_ zostaje w dniu 11:10:2012 rozwiązany.
    Pewnie padną pytania "Dlaczego?"
    Dlaczego ? ,a dlatego, że scena nie jest zbalansowana są klanu, które mają w składzie samych opów i klany, które mają w składzie słabszych graczy i jest między nimi wielka przepaść. Tak na prawdę nie ma już ,z kim grać a ,Ja osobiscie nie mam już tyle czasu do prowadzenia klanu.
    Jako grupa zostajemy będziemy nadal razem grać w inne mody/ gry.

Proszę o wyrozumiałość .

Pozdrawiam.
    Sory ale... czy wyście coś jarali czy co.

Owszem...

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #76 dnia: Października 11, 2012, 22:34:28 »
    W sumie to masz racje... Scena się teraz tak rozwaliła, że polskie liczące się klany można wymienić na palcach u jednej ręki, a i tak to będzie za dużo. Nudno się po prostu zrobiło, jest sporo starych wyjadaczy, którzy się zjednoczyli i zarazem za mało nowych osób z zapałem do dorównania im. Smutna prawa.
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Strygwyr

• Użytkownik
    • Piwa: -4
    « Odpowiedź #77 dnia: Października 11, 2012, 23:34:19 »
    rok temu byla duza ryzalizacja, jeszcze przed powstaniem Trinity, i troche po, wtedy dzialo sie duzo rzeczy na WB, teraz to nawet szkoda gadać.