Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Potrzebna wersja M&B warband Steam 1.143  (Przeczytany 2736 razy)

Opis tematu: Czy Idzie pobrać skądś wersje 1.143 STEAM ?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline michun2521

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Potrzebna wersja M&B warband Steam 1.143
    « dnia: Sierpnia 04, 2012, 13:33:51 »
    Witam, mam pytanie takie jak w temacie.

Zakupiłem warbanda ale niestety z aktualizacją 1.153 i na TW jest jedynie do pobrania wersja 1.153...
    a chciałbym legalnie pograć sobie w mody na wersje 1.143
    w związku z tym proszę o pomoc czy idzie skądś
    pobrać wersje STEAM 1.143 ???
    albo jeśli ktoś by miał to prosił bym niech wrzuci wersje takową na jakiś server,
    byłbym niesamowicie, dozgonnie wdzięczny :)

Offline LeperMessiah

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • Como estais amigos ?
    Odp: Potrzebna wersja M&B warband Steam 1.143
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 04, 2012, 14:09:27 »
    O mój Boże...... Google nie gryzie. Czy naprawdę taki wysiłek wpisać w google "warband 1.143 patch" ?
    No, ale pomogę... Zamieszczę tutaj link oczywiście żeby milord nie musiał tracić swojego cennego czasu na jakieś bzdury.
    http://www.dysker.pl/?plik==AVVGVEVIhmRSVUM18kRO5UZEhGVU5GbzEmVG90UrJVTNZlR2QFWOJ0VHVkMOhFboNGSohUW31TP&wut=mount_blade_warband_1.143_patch_download.zip#434440-mount_blade_warband_1.143_patch_download
    Terror, terror leci przez wieś. Ścigani czy ścigający? Szaleni i okrutni z wściekłości czy ze strachu? Przelecą,
    nie wstrzymując koni? Czy też rozjarzy się za chwilę noc ogniem gorejących strzech?
    Cicho, cicho, dzieci...
    Mamo, czy to demony? Czy to Dziki Gon? Zmory z piekła rodem? Mamo, mamo!
    Cicho, cicho, dzieci. To nie demony, nie diabły...
    Gorzej.
    To ludzie

Offline michun2521

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 04, 2012, 15:16:13 »
    O mój Boże...... Google nie gryzie. Czy naprawdę taki wysiłek wpisać w google "warband 1.143 patch" ?
    No, ale pomogę... Zamieszczę tutaj link oczywiście żeby milord nie musiał tracić swojego cennego czasu na jakieś bzdury.
    http://www.dysker.pl/?plik==AVVGVEVIhmRSVUM18kRO5UZEhGVU5GbzEmVG90UrJVTNZlR2QFWOJ0VHVkMOhFboNGSohUW31TP&wut=mount_blade_warband_1.143_patch_download.zip#434440-mount_blade_warband_1.143_patch_download

Dziękuje Ci, jakkolwiek Twoja odpowiedz jest cyniczna i zgryźliwa, pomijając już fakt, że link, który podałeś przekierowuje do strony gdzie, żeby pobrać to trzeba podać adres email i zarejestrować się na jakiś portalach i i tak potem nie następuje pobieranie i że prosiłem o wersje STEAM a nie Non-Steam ! ale to szczegół, liczą się chęci pomocy chociaż :)

Więc jeśli ktoś może mi pomóc, oprócz pisania "google nie gryzie" - co wiem, bo szukałem najpierw tam...
    Albo jak zainstalować od nowa, żeby gra miała aktualizaje 1.143
    Pobrałem już chyba z 3 rodzaje "mb_warband_upgrade_1100_to_1143.rar" i wszystko nie jest na Steamie.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 04, 2012, 15:20:48 wysłana przez michun2521 »

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 04, 2012, 18:34:37 »
    Z tego co się orientuję nie jest możliwy powrót do 1.143. Można osobno zainstalować 1.143 poza steamem(ale to wiesz) i tyle... może da się potem takiego WB podłączyć pod steama? Hmm szczerze mówiąc nie sądzę... może da się przenieść pliki z instalki 1.143 do katalogu WB steamowego i jakoś zablokować aktualizacje? Również wątpię, poza tym jest to pewnie niezgodne z regulaminem Steam.