Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem... Runtime error  (Przeczytany 9679 razy)

Opis tematu: Problem... Runtime error

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Problem... Runtime error
    « Odpowiedź #30 dnia: Lipca 29, 2012, 11:30:48 »
    Na pewno nie chodzi tu o parametry komputera. Ja mam bardzo porównywalny i chodzi bez problemu.
    A pytanie, jakiego masz antywirusa?
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Pysior

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #31 dnia: Lipca 29, 2012, 12:14:38 »
    Byłeś na elektroda.pl? Może tam coś Ci jeszcze doradzą czego tawerniani użytkownicy nie wiedzą, albo zapomnieli o tym.
    nie wrzuciłem posta na elektroda poniewaz jest tam kilka tematów z tym błedem i nic innego nie pisza:/

Offline Pysior

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #32 dnia: Lipca 29, 2012, 12:17:21 »
    Na pewno nie chodzi tu o parametry komputera. Ja mam bardzo porównywalny i chodzi bez problemu.
    A pytanie, jakiego masz antywirusa?

antywirusa nie mam zadnego wgranego... zainstaowałem tylko anti trojan elite... przeskanowałem tylko czy nie ma zadnych wirusow.... nic nie znalazło

co do sprzetu naprawde ugrałem kilkadziesiat godzin na srednich detalach i przyzwoicie chodzilo serio

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #33 dnia: Lipca 29, 2012, 12:50:45 »
    No cóż, popytaj się jeszcze na innych forach, ja Ci na pewno nie pomogę.
    A po drugie, człowieku, żebyś tylko osta nie dostał. Odpowiada się w jednym poście, a nie dwóch, używa się takiego czegoś jak edycja postu, to tak na przyszłość.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...